X

CAZ ȘOCANT – SĂ FIE CLAR pentru toți: prelevare de organe se face doar de la persoane încă în viață

prelevare de organe persoana vieMedicii de la spitalul St. Joseph din New York erau în mijlocul procedurii de prelevare a organelor când pacienta pe care o credeau moartă a deschis ochii, scrie Syracuse Post-Standard. În urma acestei grave erori, comisă în 2009, spitalul a fost amendat, în luna septembrie 2012, cu 22.000 de dolari, cea mai mare amendă dată unui spital din New York, din 2002.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Colleen S. Burns, 41 de ani, din North Syracuse, New York, a fost internată în luna octombrie 2009, după o supradoză de medicamente. Din cauza unui şir întreg de greşeli făcute în evaluarea stării pacientului, medicii au ajuns la concluzia că femeia este moartă. În urma anchetei, Departamentului de Stat pentru Sănătate a stabilit că după ce Colleen S. Burns a fost internată, medicii nu i-au administrat tratamentul recomandat pentru supradoza de Xanax. În plus, nu i-au făcut toate testele necesare şi nici tomografia, stabilind diagnosticul de moarte cerebrală, în timp ce femeia era de fapt în comă din cauza supradozei. Aşa că, după ce familia şi-a dat acordul, au început procedura de prelevare a organelor. Chiar dacă asistenta le-a comunicat medicilor că la testul pentru reflex femeia a reacţionat şi că aceasta părea să respire fără aparate, doctorii au început operaţia. În ultimul moment însă Colleen S. Burns a deschis ochii. Medicii nu au putut să explice familiei ce s-a întâmplat. “Şi ei erau şocaţi. A fost o surpriză şi pentru ei”, a declarat Lucille Kuss, mama lui Coleen. Aceasta din urmă, care la rândul ei avea trei fete, nu a fost supărată din cauza incidentului. “Era atât de deprimată încât nici nu mai conta”, a mai spus Kuss. Colleen S. Burns, care s-a sinucis în ianuarie 2011, nu i-a reclamat pe medici pentru malpraxis. Însă Departamentul de Stat, care a investigat cazul, a amendat spitalul cu 22.000 de dolari.

| JURNALUL

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Erorile sunt: donarea organelor „morților”, avortul și vaccinarea, mai ales cea obligatorie!
    Există medici care salvează vieți și medici care omoară cu sânge rece prin avort și „donări”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button