X

Medici pediatri: TRANSGENDER = „ABUZ ASUPRA COPIILOR”. Companiile farmaceutice profită de pe urma acestor mutilări

de null

Blocanții chimici ai hormonilor, utilizați pentru a transforma copiii în transgenderi reprezintă “abuz asupra copiilor”, spun medicii pediatri.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Natural News) Președintele Colegiului American de Pediatrie și-a exprimat îngrijorarea cu privire la practica periculoasă de a prescrie blocante hormonale copiilor care cred că sunt transgender pentru a preveni dezvoltarea corpului în modul în care natura a intenționat. 

Dr. Michelle Cretella a declarat la un forum despre transgenderism sponsorizat de Heritage Foundation că facilitarea confuziei de gen în rândul copiilor, ajutându-i în trecerea la sexul opus se poate considera un abuz asupra copilului.

Ea a spus: „Castrare chimică este ceea ce faceți atunci când expuneți orice copil normal din punct de vedere biologic la blocarea pubertății”, adăugând că o astfel de mișcare tratează pubertatea, o parte normală a dezvoltării umane, ca o boală. Ea a continuat să spună că sterilizarea este nocivă pentru copii și că pregătirea fetelor pentru o dublă mastectomie când au 16 ani nu este o modalitate bună de a trata anxietatea sau depresia.

Îndoctrinarea copiilor preșcolari cu minciuna că pot afla într-un corp greșit înseamnă … întreruperea testării normale a realității și a dezvoltării cognitive”, a explicat ea. „Aceste lucruri sunt abuzive”.

Ea ar dori să vadă că operațiile de schimbare de sex și hormonii transversali asupra copiilor au încetat imediat și, de asemenea, crede că școlile ar trebui să înceteze să promoveze ideologia de gen.

Nu este surprinzător faptul că îndemnul de a ignora biologia și de a lăsa copiii să-și aleagă sexul, este condus în mare parte de companiile farmaceutice care au de câștigat destul de mult din sterilizare, castrare, droguri și tratamentului medical pe viață, de care vor avea nevoie acei indivizi.

Dr. Cretella a arătat, de asemenea, studii care par să ofere sprijin pentru încurajarea acestui comportament. Ea a spus că este conștientă doar de două studii despre care se presupune că afirmă că confuzia de gen a unui copil este oarecum bună pentru ei și le-a respins cu promptitudine pe amândouă.

Ea a subliniat că studiile erau destul de restrânse și pe termen scurt. În plus, “copiii sănătoși din punct de vedere mental” utilizați ca grup de control au fost adesea frații copilului care se identifică ca trans, ceea ce este cu greu un grup de control obiectiv. Mai mult, părinții au evaluat starea de sănătate mentală a copiilor. A spus că nu ai nevoie de o diplomă medicală pentru a ști că aceste studii nu sunt științifice.

Profesioniștii se simt presați să se supună

Anul trecut, dr. Cretella a elaborat un raport intitulat “Dysphoria de gen la copii și împiedicarea dezbaterii”, în care ea a subliniat cum profesioniștii care pun la îndoială terapia de tranziție de gen se găsesc adesea în căutarea unui nou loc de muncă. Ea a spus că o persoană care solicită unui medic să i se îndepărteze un picior sau un braț sănătos ar fi considerată instabilă sau nebună, dar cei care solicită eliminarea penisului sau sânilor sunt transgender și profesioniștii care pun la îndoială o astfel de mișcare sunt acuzați de discriminare.

De asemenea, ea pune în discuție problema blocanților pubertății, care a fost legată de mai multe probleme de sănătate, inclusiv un risc mai ridicat de obezitate, cancer testicular și fracturi osoase, împreună cu un efect necunoscut asupra dezvoltării cognitive și psihologice. Deși utilizarea acestor blocante la copiii cu disfuncție sexuală nu a fost studiată extensiv, studiile efectuate la adulți au arătat unele efecte foarte importante, inclusiv anomalii în funcționarea creierului și a memoriei, precum și un declin cognitiv.

Totodată, hormonii încrucișați – când băieții biologici iau estrogen sau fetele biologice iau testosteron – au fost corelaţi cu cheaguri de sânge, hipertensiune arterială, accidente vasculare cerebrale, diabet, boli cardiace și cancer.

Deși mișcarea de afirmare a tranziției susține că îi ajută pe copii, pare să aibă efectul opus și este într-adevăr puțin mai mult decât experimentarea în masă pe copii, cărora doctorul Cretella le spune că au o stare psihologică care în mod normal se rezolvă după pubertate.

Sursele includ:

LifeSiteNews.com

Breitbart.com

DailySignal.com

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Mi se pare o prostie,ca sa nu spun cretinis!.Ce parinte face sau lasa sa se intample asta copilului sau?!?! Si cate cazuri de copii care iau estogen sau testosteron sunt cu adevarat,oameni buni?!?! Nici noi, adulti,nu luam tratament hormonal nici cand ne este prescris/rcomandat tocmai din motivul stiut fb de lumea medicala si de oricine are acces la internet si carti: hormonii din medicamente ne fac mai mult rau decat bine mai ales in conditiile in care dozarea homeonala nu se face corect si se poate gresi f usor cantitatea recomandata/ingerata de pacient..Asa ca eu unul nu cred ca exista parinti care sa-si bata joc de propriul copil dandu-le hormoni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button