X

Experții spun că fiecare va primi un implant cu microchip, până la urmă

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Experții spun că fiecare va primi un implant cu microcip până la urmă

După ce o companie din Wisconsin și-a echipat fiecare dintre angajații săi cu un microcip și a afirmat că le-a plăcut la nebunie, mulți oameni erau neclintiți în convingerea lor că nu-i nici o șansă ca să permită să fie cipați ca un câine. Unii oameni aveau obiecții religioase (pecetea fiarei), în timp ce alții consideră că intimitatea lor a fost deja invadată destul de mult cu apariția tehnologiilor “inteligente” și a cookie-urilor publicitare pe Internet.

Dacă jurați la ceruri că nu veți fi cipuit , mai mulți experți citați într-un articol de pe USA Today sunt aici pentru a vă spune că vă înșelați.

Profesoara de sociologie de la Universitatea din Wisconsin-Milwaukee Noelle Chesley a spus: “Se va intampla cu toata lumea. Dar nu în acest an… Poate că nu cu generația mea, dar cu siguranță cu cea a copiilor mei.”

Profesoara Chesley nu este singura care face această predicție. Gene Munster de la firma Loup Ventures are multe de comentat despre posibilitatea ca toți să obțină un microcip. El crede că e vorba de o perioadă de aproximativ 50 de ani.

“În 10 ani, Facebook, Google, Apple și Tesla nu vor avea angajații săi cipuiți”, spune el.”Veți vedea niște oameni extrem de avansați în privința tehnologiei care îl adoptă, dar nu companiile mari”.

Ideea de a fi cipuit are astăzi prea multă “încărcătură negativă”, dar până în 2067 “vom fi desensibilizați de stigmatul social“, spune Munster. (sursă)

Articolul continua a vorbi despre “beneficiile” obținerii unui microcip încorporat în mâna ta.

Acesta merge mai departe de ideea de a plăti cu smartphonul. În schimb, clienții cu cipuri ar putea pur și simplu să-și fluture mâinile în loc să folosească Apple Pay și alte sisteme de plată mobilă.

Beneficiile nu se opresc aici. În viitor, consumatorii ar putea trece prin scanerele aeroportului fără pașaport sau permis de conducere; să deschidă usi; să pornească autoturisme; și să opereze sistemele de automatizare de acasă. Toate acestea, dacă tehnologia se implementează, cu o simplă fluturare de mână. (sursă)

Serios, cât de leneși vor deveni oamenii până la urmă?

Au dreptate însă cu privire la desensibilizare. Sunt lucruri care se întâmplă în zilele noastre, care nici într-un milion de ani nu ar fi fost în regulă  acum zeci de ani, și asta pentru că cultura populară, televiziunea și internetul le fac să pară A-OK (foarte în regulă n.t) și perfect normale. Atunci când cei care guvernează decid că microcipul este cel mai bun mod de a-și asigura controlul total, puteți paria că vor apărea emisiuni TV și filme și celebrități care demonstrează cu toții ușurința și bucuria de a avea un microcip.

Toată lumea vorbește despre “avantajele” obținerii unui microcip.

Companiile de tehnologie practic sunt bănuitor de poetice cu privire la bucuriile de a avea un microcip implantat în corpul lor.

În Suedia, BioHax declară că aproape 3.000 de clienți și-au implantat cipul pentru a face mai multe lucruri, inclusiv pentru călătoria cu sistemul feroviar național fără a trebui să arate nașului un bilet.

În Statele Unite, firma Dangerous Things, o firmă din Seattle, declară că a vândut “consumatorilor” zeci de mii de cipuri prin site-ul său. Cipul și costul de instalare au costat aproximativ 200 de dolari.

După ani de zile de subcultură, “a venit timpul” pentru ca cipurile să fie utilizate mai frecvent, spune Amal Graafstra, fondatorul firmei Dangerous Things (Lucruri periculoase). “Vom începe să vedem cum implanturile cipului primesc același domeniu de acceptare ca și piercing-urile și tatuajele.”

Cu alte cuvinte, ele vor fi mai vizibile, dar nu și în masă încă.

