X

Franța a votat. Nu mai există „TATA” și „MAMA” , ci „părintele 1” și „părintele 2”

În Franța, termenii „tata” și „mama” nu vor mai apărea pe formularele școlare care vor fi completate de copii și de rudele acestora. Termenii vor fi acum „părintele 1” și „părintele 2”. Amendamentul a fost adoptat pe 12 februarie, de către Adunare, informează 7sur7.

Pentru Valérie Petit (LREM), la originea textului, această modificare are ca scop „ancorarea legislației privind diversitatea familială”. Jennifer de Temmerman (LREM, de asemenea) explică faptul că este o „măsură a egalității sociale”.

Joaquim Pueyo de la Partidul Socialist insistă: „Nu vă imaginați consecințele atunci când copiii nu se simt tratați ca ceilalți”. Foarte mulţi sunt indignați de această decizie, iar unii cred că această schimbare „neagă realitatea filiației”.

Mulți oameni subliniază faptul că, în timpul dezbaterilor asupra legii, ideea fusese deja prezentată de Libération din 2012 şi scria: „Pentru a soluționa câteva zeci de mii de cazuri, guvernul, fără nici o consultare, îndepărtează de la codul civil termenul de tată și mamă să înlocuiască părintele A și părintele B”.

„Fantezia” este totuși pe punctul de a fi realizată, șase ani mai târziu

Întrebările sunt multe, oamenii suntnedumeriţi. Se ridică o problemă: cine este părintele principal, care este cel secundar?

Asociația pentru apărarea familiilor homoparentale propune o altă idee: să desemneze părinții în termenii „părinte” fără o ierarhie și să permită alegerea dintre tată și mamă pe formularul de completat. În mod ideal, pentru ei, ar trebui să adăugat și o casetă pentru „deținătorii autorității părintești”. Unii copii, de fapt, nu au nici tata, nici mama, potrivit 7sur7.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-familie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

23 comentarii

 1. STRICACIUNEA DIN FRANTA NU VINE CHIAR NUMAI DE ACUM …CI DIN TIMPUL REGILOR AL REGILOR BLESTEMATILOR ..INTOTDEAUNA AU FOST IN AVANGARDA…….PACAT E PROBLEMA LOR SI CRED SINCER CA NU DEGEABA CAMASILE GALBENESAU PORTOCALII FAC CE FAC ACOLO PE STRAZI LA ORA ACTUALA GUVERNELE SI-AU LUAT UN AVANT NEPERMIS FATA DE POPULATIA AUTOHTONA EI SE CRED NUMBER ONE SA FACA SA TAIE SA SPANZURE DUPA CUM VREA MUSCHIUL LOR …NU AU ACESTE DREPT… ACESTE LEGI DE CARE DEPINDE O POPULATIE INTREAGA TRBUIE SUPUS VOTULUI ALTFEL ACESTE LEGI SANT NEAVENITE SI ILEGALE …

 2. Aveti dreptate,doamna Cocu.
  Ași avea o rugăminte,pentru citirea mai usoara,a textelor dvs.,scrieti cu litera mica.Multumesc(era doar o sugestie,cer iertare pentru interventie).

 3. Biata Franţă! Îşi bate joc necuratul de ea! Şi ea nu vede! Stă ca o mâţă leşinată! Iar când se trezeşte, se agaţă tot de necuratul! Pe Dumnezeu îl refuză!

 4. Cred ca ar trebui sa va informati „credinciosii” de cat de avansat este sistemul educational francez, ca religia a fost eliminata din scolii, ca la nivel national sunt doar 20% de „visatori”. In 2018, au fost demolate 2.800 de biserici, ori locase de cult, care nu mai puteau fi renovate, dar si din lipsa de creduli. Viitorul este stiinta, nu minciunile crestine si zeii falsi.

  1. Realiatul Daniel

   Tu esti anti crestin dar si paralel cu stiinta. Astea cu parinte 1, parinte 2 si al treilea gen sunt fundamental nestiintifice:

   „Transgenderismul este o TULBURARE MENTALĂ. Schimbarea sexului este BIOLOGIC IMPOSIBILĂ” – Șeful medicilor PSIHIATRI de la spitalul John Hopkins, SUA [VIDEO]
   https://ortodoxinfo.ro/2017/10/30/transgenderismul-este-o-tulburare-mentala-schimbarea-sexului-este-biologic-imposibila-seful-medicilor-psihiatri-de-la-spitalul-john-hopkins-sua-video/

   Medici pediatri: TRANSGENDER = „ABUZ ASUPRA COPIILOR”. Companiile farmaceutice profită de pe urma acestor mutilări
   https://ortodoxinfo.ro/2017/11/10/medicii-pediatri-transgender-abuz-asupra-copiilor-companiile-farmaceutice-profita-de-pe-urma-acestor-mutilari/

