X

„Transgenderismul este o TULBURARE MENTALĂ. Schimbarea sexului este BIOLOGIC IMPOSIBILĂ” – Șeful medicilor PSIHIATRI de la spitalul John Hopkins, SUA [VIDEO]

de null

Mișcarea transsexuală a crescut constant, cu lobby-ul LGBT insistând că americanii acceptă că oamenii își pot alege sexul după voință și chiar îl pot schimba dacă doresc. Nu pare să existe nicio știință care să sprijine acest lucru, dar asta nu contează – liberalii insistă că este adevărat. Dar un psihiatru remarcabil le-a stricat serios planurile.

Dr. Paul McHugh are o lungă carieră de psihiatru, în special la Johns Hopkins, unde a fost profesorul de psihiatrie al lui Henry Phipps și director al Departamentului de Psihiatrie și Științe Comportamentale de la Universitatea Johns Hopkins și psihiatru-șef la Spitalul Johns Hopkins. El este in prezent distins profesor universitar de psihiatrie la Școala de Medicină din cadrul Universitații Johns Hopkins. McHugh a autorizat șase cărți și cel puțin 125 de articole medicale.

El a fost, de asemenea, un adversar vocal al efortului de a normaliza mișcarea transgender.

Potrivit lui McHugh, transgenderismul este o „tulburare mentală” care are nevoie de tratament, nu de schimbare sexuală. El a mai spus că schimbarea sexului este „biologic imposibilă” și că oamenii care propun chirurgia de schimbare sexuală „promovează o tulburare mintală”.

McHugh a mai spus că oamenii transgender suferă de o „tulburare de presupunere” – că genul lor nu se potrivește cu ceea ce este din punct de vedere biologic al corpului lor – și că intervenția chirurgicală de schimbare sexuală nu este un tratament adecvat pentru acești oameni. El a subliniat un studiu care arată că rata sinuciderii pentru persoanele transgender este de 20 de ori mai mare decât cea a persoanelor non-transgender … după ce au fost supuse unei operații de schimbare sexuală. Studiile efectuate de Universitatea Vanderbilt și de Clinica de Copii Portman din Londra au constatat:  copiii care se identifică ca fiind transgender sunt susceptibili să treacă peste această impresie. McHugh a observat că 70% până la 80% dintre acești copii „au pierdut spontan acele sentimente”.

Problema, conform lui McHugh, este o neînțelegere fundamentală a ceea ce înseamnă transgender.

Oamenii care suferă intervenții chirurgicale de schimbare a sexului nu se schimbă de la bărbați la femei sau viceversa”, a spus el.

„Mai degrabă, ei devin bărbați feminizați sau femei masculinizate. Această afirmația este strâns legată de drepturile civile, iar încurajând intervenția chirurgicală doresc, de fapt, să promoveze o tulburare de sănătate mintală”.

McHugh a vorbit, de asemenea, despre bărbații care pretind a fi transgender în timpul închisorii, precum trădătorul condamnat Bradley Manning, care spune ca este o femeie numită Chelsea.

„Îndeplinind pedepse lungi  și rigorile din închisorile pentru bărbați, ei au un motiv evident pentru a-și schimba sexul și, prin urmare, închisoarea”, a menționat el.

„Având în vedere că ei și-au comis crimele ca bărbați, ar trebui să fie pedepsiți ca atare; după ce își terminau pedepsa, ei vor fi liberi să-și reconsidere genul.”

Sunteți de acord cu dr. McHugh?

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Sexul masculin sau feminin al unui om nu este dat de organele sexuale, ci de codul genetic. „Dimorfismul sexual este determinat la om prin repartizarea diferită a cromozomilor sexuali X și Y în celula ou (zigot), astfel sexul feminin are doi cromozomi XX pe când sexul masculin are cromozomii XY, cromozomul Y fiind răspunzător de caracterele sexuale masculine prin sinteza proteinei (TDF=Testis-determining factor) -> caracterele sexuale masculine. (https://ro.wikipedia.org/wiki/Femeie)”. deci chiar daca cineva isi opereaza organele sexuale, el ramane dpdv genetic tot barbat sau femei, ce era la nastere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.