X

Nu și-a omorât fetița prin avort, ci a făcut-o după naștere, pentru a-i dona organele

Presa în general, promotoare a donării de organe, a relatat cazul ca ceva EMOȚIONANT!

A adus pe lume o fetiță doar pentru a salva alte vieți! Acesta este numele unei fetițe sin Cleveland, Statele Unite, care s-a născut în ajunul Crăciunului, a trăit o săptămână și a salvat o grămadă de vieți. 

Totul a început în săptămâna 18 de sarcină, atunci când părinții ei au aflat de la medici că fetița lor nu se dezvoltase normal și urma să se nască fără creier. Medicii au sfătuit-o să facă întrerupere de sarcină, dar mama și tatăl ei au refuzat.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Normal ar fi fost, din perspectivă ortodoxă, ca pruncul să se nască, să fie botezat și părinții să-și pună nădejdea în bunul Dumnezeu pentru supraviețuirea fiicei lor. Sunt multe cazuri de persoane care duc o viață aproape normală fără creier sau fără bucăți mari de creier. VIDEO.

Doar că părinții au vrut să se nască copilul pentru a fi hăcuit de medici:

S-au încăpățânat să ducă sarcina până la cap și prin sacrificiul fiice sale să salveze alte vieți.

Pentru că, prelevarea de organe se poate face doar de la o persoană VIE: CAZ ȘOCANT SĂ FIE CLAR pentru toți: prelevare de organe se face doar de la persoane încă în viață

Bebelușul lor s-a născut, așa cum spuseseră medicii, fără creier și a trăit doar câteva zile. O viață scurtă, dar care înseamnă o nouă șansă de supraviețuire pentru alți bebeluși.

Bebelușul a trăit până în momentul în care medicii au început să-l împartă în bucăți cu bisturiul. Iar părinților nu li s-a spus acest lucru, ci ei trăiesc cu impresia că au făcut un faptă măreață:

Acesta a fost și motivul pentru care părinții au vrut să ducă sarcina la termen: pentru ca organele fiicei lor să fie donate.

“Păstrarea sarcinii a însemnat că putem să îi donăm organele, așa încât alte mămici să aibă șansa de a-și duce acasă bebelușii, chiar dacă noi nu vom putea face asta. Ea a fost sursa noastră de putere! Am rezistat în toată perioada asta doar cu gândul la ea, la miracolul pe care îl va aduce pentru atâtea alte familii”, a declarat Krysta, mama bebelușului.

Organele donate de Krysta și Derek au salvat viața a doi bebeluși.

Multă emoție, ce ambalează frumos o crimă!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Se crede că un om învățat este un om bun, când moartea este adusă de medici prin avorturi și transplant de la „morți”! A crede orbește în știință este foarte periculos! Să nu fim manipulați!

    1. Ce a ramas nefacut e partea aia de stiinta care vrea sa faca omul(elitele adica)nemuritori.Cand se va ajunge la o asemenea cunoastere incat sa se tot poata prelungi viata omului,atunci Dumnezeu va interveni si va trimite Apocalipsa.Pt ca nu are voie si nu e permis ca mizerabilul om sa duca putoarea si pacatul in nemurire si sa spurce tainele lui Dumnezeu cu mizeria lui.
      Iar acele vremuri nu sunt departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button