X

Brazilia și-a deschis “birou diplomatic” la Ierusalim

Israelul a anunţat duminică că Brazilia a deschis un “birou diplomatic” la Ierusalim, în contextul în care preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a început o vizită în Israel, relatează Reuters.

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro

“Obrigado (vă mulţumim) pentru că aţi deschis un birou diplomatic la Ierusalim!”, a postat pe Twitter ministrul de externe interimar Israel Katz.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Postarea include şi o fotografie în care apar el şi omologul său brazilian, Ernesto Araújo, strângându-şi mâinile.

Brazilia a confirmat informaţia duminică, precizând că noul său birou diplomatic de la Ierusalim va funcţiona ca parte a ambasadei sale în Israel, care se află la Tel Aviv.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. O alta “mare putere”, Moldova, anunta mutarea ambasadei la Ierusalim: Guvernul Filip a decis în şedinţa de marţi transferarea sediului Ambasadei Republicii Moldova din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. De asemenea, guvernul lui Pavel Filip a hotărât să aprobe semnarea Acordului cu privirea la vânzarea terenului pentru construcţia Ambasadei SUA în Republica Moldova.
    https://www.stiripesurse.ro/scandalul-se-adance-te-in-r-moldova-maia-sandu-a-luat-foc-dupa-ultima-mutare-a-guvernului-este-o-ofensa-la-adresa-sua_1358537.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button