X

Video: Netanyahu din nou în vizită la Vladimir Putin / Adică, din nou, românii sunt cei mai proști…

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comentariu Ruptly:

Prim-ministrul Israelului, Benjamin Netanyahu, a mulțumit Președintelui rus, Vladimir Putin, pentru rolul Moscovei în recuperarea rămășițelor pământești ale sergentului Zachary Baumel, care a dispărut în timpul războiului cu Libanul în 1982. Netanyahu a făcut declarația în timpul vizitei sale oficiale la Moscova, de joi.

„Armatele noastre, împreună cu partenerii sirieni, au descoperit locul mormântului său. Suntem foarte bucuroși că el va primi toate onorurile militare necesare acasă, dar cel mai important, aceasta este o chestiune pur umanitară, astfel că rudele sale apropiate vor avea acum ocazia de a-i aduce flori la mormânt “, a spus Putin.

„Au fost efectuate examinările genetice necesare. Avem rămășițele. Și noi, cu participarea voastră, vom trimite astăzi aceste rămășițe în Israel, în conformitate cu tradiția militară “, a adăugat el.

„În această seară va avea loc o înmormântare în Israel, la care va lua parte și familia sergentului. Trupul lui va fi îngropat în țara sa, Israel. Suntem încă o dată profund recunoscători, domnule președinte, pentru prietenia voastră personală, poziția dumneavoastră, poziția Rusiei de a împărtăși aceste valori comune cu Israelul“, a declarat liderul israelian, adăugând că familia Baumel a fost informată despre „actul altruist” al luptătorilor ruși care au recuperat corpul și i-au cerut să-i mulțumească personal liderului rus.

Baumel a fost ucis la vârstă de 21 de ani în timpul luptei cu sultanul Yacoub. Alegeri generale vor avea loc în Israel pe 9 aprilie.

Miercuri, Vladimir Putin a inaugurat prima uzină Mercedes din Rusia.

Ungaria a început să cheltuiască din cei 10 miliarde de euro oferiti de Rusia pentru extinderea centralei nucleare de la Paks.

Franta este cel mai mare angajator strain din Rusia: peste 500 de intreprinderi franceze isi desfasoara activitatea pe teritoriul Rusiei. Când a vizitat Rusia anul trecut, Macron a fost insotit de o delegatie formata din peste 30 de sefi de intreprinderi franceze.
Etc.

Adică foarte mulți își fac treaba în timp ce în ultimii patru ani Romania nu a avut contacte oficiale cu Rusia nici măcar la nivel de secretar de stat. Iar pe plan economic lucrurile stau precum le puteți citi în articolul:

Ba mai rău, de la politicieni și pana la mass-media, în Romania se zbiara în cor despre cât de mare dusman este poporul rus, cât de ticalosita este Rusia ca a anexat Crimeea (fără a se sufla un cuvintel despre faptul ca și Romania are teritorii ocupate de Ucraina), cât de trădători sunt nemții ca fac afaceri cu rușii (ca de exemplu în emisiunea de aseară de la Antena 3 în care a fost invitat Calin Popescu Tariceanu), samd.

Altfel spus, politicienii și ziarele din Romania au un discurs de parca declansarea războiului romano-rus este iminenta. Mai trebuie să-l expulzam pe ambasador și sa anuntam mobilizarea generala. Parca am fi o casa de nebuni…

Desigur, nu-i musai sa fim prietenii Rusiei. Dar de ce atâta ura? De ce nu putem avea relații normale cu gigantica țara de la Răsărit? De ce trebuie sa pierdem enorm de multe și de mari oportunitati economice, în timp ce celelalte state europene profita din plin de ele? De ce trebuie sa fim mereu cei mai prosti?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

14 comentarii

  1. Pentru ca la conducerea acestei tari nu sunt romani care sa doreasca binele acestei tari. Binele ar fi sa ne avem bine cu toti cei ce merita, sa ne unim cu moldova si sa ne recuperam teritoriile de la statul ukrainian sau cel putin sa-i ajutam pe fartii nostrii din ukraina sa-si pastreze identitatea precum si pe cei din tinutul secuiesc.

