X

SUA: elevă suspendată deoarece a afișat versete biblice ca răspuns la steagurile LGBT din școală

//www.facebook.com/lucytina/videos/10218467258461763/

Elevă din Ohio, Statele Unite, suspendată pentru „vizarea” Alianței Gay-Straight prin postarea versetelor biblice ca răspuns la steagurile LGBT

O elevă de liceu din Ohio a declarat că a fost suspendată pentru „vizarea” clubului Gay-Straight Alliance (GSA) al școlii, prin postarea de versete biblice pe holurile din apropierea steagurilor de mândrie LGBTQ.

Gabby Helsinger a postat un videoclip pe Facebook săptămâna trecută, detaliind modul în care a văzut steaguri LGBTQ și postere afișate la liceul Lebanon, la aproximativ 30 de mile nord-est de Cincinnati,  informează Fox News marți.

„Și am simțit nevoia de a scrie câteva versete din Biblie pentru a le putea pune în jurul școlii mele. Le-am scris și le-am pus în jurul vestiarelor și zidurilor”, a spus Helsinger în filmare.

Ea a spus că mai târziu a văzut profesorii înlăturând versetele din Biblie.

„A doua zi, am sunat la birou și există o scrisoare care spune că am un ISS, care este o suspendare din școală, iar motivul pentru care îl am este pentru abuz și lipsă de respect” pentru că am afișat versete biblice „care vizează organizația GSA”, a explicat ea în film. „Nu știam ce reprezintă și cu ce se ocupă organizația GSA”.

Helsinger a spus că a asistat la persoanele din școala ei că „avea nevoie de ajutor”.

„Nu trebuie să trăiască în confuzia de a se întreba dacă ar trebui să fie homosexuali, bisexuali, lesbiene, trans – așa ceva”, a spus adolescenta în film. „Și știu că Dumnezeu este singura cale prin care pot fi vindecați și de aceea am făcut-o”.

Eleva a spus că Directorul a întrebat-o dacă are permisiunea de a posta versetele biblice pe hol. Ea a spus că nu știa că are nevoie de permisiune, comparând cu faptul că adesea oamenii lasă posturi pe dulapurile celorlalți.

Inspectorul Școlar, Todd Yohey, a răspuns publicației Faithwire că nu este împotriva politicii oficiale a școlii de a împărtăși sau de a expune o exprimare religioasă.

Directorul Liceului, Scott Butler, a refuzat să comenteze pentru Fox News.

„Nu discutăm public disciplina individuala a studenților. În general, atunci când un elev încalcă Codul de conduită al elevilor, există consecințe pentru acele acțiuni „, a spus Butler.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
HomosexualitateExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Tineretul distrus din zilele noastre, extrem de grav fiind afectat de ceva din trei litere (inclusiv pornografie), a ajuns să susțină dictatura LGBT! În România este război, zeci de milioane de morți (avorturi), totul se știe din ce cauză! Tare mă tem că va fi și la noi, apoi vom fi ocupați! A se vedea Grecia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.