X

Aeroportul din Denver instalează un gargui vorbitor ce spune “Bine ați venit la sediul Illuminati”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Aeroportul din Denver instalează un gargui vorbitor ce spune “Bine ați venit la sediul Illuminati”

Aeroportul Internațional din Denver a instalat un gargui animatronic ce ia în derâdere conspirațiile “Illuminati” legate de aeroport. Atunci când se înțelege adevăratul scop al garguilor, “conspirația” devine tot mai densă.

Aeroportul Internațional din Denver (DIA) este un loc înfiorător într-o tot mai mare măsură. Dacă ați citit articolul din 2008 Locații Sinistre: Aeroportul Internațional din Denver, știți deja despre calul demonic ce și-a ucis creatorul, placa masonică inscripționată “New World Airport Commission” și picturile murale oribile înfățișând un genocid.

DENVER, CO – October 20: A traveler looks over a wall mural, part of an installation at the Denver International Airport entitled, “Children of the World Dream Peace” October 20, 2016. (Photo by Andy Cross/The Denver Post)

Zece ani mai târziu, asta încă mă înspăimântă.

Toate aceste aspecte bizare duc la “conspiratii” în ceea ce privește aeroportul și posibilul său obiectiv secret. Care este scopul însemnelor bizare de pe podea? De ce au construit un sistem masiv de tuneluri dedesuptul aeroportului? Și desigur, care este rostul garguilor privind asupra călătorilor?

Unul dintre cei doi gargui privind biroul de reclamații pentru bagaje.

În loc de a acorda contribuabililor o explicație rațională, DIA a lansat recent o campanie media luând în derâdere conspirațiile legate de aeroport. Și a fost una stranie.

În acest an, DIA a decis să ducă bizarul la cu totul alt nivel instalând un gargui animatronic ce surprinde călătorii cu glume și comentarii imprudente. Aeroportul a postat un clip video pe YouTube în care îl prezintă.

Un screenshot din clipul video.

În clipul video garguiul spune unui pasager:

Bine ați venit la sediul Illuminati, scuzați-mă, am vrut să spun Aeroportul Internațional din Denver!”

Într-un alt segment amuzant, el spune:

Păi, am 243 de ani.”

Dacă faceți scăderea, rezultă că garguiul s-a născut în 1776. Ordinul Illuminati Bavarez a fost fondat în anul 1776. Clipul video se încheie cu un simbolism Illuminati clasic.

Judecând după comentariile de pe YouTube, majoritatea celor care l-au urmărit nu au apreciat garguiul.

Întrebarea ce trebuie pusă este: De ce? De ce este prezent un demon înfricoșător cu coarne ce vorbește persoanelor ce încearcă să prindă un avion?

Un purtător de cuvânt al DIA a declarat pentru Fox News:

DEN este cunoscut pentru conspirațiile legate de aeroportul nostru, și am dorit să găsim o cale amuzantă de a îmbrățișa asceste conspirații. Noi ne străduim tot timpul să câștigăm inimile pasagerilor noștri acordându-le ceva imprevizibil. Sperăm ca garguiul să-i facă să râdă, dându-le mai multe motive să călătorească prin intermediul DEN.”

Precum a remarcat un comentator: “Dacă există un loc în care nu-ți dorești nimic imprevizibil e un loc în care intri într-un tub aglomerat cu motoare cu reacție și ajungi în cer”. Totodată, chiar au nevoie aeroporturile de campanii de marketing? Oamenii merg la aeroporturi din necesitate. Nu există competiții între aeroporturi.

Într-o postare bizară (pentru un aeroport internațional), DIA susține că garguiul sărbătorește cea de-a 24-a aniversare a aeroportului.

Acestea nu sunt genul de hashtag-uri de la care te-ai aștepta din partea unui aeroport.

Asta nu prea are sens. De ce sărbătoresc a 24-a aniversare? Nu este un punct de referință. Și, mai important, de ce un gargui?

Ce este un gargui?

Originea și scopul garguilor sunt oarecum vagi și misterioase. Totuși, acești “demoni din piatră” tind să apară în locuri ezoterice. De exemplu, cei mai faimoși gargi sunt probabil cei de pe Catedrala Notre-Dame din Paris. Acest monument de patrimoniu a fost construit de către Cavalerii Templieri (un ordin ocult din Evul Mediu) și abundă cu simbolism ezoteric.

Unul dintre garguii de pe Catedrala Notre-Dame privind asupra Parisului.

Deși cea mai frecventă explicație a garguilor este că “alungă răul”, cercetătorii oculți sunt de părere că adevărul este mult mai profund.

Cel mai impresionant aspect al artei garguilor este că în lumea medievală se pot identifica similitudini în proiectare, dacă nu în stil, între forme construite în locuri îndepărtate precum Scoția de nord și Spania de sud. Pierderea învățăturilor ezoterice face ca mare parte din semnificația acestor figuri fascinante să fie necunoscută acum, deși există multe exemple ce au fost clar influențate de literatura grimoarelor, sau conțin inscripții magice sau ezoterice ori simboluri, precum colecția extraordinară de pe pereții bisericii din orașul Littleborough.”
– Fred Gettings, Dicționarul Demonilor

Eliphas Levi, unul dintre cei mai influenți ocultiști din lumea occidentală, a scris în faimoasa sa carte “Dogme et Rituel de la Haute Magie” că garguii reprezintă una din multele fețe ale “teribilului împărat al nopții”.

Recurgem din nou la teribilul număr 15, simbolizat în Tarot de un monstru încoronat pe un altar, cu coarne și straie bisericești, cu sânii unei femei și organele genitale a unui bărbat – o himeră, un sfinx malformat, o sinteză de deformități. Sub această figură citim o inscripție simplă și directă – diavolul. Da, ne confruntăm cu acea fantomă a tuturor terorilor, dragonul teogonilor, Ahrimanul perșilor, Typhonul egiptenilor, Pythonul grecilor, șarpele evreilor, monstrul fantastic, coșmarul, Croquemitaine, garguiul, fiara evului mediu, și – mai presus decât toate acestea – Baphometul Templierilor, idolul bărbos al alchimistului, deitatea obscenă a lui Mendes, capra Sabatului. Frontispiciul acestui “ritual” reproduce figura exactă a teribilului împărat al nopții, cu toate atributele și caracteristicile sale.”

Pe scurt, garguiul reprezintă ocultul. Pentru profani, aceste creaturi grotești sunt simple “decorații”. Pentru inițiați, ei reprezintă forțele întunecate ce se regăsesc în lumea spirituală – dacă cineva cunoaște cum trebuie abordate.

Pentru toate aceste motive, instalarea unui gargui la DIA este pe cât se poate de logică.

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here. Thank you.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. Marius Niclescu

      Tu nu puteai sa fi util semnaland scurt ca s-a scris gresit un cuvant. Tu trebuia sa faci pe interesantul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button