X

Italia: FĂRĂ VACCIN = FĂRĂ ȘCOALĂ. Italia interzice copiilor nevaccinați să vină la școală, iar părinții vor primi amenzi de până la 500 de euro

Foto: https://www.bbc.com/news/world-europe-47536981

Degeaba italienii au protestat împotriva vaccinarii obligatorii:

INTERZIS în mass-media: La Roma au loc CELE MAI MARI PROTESTE din lume ÎMPOTRIVA VACCINĂRII OBLIGATORII – MULȚI PĂRINȚI se pregătesc să PĂRĂSEASCĂ ITALIA

S-au ales doar cu promisiuni:

Italia interzice vaccinarea obligatorie într-un vot istoric

Viceprim-ministrul Italiei: “10 vaccinuri obligatorii sunt inutile și uneori nocive și periculoase”

Iată ce putem citi la „Fără vaccin – fără școală!”. Italia interzice copiilor nevaccinați să vină la școală, iar părinții vor primi amenzi de până la 500 de euro de pe magna news:

Copiilor italieni li s-a spus să nu revină la școală decât dacă pot dovedi că au fost vaccinați în mod corespunzător, informează BBC.

Ultimatumul este rezultatul câtorva luni de dezbateri naționale privind vaccinarea obligatorie.

Părinții riscă să fie amendați cu până la 500 de euro dacă își trimit copiii nevaccinați la școală. Copiii sub șase ani pot fi refuzați de instituție. Noua lege a apărut pe fondul unei creșteri a numărului de cazuri de rujeolă – dar oficialii italieni spun că ratele de vaccinare s-au îmbunătățit de când au fost introduse noile reguli. În conformitate cu așa-numita lege Lorenzin din Italia – numită după fostul ministru al sănătății care a introdus-o – copiii trebuie să primească o serie de imunizări obligatorii înainte de a merge la școală. Acestea includ vaccinări pentru varicelă, poliomielită, pojar, oreion și rubeolă.

Copiii până la vârsta de șase ani vor fi excluși din creșă și grădiniță fără dovada vaccinării conform noilor reguli. Cei cu vârste între șase și 16 ani nu vor primi interdicția să frecventeze școala, dar părinții lor se vor confrunta cu amenzi dacă nu îndeplinesc cursul obligatoriu de imunizări. Termenul limită pentru certificare urma să fie 10 martie după o întârziere anterioară – dar, deoarece a căzut pe un weekend, a fost extins până luni. „Acum toată lumea a avut timp să ajungă din urmă”, a declarat ministrul sănătății, Giulia Grillo, ziarului „La Repubblica”. Grillo a spus că regulile sunt acum simple: „Fără vaccin, fără școală”.

loading...
Categorii
ExterneVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.