  2. Din pacate caracteristica noastra nationala este dezbinarea , la care alte state profita din plin de acest lucru, am spus mereu ca Rusia este un important daca nu cel mai important punct de desfacere economic .
    Nu trebuie sa fim slugi , dar nici atitudinea asta de ura , Rusia este tara ortodoxa , este cea mai mare tara din lume cu nenumerate resurse geo- fizice nemaivorbind de cele militare. Au facut totul cu creierele lor nu cum au facut americanii ‘cu creiere de import’. Nu cred ca este intelept sa te dai la urs pe baza ca vin ‘pretinii americani ‘ sau din nato sa te ajute. Oricum sub ocupatia rusilor a fost un dezastru dar in contextul actual sa ne vedem interesele sa nu ne punem rau cu ei. Doamne ajuta.

    1. DOMNULE , ce dezastru a fost sub rusi ?!
      Pai daca CEAUSESCU reusise sa faca din ROMANIA CEA MAI BOGATA TARA DIN ISTORIA OMENIRII ,(lasam dezimformarea si foametea artificiala din dintre 1979-1989 instaurata ca sa poata da lovitura de stat .din acest motiv agenturile straine au distrus-o , dar de ce ti-e frica de aia nu scapi ,PENTRU CA CHINA care acum 30 de ani era la fel de inapoiata ca Romania contemporana azi ,devenind CHINA un colos invincibil )pai sub JUGUL EUROPEAN cind totul s-a distrus iar poporul s-a BARBARIZATSI SATANIZAT ,dar si s-a EVAPORAT , cum sa numim asta ?

      DUMNEZEU ne-a facut vecini cu rusii iar prin ortodoxie frati !!!!! FAPTUL CA ne punem impotriva rusilor demonsreaza ca sintem DIAVOLI si ne punem impotriva LUI DUMNEZEU si vom primii URGET PEDEAPSA .
      Asa cum diavolii romani l-au inlaturat pe CUZA aducind REGE STRAIN OCCIDENTAL , mintenas DIAVOLII ROMANI care au intrat in SUE vor platii.OCCIDENTUL este satanizat o data cu instalarea catolicismului .
      COMUNISTII BOLSEVCI au fost BICIUL LUI DUMNEZEU atit pentru ELITA RUSEASCA( (clerici +mireni ) DEMONIZATA CIT SI PENTRU CEA ROMANEASCA !
      Cind vom fi capabili SA PUNEM UN DIACNOSTIC CORECT IN FUNCTIE DE ADEVARUL DUMNEZEESC ce s-a intimplat in istoria nostra si a rusilor in ultima suta de ani????
      STIM foarte bine ca un popor este dus in ROBIE numai cind DUMNEZEU CONSIDERA CA MERITA din cauza PACATELOR STRIGATOARE LA CER !

      1. Puține precizări cu rectificări la ceea ce ai spus:

        1. CUZA a fost MASON, deci n-a lucrat dreptatea lui Dumnezeu.
        2. Am evlavie la sfinții ruși pentru credincioșia, evlavia lor deosebită și FOCUL arderii pentru Dumnezeu, respect și milă pentru poporul rus alături de care ne asemănăm prin/pentru suferința de pe vremea comunismului care e TREABĂ JIDĂNEASCĂ, ca și NAȘTEREA KGB-lui!
        3. Revoluția din 1917, preluarea statului rus de către jidani cu nume schimbate pentru a suna rusește (cum a fost/este și la noi…), omorârea a milioane și milioane de ruși a fost îngăduită de Dumnezeu ca plată pentru păcatele rușilor, în special al elitelor de la acea vreme, a intelectualilor, a copiilor de preoți care se școleau în străinătate, venind (ca și acum) CU DUH STRĂIN ȘI SCHIMBAT față de ortodoxie, față de o viețuire curată, simplă, cu frică de Dumnezeu!
        4. Regele Ferdinand a fost un rege bun, la fel și Regina Maria, Regele Carol al II-lea a fost nemernic, inclusiv Mihai!
        5. Comunismul, de la noi și de la ei (ruși) a fost îngăduit de Dumnezeu, așa cum bine spuneai, datorită păcatelor grosolane, a lipsei de evlavie și de dragoste pentru Dumnezeu dar și dintre creștinii care au început să gândească și să lucreze împotriva legilor/poruncilor lui Dumnezeu….egoist, unilateral, fiecare pentru el!