   Text fundamental. PROMOVAREA TRANSGENDER (al treilea gen) = CRIMA IMPOTRIVA COPIILOR. Concluzia COLEGIULUI PEDIATRILOR AMERICANI. Castrarea chimica, mutilarea genitala si bolile mintale au scapat de sub control …
   https://saccsiv.wordpress.com/2016/06/22/text-fundamental-promovarea-transgender-al-treilea-gen-crima-impotriva-copiilor-concluzia-colegiului-pediatrilor-americani-castrarea-chimica-mutilarea-genitala-si-bolile-mintale-au-scapat-de-s/

  2. Stiinta este de la Dzeu .. in caz e nu stiai,stiinta=cunoastere,sau poate fi stiinta=distrugere,depinde daca asa zisi oameni de stiinta au morala,si ghici de unde vine moralitatea,din constiinta si constiinta draga crestin de unde vine …de la Creator… sunt multe intrebari,domeniu este foarte vast .. dar pana intelege mintea umana ca Adevarul principal este Hristos,din pacate pot trece si secole .. Dzeu sa te binecuvanteze drag crestin,indiferent de credinta ta !

 5. Franta nu mai e a Francezilor asa cum Romania risca sa nu mai fie a Romanilor, si cum tot pamintul se vrea sa nu mai fie al oamenilor firesti,ass cum ne-a facut si ne vrea Dumnezeu…Trist si foarte ingrijorator.Dumnezeu sa nu ne lase si nici noi de El.

 6. Aceștia sunt civilizații care ne spun nouă cum să ne civilizăm? Îmi pare rău dar nu ne trebuie așa ceva. Să stea acolo cu Luvrul lor, cu Versailles lor, cu intelectualii lor țăcăniți, să-și păstreze întrutotul pe Cioran, pe țăcănitul Cioran.
  Să-și ia înapoi nenorocitele de supermarketuri, Know-how-ul, corporațiile care fac din oameni niște sclavi.

  Să-și ia înapoi oglinjoarele, bucățelele de sticlă colorată, mărgelele și bricegele.

  Și să ne lase în spumele noastre să stăm ca proștii așa cum suntem noi trăgând nădejde de la moaște să ne vindece rudele bolnave de cancer și de bor sufletești.

  Ce vreți, să ne luați și dreptul de a alege să rămânem proști?

  “Să fiți deștepți că vă mama dracului!”
  Asta le spun mea acești civilizați. Nu maică noi am mai trecut prin așa ceva. Mi s-a mai spus odată: să fiți fericiți că vă ia mama dracului. Așa mi-au spus comuniști. Și unde sunt acum comuniști.

  Vă anunț de pe acum că vreau să-mi deschid un business mare de succes în Franța.

  Voi face tablouri cu poze de RMN-uri pe care le voi vinde în Franța ca lumea să le pună pe perete în casă și să se roage la ele pentru vindecare.

 7. Aceștia sunt civilizații care ne spun nouă cum să ne civilizăm? Îmi pare rău dar nu ne trebuie așa ceva. Să stea acolo cu Luvrul lor, cu Versailles lor, cu intelectualii lor țăcăniți, să-și păstreze întrutotul pe Cioran, pe țăcănitul Cioran.

  Să-și ia înapoi nenorocitele de supermarketuri, Know-how-ul, corporațiile care fac din oameni niște sclavi.

  Să-și ia înapoi oglinjoarele, bucățelele de sticlă colorată, mărgelele și bricegele.

  Și să ne lase în spumele noastre să stăm ca proștii așa cum suntem noi trăgând nădejde de la moaște să ne vindece rudele bolnave de cancer și de boli sufletești.

  Ce vreți, să ne luați și dreptul de a alege să rămânem proști?

  “Să fiți deștepți că vă mama dracului!”
  Asta ne spun acești civilizați.

  Numai că noi am mai trecut prin așa ceva.

  Ni s-a mai spus odată: “să fiți fericiți că vă ia mama dracului.”

  Așa ne-au spus comuniștii. Și unde sunt acum comuniștii?

  Vă anunț de pe acum că vreau să-mi deschid un business de mare de succes în Franța.

  Voi face tablouri cu poze de RMN-uri pe care le voi vinde în Franța ca lumea să le pună pe perete în casă și să se roage la ele pentru vindecare.

  1. Va rog sa luati acest mesaj, sa il puneti pe whatsapp si sa il trimiteti blind, fara retineri, tuturor celor care sunt in agenda. Este un experiment extraordinar.
   Veti experimenta sntimente din cele mai diverse: de la distractie totala la mahnire.
   Merita!

