X

Apple face echipă cu Goldman Sachs pentru a lansa un card de credit anul acesta

Apple face echipă cu Goldman Sachs pentru a lansa un card de credit care va fi integrat masiv în iPhone, mai târziu anul acesta.  Imagine: Ted Soqui / Corbis via Getty Images

Apple face echipă cu Goldman Sachs pentru a lansa un card de credit mai târziu anul acesta

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

de Matt BINDER, 21.02.2019, 15:55:38 UTC

Apple face o săritură în afacerea cardurilor de credit împreună cu Goldman Sachs.

Potrivit unui raport din Wall Street Journal, Apple și Goldman Sachs se alătură cu scopul de a lansa un nou card de credit care va fi integrat masiv în iPhone.

Folosind portofelul Apple, posesorii de card vor avea posibilitatea de a-și seta limite de cheltuire, de a urmări bonusurile la cumpărături și de a-și administra soldul contului. Clienții vor mai câștiga chipurile 2 procente la majoritatea achizițiilor, cu potențiale bonusuri mai mari la produsele și serviciile Apple. Angajații Apple vor fi primii care vor testa noul card când va fi lansat peste câteva săptămâni, potrivit articolului. Cardul de credit combinat cu Goldman Sachs va folosi rețeaua de plată Mastercard.

Mișcarea cu cardul de credit este un mare pas pentru ambele companii.

Apple a depus eforturi în mutarea priorității de vânzări de la produsele sale hardware la cele bazate pe servicii. Anul trecut, producătorul iPhone-ului a anunțat că nu va mai raporta câte unități de produs a vândut în actualizările de câștig trimestriale. Apple a susținut că vânzările acestor dispozitive nu mai afișau o imagine clară a felului în care compania se descurcă. Dat fiind faptul că atât de mulți consumatori dețin deja tablete și telefoane inteligente de la Apple, monstrul (matahala) tehnic(ă) a argumentat că numărul de subscrieri plătite către serviciile sale este o portretizare mult mai fidelă a succesului companiei.

Cu propriul său card de credit, Apple speră să-și dubleze taxele pe care deja le colectează din cota procentuală pe care și-o reține din vânzările de aplicații și multimedia. Compania își ia de asemenea o cotă-parte din tranzacțiiile cu carduri efectuate prin intermediul Apple Pay, așadar Apple este deja destul de familiarizat cu nivelul de câștiguri pe care îl poate genera din carduri de credit.

Vezi de asemenea: Noul zvon despre Apple este visul devenit realitate al oricărui fan

Pentru Goldman Sachs, acesta ar reprezenta chiar primul card de credit al gigantului global de investiții bancare. Goldman Sachs este relativ nou pe piața banking-ului orientat către consumator. Compania a lansat Marcus, serviciul său bancar online pentru consumatori în 2016.

La această dată, Apple este în parteneriat cu Barclay pentru a emite un Barclaycard Visa cu bonificații Apple. Firma promovează intens cardul pe Magazinul Apple drept metoda favorită de sprijinire a finanțării pentru achizițiile tale Apple. Momentan nu se știe dacă sau cum parteneriatul cu Goldman Sachs va afecta cardul Barclay.

Un card de credit branduit Apple are logică pentru o companie care încearcă să-și promoveze serviciile de plată Apple, simultan cu creșterea veniturilor bazate pe taxă. Însă, decizia sa de a face echipă cu Goldman Sachs pentru un produs orientat către consumator este una interesantă. Banca de investiții a devenit sinonimă cu criza financiară din 2008 pentru rolul pe care l-a jucat în inducerea în eroare a investitorilor. Banca a fost de asemenea criticată pentru miliardele de dolari primite drept sume de salvare. Goldman Sachs și-a scos în față produsul său de banking pentru consumatori Marcus ca parte a unei re-brănduiri.

Atât Apple cât și Goldman Sachs își pun banii la bătaie că acest card de credit va fi un succes. Timpul va spune dacă el rentează.

Vizionați: Apple pare-se că plănuiește un serviciu de abonare la jocuri

Tradus & adaptat de Cristian

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button