X

Ce simplu: Boeing anunță că a remediat problemele de la aeronavele 737 MAX. Dar cum rămâne cu sutele de morți provocate de erorile lor de soft?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Compania aeriană Boeing a pus la punct modificările sistemelor de control care sunt legate de cele două accidente fatale ale avioanelor 737 MAX din ultimele cinci luni. 

Încă nu se ştie sigur când le va fi permis avioanelor, care au fost ţinute în această lună la sol, la nivel mondial, să poată zbura. Anchetatorii nu au determinat cauza accidentelor, încă, scrie Mediafax care citează BBC.

Ca parte a remedierii, Boeing va instala un sistem de avertizare suplimentar pe toate aeronavele 737 Max, sistem care anterior era opţional.

În plus, niciunul dintre avioanele operate de Lion Air în Indonezia şi Etiopian Airlines, implicate în accidentele fatale, nu dispuneau de sisteme de alarmă, proiectate pentru a avertiza piloţii atunci când senzorii produc date contradictorii.

Boeing a declarat că firmele aeriene nu vor mai fi taxate în plus pentru instalarea sistemului de siguranţă.

Dar cum rămâne cu sutele de morți provocate de erorile lor de soft?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. C. Tudor Popescu spunea la televizor ca avionele ar putea fi inlocuite in viitor cu TGV-urile (train a grande vitesse), trenurile de mare viteza.

  2. Normal ca ar fi mai bine cu trenul. Pe langa faptul ca pentru un om a zbura este ceva nefiresc, foarte multa lume se teme sa se deplaseze cu avionul din cauza ca daca avionul se prabuseste, nu mai ai nici o sansa sa traiesti, pe cand dupa un accident de tren sau de masina, ai sanse sa scapi cu viata. Trenul de mare viteza merge f. repede la destinatie, mi se pare ca mai repede decat un avion. CTP o fi el un spalat pe creier, dar in privinta avioanelor are dreptate.

    1. Se spune că avionul este cel mai sigur mijloc de transport! Oare chiar așa este?
      Iar un accident de tren de mare viteză tot mortal este! Avionul este mai rapid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button