        Nu mai știu, a spus-o un rus care, atunci când li s-a dat foc într-o Biserică și încuiați ca să nu iasă nimeni afară, el – s-a suit pe un stâlp și a văzut toată grozăvia întrebându-se DE CE îngăduie Dumnezeu așa-ceva…i-a apărut un înger care i-a spus că-i Voia Lui Dumnezeu pentru păcatele creștinilor și că lui i se dă voie să trăiască pentru a spune celorlalți ce-a văzut și ce i s-a comunicat.

        Dintr-un anumit punct de vedere, ca să fim corecți până la capăt, JIDANII-RUȘI, nu rușii înșiși SADEA au făcut rău poporului român; Dej era controlat DIRECT de la Moscova de jidanii vorbitori de limbă rusă, înțelegi?

        Noi facem confuzie între cei de-un sânge curat al acelui popor și cei infiltrați cu viclenie, cu ajutorul banilor și-a trădării autohtonilor ca FIIND DE-AI NOȘTRI, dar care NU sunt/n-au fost/nu vor fi! Iar ca viclenia să fie maximă și să aibă efect că vezi Doamne cei de-un neam și-o limbă asemenea ție îți fac rău și hotărăsc pentru tine, și-au schimbat PARȘIV numele/pronumele din nume jidovești, în cele cu iz/sunet/răsunet rusesc, recte românesc!

        Asta a fost politica de-atunci, ca și asta de-acuma! Nu s-a schimbat NIMIC, doar actorii și măștile pe care și le pun pe față ca să ne prostească, amăgească!

        1. Sigur ca DOMNITORUL CUZA nu a fost un SFINT ,iar masoneria in masa ( cel mult citiva initiati din virful piramidei mondiale de-a lungul istoriei se inchinau diavolului constient, inca de la inceputuri ) nu lucra in cunostinta de cauza ,ca acum ( presupunind
          ca si CUZA era tot intr-o confuzie mascata ) acestia din urma inchinadu-se chiar toti lui satan benevol si direct .
          Era o invaluire siret gindita de sarsaila pentru a racola insii slabi in credinta dar CU PUTERE DE DECIZIE si care sa faca inchinare inconstienta ,inoculindu-le ideea falsa, ca ei ,vezi Doamne, ar lucra dreptatea ,si astfel satana sa poata face azi globalizarea /ciparea / antihrist /diamnte din oameni pentru OZN-uri ca sa se lupte cu DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS !O STRATEGIE DE 2000 DE ANI facuta pas cu pas ! De-abia dupa 1989 lucrurile au devenit transparente pentru oamenii drepti .Iar satana a gasit metode sa-i duca de nas azi si pe NEMASONI, in masa ,si sa i se inchine total inconstient prin modernisme fara numar ,ateism , destrabalare ,cod de bare ,acte biometrice ,cipuri ,etc.
          Uzurparea tronului unui OS UNS de ORTODOXIE , in favoarea unui strain ,ca REGII ROMANIEI, unii dintre ei buni, altii rai asa cum precizezi ,a fost UN MARE PACAT in fata lui DUMNEZEU ,ca si impuscarea TARULUI RUS , TAR care si el avea pacatele lui GRELE .
          Dar culmea e ca aceasta uzurpare a fost facuta pentru ca burghezo-mosierimea romaneasca era impotriva reformelor DREPTE pentru dezvoltarea natiei . De aceea DUMNEZEU a permis biciul bolsevic ,pentru ca urmasii uzurpatorilor lui CUZA la nici o suta de ani SA PIARDA chiar absolut TOTUL in 1948 ,si nu doar o infima parte cum propusese EL, prin reforme conforme cu timpurile europene (invatamint ,agrare ,fiscale ,etc ).
          Da, sint de acord cu tine ,RUSII ca popor sint oameni PASNICI !
          Sigur ca infiltrarile DIAVOLESTI cu scop precis PENTRU DISTRIGEREA ORTODOXIEI a facut posibila aceasta DUSMANIE SI DEZBINARE intre noi ca popoare .
          ”DEZBINA SI CUCERESTE ! ”
          DESPRE jigodiile sataniste de politicieni interni/ externi din pacate NU MAI SINT SOLUTII ! Sint compromisi 100 % ,si la noi nici macar nu avem O RAMASITA DE ORTODOCSI constienta care sa ceara precum rusii CONDUCATOR UNS DIRECT DE DUMNEZEU !!!!!
          Zarurile au fost aruncate , iar romanii MERITA cu prisosinta TOT RAUL TRECUT ,PREZENT SI VIITOR .
          N-au scuze ! IN 1989 eram CEA MAI BOGATA TARA DIN LUME !
          Asa cum este azi doar CHINA ,pastrind proportiile .