“Devine parte din time așa cum o face un telefon mobil”, spune Graafstra. “Nu-l poți uita niciodată și nu-l poți pierde. Și aveți capacitatea de a comunica cu mașinile într-un mod pe care nu l-ați mai putut face înainte .”

Tipul acela care vrea să comunice cu mașinile în mod clar nu a urmărit aceleași filme science fiction pe care le-am urmărit eu. Nici nu a citit cartea înspăimântătoare a lui Stephen Quayle, Terminatul.

Graafstra nu este singurul care crede că totul este fabulos. Un tip face chiar petreceri, unde oamenii pot “lega” prietenii asupra obținerii microcipului.

La o conferință recentă de tehnologie, Hannes Sjöblad a explicat cum un microcip implantat în mâna lui îi face viața mai ușoară. Îi înlocuiește toate cheile și cardurile care-i umpleau buzunarele.

“Folosesc acesta de multe ori pe zi, de exemplu, îl folosesc pentru a debloca telefonul meu inteligent, pentru a deschide ușa în biroul meu”, a spus Sjöblad.

Sjöblad se numește pe sine biohacker. El a explicat: “Noi biohackeri, credem că corpul uman este un început bun, dar cu siguranță există loc pentru îmbunătățire”.

Primul pas în această îmbunătățire este obținerea unui microcip de dimensiunea unui bob de orez strecurat sub piele. Dintr-o dată, atingerea unei mâini este suficientă pentru a spune imprimantei de birou că este un utilizator autorizat.

Microcipurile sunt etichete de identificare cu radio frecvență. Aceeași tehnologie folosită pe scară largă în lucruri precum cartelele tip cheie. Cipurile au fost implantate în animale de ani de zile pentru a ajuta la identificarea animalelor pierdute și acum tehnologia se mișcă la oameni…

…Sjöblad a spus că, chiar organizează petreceri cu implanturi în care oamenii se împrietenesc asupra obținerii microcip-ului împreună. (sursă)

Oare petrecerile de microcipare vor fi următoarea generație a acestor petreceri cu lumânări scandalos de scumpe? Oare oamenii se vor lăuda cu microchipuri cum se laudă cu lumânările de ceară parfumată? Va deveni un tip de lucru MLM (schemă de marketing pe mai multe nivele n.t.) pentru a-l face mai acceptabil din punct de vedere social?

Cum rămâne cu partea întunecată a microcipării?

Desigur, nu au menționat cât de ușor ar fi să oprească accesul persoanei microcipate la toate aceste lucruri. Și nu este ca și cum ai putea să nu-ți folosești cipul dacă e implantat în corpul tău. Dacă v-ați afla vreodată într-o situație în care nu doriți să fiți identificați, ghinion. Totul ar fi acolo într-un dispozitiv mic implantat sub piele.

Deși actuala generație de microcipuri nu are capacitatea de urmărire GPS, analiștii susțin că vor avea în una  dintre aceste zile din viitorul nu foarte  îndepărtat. Oricum, cum știți că nu există nici o tehnologie de urmărire GPS în acel cip mic? Doar pentru că ți-au spus ei așa? Și până la urmă, cine nu vrea ca fiecare mișcare să-i fie urmărită?

Nu fiecare profesor sau expert în tehnologie crede că obținerea unui microcip este o idee bună. Din fericire, mai există câteva voci ale rațiunii.

Alessandro Acquisti, profesor de tehnologie a informației și politică publică la Colegiul Heinz din cadrul Universității Carnegie Mellon, avertizează că aceasta nu ar putea fi o idee bună. (Deși totuși nu este nevoie de un doctorat pentru a realiza acest lucru.)

“Companiile afirmă adesea că aceste cipuri sunt sigure și criptate… Dar” criptat “este” un termen destul de vag,” a spus el, “care ar putea include orice, de la un produs cu adevărat securizat, la ceva ușor de controlat de hackeri”.
O altă problemă potențială, a spus dr. Acquisti, este că tehnologia proiectată pentru un singur scop poate fi folosită ulterior pentru alta. Un microcip implantat astăzi pentru a permite accesul ușor la clădiri și plăți, ar putea fi ulterior folosit, teoretic, într-o manieră mai invazivă: urmărirea lungimii pauzelor pentru nevoile fiziologice ale angajaților sau a pauzelor de masă, de exemplu, fără consimțământul lor sau chiar fără știința lor.

