X

Comitatul Rockland (New York): INTERZIS copiilor NEVACCINATI în școli, mall-uri sau lacase de cult / Vanarea lor din ușa în ușa / Părinții lor dați pe mana procuraturii

Seful comitatului local Rockland, Ed Day, a organizat o conferință de presă pentru a anunța interzicerea de urgență a copiilor care nu au fost vaccinați împotriva rujeolei, care ar putea apărea în orice loc public, “prima interdictie de acest gen din țară.

Stire de ultima ora: In comitatul Rockland din New York se instaureaza statul politienesc in favoarea vaccinurilor – copiii nevaccinați au interdictie in locurile publice – Departamentul de Sanatate merge din ușă în ușă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O femeie a înregistrat un apel telefonic la Departamentul de Sănătate din Rockland, unde au recunoscut că în prezent există doar cinci cazuri active de rujeolă în județ:

Seful consiliului local Rockland, Ed Day, a organizat o conferință de presă in prealabil, anunțând că a declarat “o stare de urgență” în legătură cu cele 153 de cazuri de pojar din comitatul Rockland din statul New York pe o perioadă de 6 luni și a interzis tuturor copiillor sub vârsta de 18 ani să apară în orice zonă publică, care include școli, mall-uri și locuri de cult.

Dl. Day a spus că acesta a fost “primul astfel de efort de acest tip la nivel național”.

Interdicția de urgență se refera în mod clar si la părinții copiilor nevaccinați, așa cum a declarat dl. Day:

Părinții vor fi trași la răspundere dacă se constată că vor încalca starea de urgență. Iar acest efort vizeaza parintii copiilor. Îi îndemnăm încă o dată, acum cu autoritatea legii, să isi vaccineze copiii.

Domnul Day a încercat să reducă temerile legate de punctele de control ale poliției și de controalele aleatorii pentru vaccinare, dar a afirmat, de asemenea, că orice părinte care nu respecta ordinul de urgență va fi trimis la procuratură pentru o eventuală urmărire penală.

Dacă ni se aduce in atenție situatia in care un părinte impiedica intentionat vaccinarea copilului, incalcand starea de urgență, el va fi trimis la procurorul districtual.

Departamentul de Sănătate al comitatului Rockland, care a recomandat interdictia, a relatat că merge din ușă în ușă și a contactat casele din comunitate într-un efort de a face față epidemiei rujeolei.

Ziua a fost critică si pentru cei care nu au acceptat vizitele la domiciliu:

Inspectorii noștri au început să răspundă rezistenței crescânde din partea celor pe care încearcă să ii protejeze.

Inspectorii noștri de sănătate au raportat ca oamenii le-au inchis telefoanele sau le-au spus să nu mai ii deranjeze. Li s-a spus “nu discutăm acest lucru – nu vă întoarceți”, atunci când vizitează casele persoanelor infectate ca parte a investigației lor.

Acest tip de răspuns nu este acceptabil și, sincer, este iresponsabil.

Este extrem de dificil pentru departamentul nostru de sănătate să-și facă datoria atunci când oamenii refuză să coopereze cu anchetatorii noștri și nu reușesc să notifice medicii atunci când sunt bolnavi.

Departamentul de Sănătate si seful comitatului local, Ed Day intenționează să introducă o legislație care ar face o astfel de interdicție permanentă în Rockland:

Suntem în curs de elaborare a unei legi locale care să asigure protecția locuitorilor și vizitatorilor comitatului în cazurile de apariție a bolilor transmisibile, luand in consideratie partenerii noștri din guvern si cadrul legislativ din comitatul Rockland.

Datorăm asta locuitorilor comunității noastre, astfel încât să nu mai trecem prin asta niciodată.

În timpul conferinței de presă, cineva a pus o întrebare cu privire la posibilitatea unor provocări juridice fata de interdictie pe baza obiecțiilor religioase. Majoritatea imbolnavirilor  de rujeola din comitatul Rockland au avut loc în comunitățile evreiești, unde călătorii din Israel au fost infectati cu pojar.

De asemenea, New York este unul din statele din S.U.A., care permite scutirile religioase de vaccinuri prin lege.

Dl. Day a fost destul de ferm in răspunsul său:

Mai întâi de toate, să clarificăm ceva, nu există o scutire religioasă. Faptul că avem aproape 17.000 de tineri imunizați într-o comunitate în mare parte ortodoxă (evreiască) ne spune că nu este cazul unei scutiri religioase.

Când Consiliul Rabinilor ne spune că doresc copii imunizați, ne confirma că nu este o scutire religioasă. Atunci când o sută de rabini din comunitate lucrează cu noi pentru a imuniza cetatenii, ni se confirma că nu este o scutire religioasă.

Sunt creștin. Nu stiu sa existe ceva in religia mea care sa se opuna acestei masuri.

Deci, aparent, comitatul nu intenționează să onoreze scutirile religioase legale ale statului New York.