      2. Doamna Domnica vă rog nu vă aprindeti , pană la retragerea trupelor sovietice din Romania a fost un dezastru ptr. populatia tarii , rusii au ocupat cu trupe de 12 ori teritoriul Romaniei in toată istoria noastră (vă rog să va documentați ) apoi eu strict am spus să nu ne punem rau cu rusii nu am facut o analiză la cum am trait inainte la cum trăim acum asa că pacea domnului Hristos să fie cu dvs. si cu noi toți amin.

        1. Sigur ca istoria nostra ca vecini cu rusii a fost foarte complicata . Dar sa nu uitam ca 11 dintre razboaie au fost facute pentru a face rau TURCILOR !!!! RUSII au avut treaba DOAR cu turcii cind au venit peste noi ! ȘICANE !
          Dar totusi ,sa nu uitam ca datorita RUSILOR am avut INDEPENDENTA de la 1877 !
          IN 23 august 1944 si dupa ,deja nu mai e vorba doar de RUSI , ci de infiltrari masonice diavolesti , americani ,europeni ,asiatici .RUSUL ADEVARAT E EMINAMENTE ORTODOX PROFUND ! MAICA DOMNULUI STA GARANTIE ! Cind vom privi ADEVARUL ASA , vom avea si PROSPERITATE RECIPROCA ROMANI-RUSI !
          Restul sint smecheriile si diversiunile satanistilor .
          SA FIM SERIOSI !
          Daca ar mai fi posibil ca DUMNEZEU sa mai rabde pamintul O MIE DE ANI , SOLUTIA este doar UNA sub orice RISC !
          NEUTRALITATE 100 % pe care trebuie sa o dobindim PRIN INTELIGENTA , nu sa o CERSIM sau sa ne razboim cu arme ! SI MUSAI relatii CORECTE CU RUSII si toti vecinii ! CEILALTI ,indepartatii nu trebuie sa conteze DELOC !
          CEAUSESCU ne-a aratat ca putem traii de sine statator !E VORBA DE VOINTA ,SERIOZITATE SI ORTODOXIE 100 % !
          PAMINT POTENT SI CLIMA AVEM !NE MAI TREBUIE si ROMANI !Aici stam prost !
          Poate ca pina la urma ROMANII vor naste si ELITE GENIALE ORTODOXE , MUSAI ,care sa ceara prin inainte vedere cu Duhul SOLUTII DOAR DE LA DUMNEZEU !( nu satanisti filozofi ,inainte vazatori cu dracu !)
          Altfel vom dispare CA NEAM !
          100 % garantat !

  3. Românii nu sunt proști pentru că cei care duc de râpă România au alergie la afacerile cu rușii , dar sunt cei mai proști pentru că-i tot votează!
    Asta DA!
    Și din păcate, vârsta a 3-a îi tot votează!
    Iar consecințele votului lor, se văd: AU RĂMAS MAJORITARI! Ce dacă copiii lor bejenesc prin țări străine? Ei sunt mulțumiți că le trimit bani. Dacă nu le-ar mai trimite, poate foamea și lipsa cumpărării de medicamente sau tratament, i-ar face să caște mai bine ochii la cine îi fentează, le mănâncă viața, sănătatea mințindu-i NERUȘINAT din 4 în 4 ani, timp de 30 de ani!

  4. Ar fi intelept sa avem o relatie buna cu rusii, dar nu se poate pentru ca o avem cu americanii, avem idiotenia aia de scut de la Deveselu care ne face pe noi tinta in primul rand.Cui i-o mai fi fatat-o mintea, ca eu nu mai stiu? Sa stiti ca fiecare conducere a avut pacatele ei, fie Carol, fie Dej, fie Ceausescu, dar au fost oameni patrioti in felul lor, si-au iubit tara si si nu au dorit varsarea de sange a propriului popor.Acum avem cei mai rai conducatori pe care i-am avut vreodata, daruiesc tara bucata cu bucata oricui,fac toate tranzactiile in secret, fara consultarea poporului, nici macar nu o vand pe bani multi, iar propriul popor il dau rusilor spre a fi hacuit.Daca pana acum in momentele grele ale istoriei am ales neutralitatea acum nu se mai poate cu acesti nemernici si inculti interlopi.