“Odata ce s-au implantat, este foarte greu sa previzionezi sau sa opresti o extindere viitoare a utilizarii lor”, a spus dr. Acquisti. (sursă)

Apoi este problema cip-ului în corpul tău de a fi controlat de hackeri.

“Aceasta este o chestie serioasă. Vorbim despre o legătură potențială non-stop cu corpul meu și nu pot să-l opresc, nu pot să-l dau jos, este în mine. Aceasta este o mare problemă “, a declarat Ian Sherr, editor la CNET.

“Este foarte ușor ca hackerii să controleze un implant cu cip, așa că sfatul meu este să nu vă puneți secrete de viață pe un implant, a spus Sjöblad…

“Este vorba de educarea oamenilor și de oferirea fiecăruia a instrumentelor … nu numai cum să folosești tehnologia, dar, mai important, atunci când este folosită împotriva ta”, a avertizat Sjöblad. (sursă)

Da. Microcipurile sunt fabuloase.

Iată cum s-ar putea desfășura.

Unii oameni chiar doresc să fie microcipați precum un câine. Ei se așează la coadă pentru asta. Dacă nu este disponibil pentru ei, ei sunt complet descurajați.

Unii oameni nu vor fi fericiți până când toată lumea nu are un cip de computer implantat în ei. Iată cum s-ar putea desfășura acest lucru.

 • Inițial, vor fi oile care doresc orbește să fie cipuite pentru “confortul” lor, care conduc turma.
 • Apoi, ar deveni remarcabil de incomod să nu fii cipuit – le fel cum este aproape imposibil să nu ai un cont bancar în aceste zile.
 • Apoi, ultimele fortărețe ar putea fi cipuite forțat prin lege.

Presiunea ar putea fi ușoară la început. Ar putea începe cu presiunea colegilor la locul de muncă.

Three Square Market a declarat că cipuirea este voluntară, însă Chesley spune că, dacă o companie anunță un plan de cipuire, așteptarea este că vei fi cipuit – sau riști să pierzi pierzi posibilitatea de a avansa în grad, măriri de salariu și faptul de a nu mai fi un jucător de echipă.

“Asta ne îngrijorează”, spune Bryan Allen, șeful personalului pentru Reprezentantul statului Tina Davis (D), care introduce un proiect de lege în Pennsylvania pentru a interzice împlantarea obligatorie a cipurilor. “Dacă tehnologia există, ce-l oprește pe angajator a spune fie faci asta, sau nu mai poți lucra aici“.

Mai multe state au adoptat legi similare, în timp ce un stat a văzut recent un proiect de lege similar stingându-se în comisie. “Văd acest lucru ca pe o problemă a lucrătorilor”, spune senatorul statului Nevada Senatorul Becky Harris (R), care nu renunță. “Acesta este direcția greșită de deplasare”, spune ea.

În cazul în care viitoarele corporații se aruncă cu capul înainte pentru cipuirea angajaților, vor avea probleme enorme de “încredere” în luptă, spune Kent Grayson, profesor de marketing la Școala de Management Kellogg de la Universitatea Northwestern.

“Trebuie să ai multă încredere pentru a pune unul din aceștia în corpul tău”, spune Grayson. Lucrătorii vor avea nevoie de asigurări că cipul este sănătos, nu poate fi controlat de hackeri, iar informațiile sale sunt private, spune el. (sursă)

Deci, dacă ar însemna că ți-ai pierde slujba dacă ai refuzat să fii cipuit? Dacă ai avea o familie de care să ai grijă și o asigurare de sănătate pe care nu ți-ai permite să o pierzi? Întrebarea că dacă ai vrea sau nu tocmai i s-a adăugat o mulțime de variabile.

Acest film de groază devine chiar mai înspăimântător. Există deja o lege în circulație care ar putea permite oamenilor să fie cipuiți forțat.

