X

Summitul grupului Vișegrad-Israel, ANULAT datorită acuzațiilor de HOLOCAUST aduse de Israel Poloniei

 

Prim-ministrul Cehiei, Andrej Babis, a anunţat că summit-ul Grupului de la Visegrad care trebuia să aibă loc în Israel începând de luni a fost anulat, conform agenţiei CTK, scrie Politico conform News.ro.

Anunţul vine la o zi după ce premierul polonez Mateusz Morawiecki şi-a anulat participarea la summit în urma unor comentarii care ar fi fost făcute de premierul israelian Benjamin Netanyahu cu privire la complicitatea polonezilor la Holocaust. Biroul lui Netanyahu a informat într-un comunicat că afirmaţiile premierului israelian, care se află la Varşovia pentru o conferinţă privind Orientul Mijlociu, au fost relatate greşit de Jerusalem Post, ziarul publicând un articol corectat.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ExterneNazism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

 1. Nu e prima data cand evreii incearca invinovatirea polonezilor cu scopul de a a-i tine sub control.

  Iata 2018:
  Prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki a afirmat sâmbătă că evreii s-au numărat printre făptaşii Holocaustului, iar omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, l-a criticat aspru, spunând că dă dovadă de „inabilitate de a înţelege istoria”.

  https://adevarul.ro/international/europa/contre-premierul-polonez-israelian-seama-holocaustului-netanyahu-catalogat-scandaloase-afirmatiile-prim-ministrului-poloniei-1_503cac028a396968668dafb4/index.html

  Aceasta timida dezbatere este de o importanta uriasa in stabilirea adevarului pe planeta legat de Holocaust.
  Atentie! Nu vorbim aici de un personaj precum Corneliu Vadim Tudor.

  Legea care pedepsește antisemitismul cu închisoarea a fost adoptată, în timp record și unanimitate de Camera Deputaților. Doar un singur parlamentar s-a abținut

  Legea împotriva antisemitismului a fost adoptată și de Camera Deputaților

  Cu acordul BOR au fost scoase cateva strofe din Prododul Domnului in care se spunea explicit ca evreii l-au rastignit pe Hristos.
  Mergi cu lumanarea la biserica in noaptea de inviere?
  Te afli sub incidenta acestei legi.
  Stiu. Nu iti vine sa crezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.