    1. Nici rușii, nici americanii nu ne vor binele. Ar fi trebuit să fim independenți și să păstrăm relații bune cu toate statele.
      Rușii ne-au întors spatele pentru că le-am adus americanii în coastă. Ar fi vrut să ne colonizeze ei că să-și extindă teritoriile spre Europa.
      Daca nu au reușit, acum ne încercuiesc și cel mai probabil se vor întâmpla cele spuse de parintele Arsenie Boca.

      1. @gabriela b.
        TU NU ESTI ORTODOXA !? Daca ai fi, ai stii ca RUSII nu sint de capul lor si nu pot cucerii pe ABSOLUT nimeni( nici o vrabie nu pica fara VOIA LUI DUMNEZEU !) daca DUMNEZEU nu le permite, in functie de CREDINTA SAU NECREDINTA poporului in cauza !
        Sint de acord cu tine ca daca POPORUL ROMAN ar mai exista si DUMNEZEU nu va venii RAPID SA ARDA PAMINTUL CU DIAVOLII DE OAMENI , atunci SENSUL VIETII ROMANILOR ORTODOCSI DESTEPTI ar trebui sa fieUNUL SINGUR , cel LASAT CU LIMBA DE MOARTE de UNICUL GENIU ROMANESC, MIHAI EMINESCU !
        ”Cine a indragit strainii .minca-i–ar inima ciinii ”.
        Deci romanii cinf vor fi in stare sa-si nasca ELITE MUSAI DOAR ORTODOXE SERIAOASE trebuie sa aibe acest crez ca TESTAMENT VESNIC pus in CONSTITTIE nu la cheremul unuia sau alt politician : PRIN NOI INSINE CU PRETUL DISPARITIEI CA POPOR ,INDEPENDENTI SI NEUTRII avind relatii de colaborare/intrajutorare /respect cu fiecenatie de sub soare ! Cu nici una mai mult sau mai putin ! NEBUNIA CU AMERICANII NATO SI EUROPAe crima cu premeditare ,si e mai rau decit daca am fi fost in lagare de concentrare sau la ausviț !
        Da ,CU RUSII pentru ca sintem FRATI INTRU HRISTOS dar si vecini cu atit mai MULT trebuie sa avem COLABORARE SI RESPECT SERIOASE SI VESNICE pentru a nu-L supara in primul rind pe DUMNEZEU !
        Daca pamintul va mai exista sub aceasta forma ,desi ma indoescca ca nu mult va mai fi , avind VORBE CLARE DE LA DUMNEZEU prin SFINTUL INGER RUS OTROC VEACESLAV( si nu numai ) ar trebui ca NATIA sa nasca in cadrul bisericii ORTODOXE NEECUMENIZATA, RUGATORI PUTERNICI care sa CEARA DE LA DUMNEZEU OS DOMNESC uns de DUMNEZEU ca singura solutie ca sa mai existam !Adica sa reluam firul istoriei, cind s-a produs CRMA alungarii domnitorului UNS PRIN BISERICA OERTODOXA , AL.IOAN CUZA ! CRIMA infaptuita si de fratii nostri rusi mai tirziu prin lichidarea familiei ȚARISTE UNSE IN BISERICA ORTODOXA !
        Dar clar nu mai este timp decit de RAZBOI ,FOAMETE ,ANTIHRIST FOC ,VENIREA LUI HRISTOS .,CER NOU SI PAMINT NOU si JUDECATA DE AAPOI !nu cred ca DUMNEZEU MAI INTIRZIE MULT !
        ”Numarat ,numarat ,cintarit cintarit si impartit !”
        PENTR ca mai tot omul e demonizat si sub haos . am vazut pe youtube cum diavolul le da indicatii clare adeptilor lui , si ei habar nu au ca sint pacaliti ,crezind ca vine TOTUL de la DUMNEZEU !
        DUMNEZEU CU MILA !

    1. Magda

      Nu-i obligatoriu. E ceva firesc ca rusii sa fie in alerta. Il plus, se mai antreneaza si ei cu ocazia asta. Si invers ar fi la fel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button