Când s-au confruntat cu întrebări mai specifice despre vaccinul ROR (impotriva rujeolei, oreonului si rubeolei), cum ar fi o persoană care a întrebat dacă vaccinul ROR a fost pentru tulpina corectă de rujeolă aflată în prezent în comunitate, domnul Day a ales să critice pe cei care au suferit din cauza leziunilor vaccinului, un temei moral mai înalt pentru “binele mai mare” al societății:

Dacă te bazezi pe People Magazine și Jenny McCarthy pentru opinia ta medicala, atunci trebuie să începi să îți reanalizezi viața.

Există riscuri în toate.

Este posibil ca un copil sau câțiva copii sa fi fost afectati de vaccinare? Bineînțeles că se poate.

Dar este ceva numit “binele suprem” aici. Societatea trebuie să ajungă la o înțelegere la un moment dat, că avem o responsabilitate față de binele comunității.

O altă întrebare adresată de reporteri a fost motivul pentru care interdicția includea doar copii, atunci când evident că adulții din comunitate nu sunt, de asemenea, complet vaccinați cu vaccinul ROR sau au fost vaccinați cu mulți ani mai devreme, situatie în care vaccinul ar fi devenit ineficient până in prezent.

Răspunsul a fost pur și simplu că majoritatea focarelor de rujeolă au fost printre copiii sub 18 ani.

Mai mulți oficiali din regiune s-au alăturat lui Ed Day la conferința de presă, inclusiv comisarul pentru servicii sociale din județul Rockland, Joan Silvestri, care supraveghează Serviciile de protecție a copilului din comitat.

Acest lucru înseamnă ca Serviciile de protectie a copilului ii poate decade din drepturile parintesti dacă refuză să-și vaccineze copiii?

Urmăriți întreaga conferință de presă:

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. Asta se întâmplă pentru că au avut o populație pasivă, nesimțită, indiferentă…adică indolentă, crezând că ĂIA nu vor face pași mari spre abuzuri și dictatură polițienească!
  Așa se va întâmpla și la noi!
  Numai că la noi, se înghesuie ăi bătrâni să plătească impozitul pe casă, să-și ia cardurile de sanătate, să completeze tot felul de formulare și hârtii spre amuzamentul, distracția nenorociților care-i folosesc pe post de cobai și ei…SE SUPUN! UNUL NU MIȘCĂ-N FRONT!
  Nu se spune că mâhnirea mare va veni de la cei bătrâni care vor primi semnul?
  La fel, cei tineri care-s obișnuiți cu traiul bun….

  1. Nicolae Steinhardt – texte esențiale despre lupta obligatorie, statul mamona

   “Plecăciunea” (închinarea, cedarea, capitularea imediată) iscă – de data aceasta fără greş – alt rezultat: măreşte pretenţiile adversarului, îi dă acestuia un surplus de energie, de neruşinare, de tupeu. Totodată ea semnifică pasul dintâi pe calea unei înrobiri din ce în ce mai perfecte. O lege inexorabilă se aplică în toate cazurile de cedare: neluptătorului i se va cere mereu altceva, va fi exploatat cu predilecţie, departe de a-şi fi asigurat liniştea va ajunge, ca şi consumatorul de stupefiante, la o stare de totală dependenţă şi-şi va sfârşi mizerabila viaţă ca sclav al unui gangster obraznic şi nesăţios, la consolidarea puterii căruia va fi contribuit şi el, victima.

 2. Citez din text: Dar este ceva numit „binele suprem” aici. Societatea trebuie să ajungă la o înțelegere la un moment dat, că avem o responsabilitate față de binele comunității.

  Asta este o scuza ce este destul de des folosita atunci cand sunt pusi in fata faptului implinit si anume ca vaccinurile pot provoca diverse boli sau pot sa omoare. Ei spun ca binele comunitatii trebuie sa fie deasupra binelui individual, adica sacrificam o parte din oameni pentru a salva majoritatea, dar stim foarte bine ca de fapt nu prea salveaza pe nimeni si chiar de ar salva, cu ce drept sa puna sanatatea unora in pericol pentru sanatatea altora? Asta inseamna ca de fapt tu ca persoana nu mai poti sa decizi asupra propriului tau corp, adica esti la mana lor si daca organismul tau face fata vaccinului bine, daca nu, nu. Te trec in statistici (statisticile lor ca doar nu cele reale) si trec la urmatorii. In felul acesta oamenii mai sunt tratati ca fiinte umane? Unde-i libertatea si demnitatea lor? Nu sunt cumva deja intr-un fel de lagar? Din nefericire lumea se lasa amagita si astia tot fac cate un pas, cate un pas, aproape pe nesimtite si e vai si amar la ce se va ajunge!

 3. Cu cât societatea se depărtează de Dumnezeu cu atât cresc pretențiile diavolului asupra ei.Nu ne apără nimeni și nimic decât harul lui Hristos.Vai și amar când acesta se va retrage dela noi.Vom fi vaccinați, cipați apoi azvârliți la ghena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button