X

Cuvânt către blogul „Aparatorul Ortodox”: AIUREA „ORTODOCSI” SUNTETI. Specificati prieteni sursa. Informația trebuie sa circule însă nu-i normal ca cineva sa muncească iar voi sa faceți copy paste

de Saccsiv

Cititoarea Gabriela B.  a postat azi următorul comentariu:

Off topic-  https://www.aparatorul.md/avertizarea-expertilor-se-va-intampla-cu-toata-lumea-fiecare-va-primi-un-implant-cu-microcip-pana-la-urma/

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

E frustrant pentru mine, când un comentator le indica celorlalți cititori ai portalului Ortodoxinfo (unde sunt administrator), un articol de pe un alt blog, care nu este decât un copy paste al unui articol mai vechi de pe … Ortodoxinfo. Frustrant, caci înseamnă ca respectivul comentator n-a citit informația atunci când i-am oferit-o. Dar este frustrant și atât, caci, pana la urma, nici un cititor nu este obligat sa citească absolut tot ceea ce postam.

Dacă ne referim însă la blogul „Aparatorul Ortodox”, deja vorbim despre o incalcare grosiera a oricarui minim bun simt.

Iată istoria cu link-ul dat de Gabriela B. Ortodoxinfo a postat pe 3 septembrie 2018 articolul Experții spun că fiecare va primi un implant cu microchip, până la urmă, adică o traducere a articolului Experts Say Eventually EVERYONE Will Get a Microchip Implant de pe Activist Post, împreuna cu o completare esentiala la Nota Ortodoxinfo.

Aparatorul Ortodox” a făcut un copy paste al traducerii și au postat-o pe 4 aprilie 2019, specificand sursa Activist Post (fără link activ) dar nespecificand și sursa traducerii. Evident, nepostand nici Nota Ortodoxinfo:

AVERTIZAREA EXPERŢILOR: SE VA ÎNTÂMPLA CU TOATĂ LUMEA. FIECARE VA PRIMI UN IMPLANT CU MICROCIP PÂNĂ LA URMĂ
Am presupus însă c-o fi o scăpare, caci doar se cheamă „Aparatorul Ortodox”, adică nu-i lasa ortodoxia din ei sa procedeze cum nici măcar blogurile eretice sau atee nu procedeaza.
Așa ca m-am uitat oleaca pe prima lor pagina sa văd dacă am presupus corect. Și dau peste un articol postat pe 5 aprilie 2019:

ÎN NEW YORK SE INSTAUREAZA STATUL POLITIENESC: COPIII NEVACCINAȚI AU INTERDICTIE IN LOCURILE PUBLICE
Care este un copy paste al articolului postat de noi pe 30 martie 2019:

Comitatul Rockland (New York): INTERZIS copiilor NEVACCINATI în școli, mall-uri sau lacase de cult / Vanarea lor din ușa în ușa / Părinții lor dați pe mana procuraturii

Iar dacă intrați la articolul lor, veți constata ca au procedat fix precum cu o zi înainte.

Așadar, deja vorbim la „Aparatorul Ortodox” despre o regula: aceea de a nu specifica faptul ca traducerile le preiau de pe Ortodoxinfo.

În acest caz, despre ce apărare a Ortodoxiei vorbim? Informația trebuie sa circule, însă nu-i normal ca cineva sa muncească iar altii sa faca copy paste fără a-i baga în seama pe cei ce au muncit. Și chiar se muncește.

În afara de multe altele la portal, de zona traducerilor tot eu ma ocup. Iar pe cei ce considera ca-i o treaba simpla, ii invit sa facă ceea ce fac și eu, măcar o luna. Nu ani de zile ca mine, ci doar o luna, după care mai stăm de vorba.

Stau și citesc pana ma ustura ochii în cap tone de articole pentru a selecta ce anume sa dau la frații traducatori. Sau dacă sunt ocupați, traduc eu. Când câte un frate îmi mai indica link-uri posibil utile, e oleaca mai ușor, dar tot trebuie să mă uit și peste acelea.

După ce primesc traducerile, musai le mai citesc și pe acelea. Apoi deseori le completez cu câte un comentariu.