Și totul este ambalat în limbaj cald și liniștitor și ei spun că este doar pentru a ajuta la urmărirea persoanelor cu Alzheimer sau a altor dizabilități de dezvoltare, dar amintiți-vă că cea mai nepatriotică lege care a trecut a fost numită, de asemenea, Legea Patriotului.

H.R.4919 a fost aprobată în 2016.

Acesta direcționează Biroul de Asistență pentru Justiție (BJA) al Departamentului de Justiție (DOJ) să acorde subvenții competitive organismelor de asistență medicală, de aplicare a legii sau de siguranță publică și organizațiilor nonprofit pentru a dezvolta sau a opera programe proactive locale pentru a preveni rătăcirea și pentru a localiza persoanele disparute cu demență sau copiii cu dizabilități de dezvoltare. BJA trebuie să acorde prioritate agențiilor de aplicare a legii sau siguranței publice care colaborează cu organizații nonprofit care utilizează planuri centrate pe persoană și care sunt direct legate de persoane fizice și familii de persoane cu demență sau dizabilități de dezvoltare. (sursă)

În ciuda faptului că proiectul de lege cere ca toată lumea să folosească “cele mai bune” practici în materie de confidențialitate, nu este atât de dificil să vedem ce fel de pantă deviantă este aceasta. Cine va decide dacă o persoană “are nevoie” să fie cipuită pentru binele propriu? Serviciile de aplicare a legii? Infricosator.

Ar putea duce acest lucru la o societate fără numerar?

Dacă “toată lumea” primește microcipuri, cum prognozează experții, aceasta ar putea fi următorul pas în împingerea către o societate fără numerar. Gândește-te la lipsa de intimitate atunci. Dacă totul este achiziționat printr-un cip unic pentru tine, atunci nici o achiziție nu ar putea fi sub radar. Dacă o persoană se aprovizionează cu mâncare, vizionează filme interzise, citește cărți despre revoluție sau cumpăra muniție, totul ar fi înregistrat într-o bază de date. Achizițiile noastre ar putea fi folosite într-un fel de tehnologie de pre-crimă, precum în filmul Minority Report, sau ar putea fi folosite pentru a ne cataloga în alte moduri.

Dacă nu există nicio modalitate de a efectua achiziții decât cu un cip, mulți oameni vor trebui să se conformeze la literă. Aceleași cip-uri ar putea fi o cerință pentru îngrijirea medicală, permisele de conducere, locurile de muncă – sau altele. Indiferent de locul în care ați încerca să vă ascundeți, localizarea GPS ar însemna că veți fi găsit. Ar fi ca toată lumea să fie obligată să aibă una din acele brățări pe gleznă pe care le poartă infractorii, cu excepția faptului că ar fi în interiorul corpului tău .

Dacă credeți că atmosfera de control este acum descurajantă, așteptați. Când toți sunt microcipați, plasa va fi și mai strânsă.

Între apocalipsa robotizata care ne paște și microciparea forțată, se pare că nu va trebui să așteptăm “schimbările climatice” sau un război de distrugere reciproca pentru a ne câștiga. Tehnologia în sine ar putea fi sfârșitul omenirii

NOTĂ OrtodoxINFO

Cititi va rugam si:

INTERVIURI CELEBRE: Evreul Aaron Russo, despre cum a fost recrutat de Rockefeller si planurile lor referitoare la cipuri, disparitia banilor cash, Noua Ordine Mondiala, de ce au creat feminismul si cum stapanesc mass-media

VIDEO: Viitoarea lume computerizată – LUME MINUNATĂ sau PUȘCĂRIE GLOBALĂ? Are dreptate George Buhnici când acuză OrtodoxInfo că ar prezenta fake news?

Next level. Suedezii au RENUNȚAT la chei și cartele de acces. Preferă MICRO-CIPUL implantat

Tehnologia antihristului în Rusia: PLATA biletului pentru transportul în comun se face și în baza CIPULUI IMPLANTAT

SUA ZOMBIZATĂ: Implanturile cu CIP vor avea în curând același grad de acceptare ca piercing-urile și tatuajele …

MICROCIPAREA începe să devină RUTINĂ pentru Epicenter și alte câteva companii / ANGAJAȚII organizează EVENIMENTE unde participanții au posibilitatea SĂ FIE CIPAȚI PE GRATIS

Australia devine prima ţară ce demarează micro-ciparea propriilor cetăţeni

O companie din Belgia a implantat cipuri angajaților

[VIDEO] Suedia a lansat MICROCIPUL IMPLANT care înlocuiește biletul de TREN

Articolul nu prezinta insa intregul tablou. Va fi si razboi:

Ce spun Sfintii Parinti despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?

