X

Alexandr Lukașenko: “Belarus este gata sa se uneasca cu Rusia daca si popoarele noastre sunt gata pentru aceasta”

Lukașenko a făcut aceste declarații în a 3-a zi de discuții bilaterale cu președintele Vladimir Putin.

La minutul 2:04 din inregistrarea de mai sus, Vladimir Putin spune:

“Parlamentul European adopta mai multe decizii pe care pe care fiecare membru UE este obligat sa le duca la indeplinire, decat adopta Sovietul Suprem al URSS pentru republicile sovietice la vremea sa”

Iata-i si pe amandoi la Soci:

Stirea a produs astfel de titluri in mass-media:

EXPLOZIV! ALERTĂ internațională. PUTIN a pregătit ANEXAREA unei noi ȚĂRI. ORDINUL, în curs de aplicare

Ce tara a mai anexat Vladimir Putin, nu ne-au mai spus “antisistemicii” activisti pro vaccinare de la Evenimentul Zilei.

Istoric vorbind, Rusia Kieveană a fost strămoașa Rusiei moderne, Ucrainei și Bielorusiei. A fost împărțită atât prin cuceriri mongole, cât și poloneze-lituaniene în porțiunile estice (Rusia) și vestice (Ucraina și Bielorusia).

Asa stand lucrurile, o “anexare” a Bielorusiei la Rusia ar fi la fel de fireasca precum o “anexare” a Basarabiei la Romania.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.