Iar la final treaba cea mai simpla dar care și ea cere timp, anume, postarea efectiva pe portal. E simpla însă comparativ cu celelalte ce țin de zona traducerilor, dar nu e o bagatela. Ca la articolele lungi (precum traducerile de pe Vigilant Citizen) deseori ma chinui și mult peste o oră: nu-ți ia platforma fiecare fotografie și le tot bibilesti, trebuie sa așezi textul, fonturi, culori, hiperlink-uri active, etc., etc., etc.

Repet, cele de mai sus reprezintă doar o parte a muncii mele de la portal și blogul saccsiv.

Pe de alta parte, și nu în ultimul rând, e vorba și despre munca traducatorilor. Ca nu-i treaba deloc simpla. Iar unii dintre ei chiar se ocupa aproape zilnic de câte un articol. Voluntar. Adică fără bani. Și fiecare are familie, serviciu, treaba în casa.

Așadar, ii rog pe cei de la „Aparatorul Ortodox” să se trezească. Nu ma interesează motivul pentru care au procedat astfel pana acum (indolenta, fudulie sau pentru ca nu agreaza portalul Ortodoxinfo), dar nu-i normal sa continue astfel.

Iar dacă totuși dracul le da vreun gând să mă ignore, le amintesc totuși ca le-am fost alături la greu, chiar dacă habar n-am cine sunt ei:

Redactia Aparatorul Ortodox NE CERE AJUTORUL

Adică, dacă nu vor cu nici un chip să specifice sursa, măcar să-mi zică ceva, orice, oricum, după acest articol. Atâta lucru merit și eu.

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Frate Saccsiv, si eu ma numar printre cei care multumita blogului tau vechi (inainte sa deschideti portalul aici) a deschis ochii inspre a intelege ”minunata lume noua” in care traim. Gratie efortului tau si acum al intregii echipe de redactie si unul ca mine a putut ajunge sa priceapa dedesubturi de care altfel prea putini vorbesc. Sa te (va) binecuvanteze Domnul Dumnezeu, si cu siguranta ca buna si nestricacioasa rasplata ve(t)i primi de la Mantuitorul pentru toata munca ce o faci (faceti)!

  2. Eu nu stiu daca ar exista un site oficial al crestinilor ortodocsi antiecumenisti. Daca acest site nu exista, prin purtarea de grija a Domnului sunt convins ca se va face unul. Dumnezeu sa binecuvinteze pe toti cei care se straduiesc si se ostenesc pe acest portal si pe toate siturile spre apararea adevaratei Ortodoxii. Ar trebui creata o lucrare de propovaduire spre a lumina mintile oamenilor credinciosi incalcite in ecumejism

  3. Doamne ajuta uite asa teagem cu obrazu Aparatorul Ortodox iesiti din aratura,indreptativa,corectativa nu miroase a bine, redactiei Ortodoxinfo multa rabdare si Dumnezeu sa va rasplateasca p/u tot ceia ce faceti. Mîntuire.

  4. Doamne ajuta!

    Citesc zilnic blogul vostru și va apreciez pentru curajul de a înfrunta un sistem care activează la scara planetară.
    Prin munca voastră, mulți reușesc să perceapă realitatea așa cum este și că trăim vremurile de pe urmă. Printre aceștia mă număr și eu.
    Dar recunosc că sunt perioade de timp in care nu reușesc să intru pe net, chiar și câte o săptămână.
    Nu-mi amintesc dacă am mai citit acest articol sau nu și îmi pare rău că s-a creat așa o situație datorită postării mele.

    Îmi cer iertare.
    Post cu pace va doresc!!

  5. Are ce ne -am face noi, fara voi? De unde ne-am lua portia zilnica de informatii antisistem si ortodoxe? Oart cate sit-uri sant capabele sa ia articole din presa straina si sa le traduca in romaneste? Poate intr-o zi faceti un clasament pe tari de unde santeti accesati.
    Doamne ajuta !

  6. Dacă motivul pentru care obișnuiesc cu astfel de practici este pentru că nu agreează acest portal,cu siguranță nu se vor potoli cu una cu două.

  7. @Naavin – evident recomandarea de mai sus este mai ales pentru ca este evident ca nu ti-ai dat seama ca ortodoxinfo.ro este de asemenea anti-ecumenist. Dar ce sa-i faci, unii ca sa descopere adevarul, trebuie sa mai dea vreo cateva ocoluri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button