Iar cipul implantat (si precursoarele de tip act de identitate biometric, card bancar, card de sanatate) si disparitia banilor cash fac parte dintr-un sinistru angrenaj mai vast care include de asemenea eGuvernarea si internetul obiectelor.

Iar toate tin de semnul fiarei 666:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. In Romania o sa fie mai greu cu ciparea asta la cat de hotomani sunt guvernantii nostri,fondurile destinate vor fi deturnate de cateva ori pt. a ajunge in buzunarele lor pana cand procesul v-a fi finalizat! Nu credeam ca voi spune asta vreodata dar …coruptia salveaza Romania!!!??? Comentariul a se citi cu o doza de sarcasm grosier va rog! Multumesc! Doamne Ajuta!

 2. OrtodoxInfo, v-aţi cam pus pe tânjeală!! La început eraţi de 100 de ori mai tari, aveaţi articole mult mai bune, analize la articole mult mai serioase. Acum, abea mai postaţi 2-3 articole pe zi sau nici măcar atât!!

  Exemplu: aţi observat oare că pe maşinile de pe strada iarăşi se vede “nisip saharian”? Eu am “admirat” chiar astăzi în drum spre servici câteva astfel de maşini, cu geamurile pline de “nisip” (dacă nisip o fi şi nu alte minuni), iar una din maşini, ca să ştim că ne aflăm în “România lucrului bine făcut” avea şi “dedicaţie”: celebra “m…, m… PSD”. (aşa o fi venit nisipul, direct din Sahara, cu tot cu “dedicaţie” — o fi fenomen natural si dedicaţia nu numai nisipul)

  Treziţi-vă, OrtodoxInfo!! Reveniţi-vă!!

  1. Nu uitati sa va puneti tichia de staniol pe cap,protejeaza impotriva undelor electromagnetice,ceva de genul,nu!?

  2. Y

   Nu mai sunt 20 de articole zilnic, dar minti porceste cand spui ca postam doar 2 – 3 articole pe zi.
   In august toti colaboratorii si-au luat vacanta si am ramas doar 2, care oricum de ani de zile muncim ca sclavii, nesimtitule, neglijandu-ne sanatatea, familia si traind de azi pe maine. Iar eu, de exemplu, nu am avut macar un singur concediu de 10 ani.
   Periodic repetam ca avem nevoie de editorialisti, editori, traducatori, etc. Tu de ce nu vii in echipa? Iti place sa stai cu buricul in sus si sa ceri.

   1. Multumim intregii echipe de pe Ortodoxinfo.ro! Nu v-a dati batuti,este f. mare nevoie de oameni ca voi care sa ne arate ce se intampla cu adevarat in lume! Doamne Ajuta!

 3. https://www.activenews.ro/stiri-social/Se-pregateste-schisma-in-ortodoxie-Patriarhul-Ecumenic-i-ar-fi-transmis-Patriarhului-Rusiei-ca-a-hotarat-acordarea-autocefaliei-Bisericii-Ucrainene.-Patriarhul-Serbiei-a-trimis-o-scrisoare-deschisa-prin-acuza-sprijinirea-schismaticilor-de-catre-Fanar-152518

  un “patriarh” dupa duhul politicii si intelepciunii lumii acesteia… Ca sa nu spunem un iuda intre ortodocsi. Daca aia si-au dobandit o independenta politica, tre sa le dam si una de har, din oficiu, oricum una contrafacuta de mana omeneasca si de la un ierarh eretic. Va fi folosit acum in contra-partida in politica, pt alte disensiuni, poate si la nivelul armelor, la care-si freaca mainile papusarii marilor puteri?

  oricum, proorocia de implineste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button