 8. Iata ce mi-a raspuns Alex:

  „[14:20, 2/17/2019] Alex: Bune rmn-urile…dar mai scumpe sunt ct-urile…sa le iei in calcul….si pt cei cu buget redus merg si radiografiile
  [14:22, 2/17/2019] Alex: Rafiografiile au in schimb avantajul ca se pot pune si becuri in spate… se vad mai frumos in casa
  [14:26, 2/17/2019] Alex: …sa vezi acum la nenorocitii aia de ‘franceji’ scandaluri si paruieli..care sa fie parintele 1

 9. Iată ce îmi răspunde un cunoscut realizator de emisiuni de divertisment din România cu care mă cunosc de mai bine de 20 de ani:

  <>

  Iar eu i-am răspuns imediat:

  <>

  Deci, frații mei, noi nu ne luptăm cu homosexualii, nu vă este clar? Noi ne luptăm cu idioții utili precum cel care mi-a scris aceste rânduri. Este realmente un război intern. Ce ne facem?

 10. Iată ce îmi răspunde un cunoscut realizator de emisiuni de divertisment din România cu care mă cunosc de mai bine de 20 de ani:

  “Nu cred ca subiectul respectiv poate duce societatea înainte. Noi avem scoli cu wc ul i fundul curții dar ne f… grija de cine cu cine se f….”

  Iar eu i-am răspuns imediat:

  “Greșit. Dinainte de Sodoma și Gomora noi știm cine sunt homosexualii.

  Dintotdeauna au fost lăsați să facă ce vor in dormitorul lor.

  Dezbaterea se leagă de legiferarea acestora. Noi ăștia credincioșii credem că dacă acceptăm legiferarea homosexualității ne punem rău cu Dumnezeu.

  Ce crezi tu este exact treaba ta. Dacă pe tine te duce capul nu mai la wc-urile din fundul curții, o să te trezești la un momendat punându-ți întrebarea filozofică: „eu ce sunt acum? socru mic sau socru mare?””

  Deci, frații mei, noi nu ne luptăm cu homosexualii, nu vă este clar? Noi ne luptăm cu idioții utili precum cel care mi-a scris aceste rânduri. Este realmente un război intern. Ce ne facem?

 11. Cunoscutul om de media îmi răspunde iar:

  “Nu ne punem rau cu nimeni. Tot de Dumnezeu sunt făcuți si aia….”

  Și i-am răspuns:

  “Da. După logica ta, Dumnezeu i-a făcut și pe ei ca El însuși să se batjocorească nu-i așa?

  Ce logica mai e și asta?!

  Atunci noțiunea de păcat căror treburi se adresează? Băuturii, desfrânării, minciunii și altor chestii de genul acesta?”

 12. Tocmai mi-a răspuns:
  “Cel mai mare Rau din lume.”

  Ei poftim. Oameni buni gândiți-va, eu corespondez acum cu un om care este perceput ca un învățător în societatea românească. Va asigur din start ca nu este Dragos Patraru.

 13. Oameni buni, discutia mea cu omul de media fff cunoscut a continuat pe whatsapp. Crancen. Nu pot sa va redau.
  Ceea ce pot insa sa va spun este ca se confirma prorocirile la greu. Care mai aveti de gand sa ramaneti ortodocsi 100% pregatiti-va sa fiti omorati cu pietre in piata publica de catre cei care „ii iubesc” si pe sodomisti.
  Simbolic, uciderea deja a inceput.

 14. In ritmul asta cu „știința” vor fi numai copii făcuți în eprubete, căsători între morti si vii, animale cu oameni, copaci si oameni, pedofili cu copii. Si mai stiu eu ce tamepeni științifice și la moda se vor mai gasi. Nu stiu care sunt mai înapoiati

 15. Feriti-va sa mai folositi insinuari si inceputuri de cuvinte obscene, asa se cade unui crestin ortodox.
  Intr-un sfarsit ati concluzionat atingand din plin tinta: „cei care vor sa mai ramana ortodocsi 100% sa se pregateasca pentru improscarea cu pietre. Deci in mod asemanator cu Sfantul Mucenic si Arhidiacon Stefan”. Ce observam: ca ce a proorocit Parintele Justin Parvu in cazul vaccinurilor se implineste si pe alt front, adica: ” asa cum a inceput crestinismul cu uciderea prin lapidare a arhidiaconului Stefan, asa se va si sfarsi crestinismul prin lapidarea adevaratilor crestini ortodocsi”. A se intelege ca va veni chinul adevaratilor crestini chiar daca nu musai prin improscare cu pietre(lapidare). Acesta este de fapt miezul mesajului. Dar nu-i nimic, caci in acest mod se intra sigur pe urmele Domnului nostru Hristos ceea ce inseamna MANTUIRE. Daca am atins aceasta, gata, am reusit cu alergarea noastra. Cele spuse aici referitoare la inceputurile si sfarsitul crestinismului sun adaptate dupa spusele Parinteluu Justin Parvu care zicea:”Asa cum a inceput crestinismul cu uciderea pruncilor de catre regele Irod, asa se va si sfarsi, adica tot prin uciderea pruncilor, dar de data aceasta de care sistemul care obliga la vaccinare”. Ce observam, ca toate lucrurile asa-zise bune: vaccinuri, buletine cu cip, 5G, coduri de bare etc. conduc la pierderea sufletului sau la moaetea vesnica. Cine vrea ia aminte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.