X

Bombă! Un student anul II la Drept a anulat, în instanță, pandemia

Adrian-Cristian Secu, un tânăr de nici 26 de ani, a învins sistemul

Adrian-Cristian Secu, un IT-ist student anul II la Drept, a reușit, de unul singur, să arunce în aer Guvernul. Studentul a repurtat o victorie uriașă în instanță, Curtea de Apel București constatând inexistența Hotărârii nr.36/2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care certifica pandemia Covid și toate restricțiile și limitările de libertăți care au decurs din aceasta.

Hotararea CNSU nr. 36/2020, care viza certificarea pandemiei în România declarată de OMS, a fost declarată de Curtea de Apel București, ca fiind inexistentă, în urma acțiunii în instanță depusă de Adrian-Cristian Secu, student anul II la Drept, care s-a reprezentat singur. Totodată, Curtea de Apel a constatat și inexistența Hotărârilor CNSU nr.28 și 40 din 2021, obligând pârâtul, Comitetul Național pentru Situații de Urgență, la plata de cheltuieli de judecată.

”Dacă hotărârea instanței rămâne definitivă în recurs, asta înseamnă că nu mai avem pandemie în România. Unul dintre motivele pe care le-am invocat la atacarea acestor hotărâri a fost nepublicarea în Monitorul Oficial. Am pornit litigiul în martie 2021, am formulat o adresă către Monitorul Oficial, pe care și Avocatul Poporului a preluat-o și a făcut o sesizare către CNSU, pentru constatarea inexistenței hotărârii 36/2020. Pentru că, potrivit legii, nepublicarea în Monitorul Oficial atrage inexistența, nu nulitatea. După care, ulterior, în funcție de documentația pe care au depus-o cei de la CNSU, am invocat și lipsa Ministerului Public de la ședințele CNSU. Totodată, am mai invocat și fictivitatea acestor ședințe ale CNSU, pentru că eu nu am nicio dovadă că membrii s-au întrunit cu adevărat, și lipsa oricărei documentații administrative, pentru că ei au depus doar niște procese verbale, cred eu, întocmite după ce a fost comunicată cererea de chemare în judecată”, ne-a declarat Adrian-Cristian Secu.

Acesta susține că inexistența unui act normativ înseamnă cea mai gravă sancțiune posibilă pe care o poate da instanța, pentru că, de exemplu, actele inexistente, dacă sunt puse în execitare de către funcționarii publici, constituie infracțiune.

Totul a pornit de la o amendă pentru mască

Deși este IT-ist, absolvind Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, Adrian-Cristian Secu, în vârstă de aproape 26 de ani, a decis să facă și Facultatea de Drept, pentru a se apăra atunci când este supus unor abuzuri din partea autorităților. În momentul când a fost amendat pentru nepurtarea măștii în aprilie anul trecut, deși era ora 23 și era singur pe stradă. Atunci a decis să se apere singur și a început să atace în instanță. Decizia Curții de Apel din 1 iulie 2021, care constată inexistența Hotărârii 36/2020 a CNSU, înseamnă, de fapt, constatarea inexistenței pandemiei și tuturor măsurilor care s-au luat.

”Consecințele sunt multiple. Carantina zonală, carantina individuală și detașarea personalului din data de 21.07 2020 până în prezent sunt nelegale. Deci toate aceste acte administrative individuale sau normative sunt nelegale. La fel și amenzile pentru nerespectarea carantinei, urmăririle penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor ca urmare a nerespectării carantinei individuale sau zonale”, ne spune Adrian-Cristian Secu.

105 hotărâri CNSU, nepublicate în Monitorul Oficial

În timpul procesului de la Curtea de Apel București, cererile de intervenție ale Departamentului pentru Situații de Urgență au fost respinse, pentru lipsa interesului. Chiar dacă Guvernul a publicat recent o ordonanță prin care instituie obligativitatea publicării hotărârilor CNSU în Monitorul Oficial, în urma unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție, există, până în acest moment, 105 hotărâri CNSU din 2020 și 2021 nepublicate în Monitorul Oficial.

”Eu am atacat Hotărârea 36/20202 a CNSU pentru că, în primul rând, vreau să plec în vacanță și nu vreau să fiu carantinat, având în vedere și rata de incidență extrem de scăzută a cazurilor, și în al doilea rând pentru că am fost sancționat contravențional. Din punctul meu de vedere, neexistând o pandemie declarată conform prevederilor legale, nu se pot aplica nici sancțiuni. Avocatul Poporului a semnalat aceste aspecte și a fost luată în derâdere de premier, dar iată că a avut dreptate”, ne-a mai precizat Adrian-Cristian Secu.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Unde sunt juriștii și intelectualii din România?!V-au făcut de râs un student!!!
  Felicitări domnule Adrian-Cristian Secu!
  Tot respectul! Să îți ajute Dumnezeu în ceea ce faci!

  1. … juristii au fost amendati pentru nepurtarea de masca?
   Baiatul a contestat amenda ca persoana sanctionata, nu ca „student la Drept”.
   …. despre intelectuali numai e cazul sa vorbim – expertii in marxism nu sint intelectuali si noi nu avem altceva la opra asta; doar agenti de executie, propaganda si influenta sub ascultare talmudista.
   Ce a facut AVOCATUL POPORULUI? – care nu e parte din poporul roman…
   Ce au facut „alesii” aceluiasi popor care nu s-a prezentat la vot sa-i imp[iedice pe borfasii astia marxisti?
   Ce au facut politistii si jandarmii cand au vazut – ca e simplu si clar de inteles – ca nu poate fi lege batjocorirea poporului prin masuri absurde si penalizari fara suport faptic (in primul rand) si … legal?
   Ce a facut Mass-media? – astia stim ca sint in propritetate talmudista si franc-masonica (astia sint slugile talmudistilor, sa nu fiti surprinsa…!)

   Avem pe faptuitori aici, pe vinovati de genocid al romanilor – se vede ca Judecatorii romani mai au si ratiune, si discernamant si curaj – da’ cine merge la ei si CUM cere DREPTATE???

 2. Vrabia malai viseaza si calicul praznice.
  Nebuni sunt cei care confunda imaginatia lor cu realitatea.
  Gata, ati scapat de pandemie?
  Doar pe calea cea ingusta si cu chinuri, care trece prin moarte.

 3. Nici nu va dati seama ce urmeaza. E o victorie temporara intr-un razboi perpetuu
  Http:://vaivoua.wordpress.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button