X

Alexandr Lukașenko: “Belarus este gata sa se uneasca cu Rusia daca si popoarele noastre sunt gata pentru aceasta”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Lukașenko a făcut aceste declarații în a 3-a zi de discuții bilaterale cu președintele Vladimir Putin.

La minutul 2:04 din inregistrarea de mai sus, Vladimir Putin spune:

“Parlamentul European adopta mai multe decizii pe care pe care fiecare membru UE este obligat sa le duca la indeplinire, decat adopta Sovietul Suprem al URSS pentru republicile sovietice la vremea sa”

Iata-i si pe amandoi la Soci:

https://www.youtube.com/watch?v=pBxes0RRTug

Stirea a produs astfel de titluri in mass-media:

EXPLOZIV! ALERTĂ internațională. PUTIN a pregătit ANEXAREA unei noi ȚĂRI. ORDINUL, în curs de aplicare

Ce tara a mai anexat Vladimir Putin, nu ne-au mai spus “antisistemicii” activisti pro vaccinare de la Evenimentul Zilei.

Istoric vorbind, Rusia Kieveană a fost strămoașa Rusiei moderne, Ucrainei și Bielorusiei. A fost împărțită atât prin cuceriri mongole, cât și poloneze-lituaniene în porțiunile estice (Rusia) și vestice (Ucraina și Bielorusia).

Asa stand lucrurile, o “anexare” a Bielorusiei la Rusia ar fi la fel de fireasca precum o “anexare” a Basarabiei la Romania.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button