X

Un vaccin a ucis un doctor oncolog faimos în doar câteva minute

O doză de vaccin a ucis un doctor oncolog faimos în doar câteva minute din cauza „insuficienței totale a organelor”… Presa de stat încearcă cu disperare să mușamalizeze cazul

(Natural News) Dr. Martin Gore, un vestit doctor oncolog, recunoscut că a salvat mii de vieți, a murit din cauza  “insuficienței totale a organelor”, la câteva minute după ce a primit o doză de vaccin. Dr. Gore a fost profesor de medicină oncologică la Institutul de Cercetări Oncologice situat în Londra. El “a murit subit după o vaccinare de rutină pentru febra galbenă, raportează The Times (UK).

“Moartea lui evidențiază riscurile crescute asociate vaccinurilor pentru numărul tot mai mare de oameni în vârstă care călătoresc în destinații exotice,“ explică ziarul.

De asemenea, subliniază prețul înfiorător al încrederii în Big Farma, chimioterapie și vaccinuri. De-a lungul carierei sale, Dr. Gore a supravegheat vătămările suferite de către zecile de mii de copii care au făcut chimioterapie și tratamente cu radiații. În cele din urmă, el a fost ucis de propria falsă credință în vaccinuri, încă o armă a medicinei toxice. Dacă ridici sabia, vei muri de sabie!

Până acum, presa americană a mușamalizat total cazul, iar acest lucru constituie încă un efort de a reduce la tăcere orice adevăr despre pericolul mortal al vaccinurilor. Nu există nicio știre despre instituții în Statele Unite care să relateze cu acuratețe cazul doctorului oncolog ucis subit de un vaccin. În realitate, vaccinurile ucid oameni, totuși, presa americană, manevrată de CDC, pretinde că nimeni nu a murit niciodată din cauza vaccinurilor, pentru a înșela publicul, rezultând tot mai mulți oameni uciși de către vătămările produse de vaccinuri.

Chiar și Royal Marsden Cancer Charity, unde Dr. Gore a lucrat, a ascuns adevărul în anunțul despre moartea lui de pe Facebook, spunând, “ The Royal Marsden anunță cu adâncă tristețe moartea subită a Profesorului Martin Gore CBE, care a murit în această dimineață”,  fără să menționeze nimic despre faptul că a murit din cauza unui vaccin.

BBC minte despre moartea doctorului pretinzând că, “cauza morții este necunoscută, eliminând cuvântul “vaccin” din titlul articolului”

BBC a încercat de asemenea să ascundă adevărul despre moartea indusă de vaccin, eliminând cuvântul “vaccin” din titlul articolului care anunță moartea lui. “Doctorul oncolog expert Martin Gore, care conducea Royal Marsden a murit” declară BBC News, inducând în eroare cititorii deoarece BBC rulează desigur, știri false.

BBC merge chiar mai departe cu inducerea în eroare pretinzând că “cauza morții este necunoscută”. Ne întrebăm ce ar fi gândit Dr. Gore dacă ar fi știut că BBC s-a folosit de moartea sa pentru a promova mai mult vaccinurile, care vor omorî mai mulți oameni, în timp ce adevărul despre riscurile grave asociate vaccinurilor este îngropat.

UK Daily Mail a raportat știrea cu o mai mare acuratețe, declarând: “ Martin Gore, în vârstă de 67 de ani, a murit după ce a suferit o insuficiență totală a organelor la scurt timp după  o injecție, recomandată fiecărui vizitator al Africii Sub-Sahariană, America Centrală și de Sud și Insulele Caraibe.” Daily Mail merge chiar mai departe și citează un studiu care dovedește câteva dintre riscurile adverse grave ale vaccinului împotriva febrei galbene:

În studiu au fost înregistrate efecte adverse grave incluzând spitalizarea, boli care pun în pericol viața, incapacitate permanentă sau deces. Cinci oameni au murit în această periodă din cauza injecțiilor.

Dr. Martin Gore a făcut parte dintr-o echipă de investigație care a demascat incompetența din interiorul Royal Marsden

Adăugând la intriga poveștii, în 2013, Dr. Gore a condus o investigație care a demascat incompetența medicală a altor medici oncologi de la Royal Marsden. “Un medic oncolog de top a admis că s-au făcut greșeli în îngrijirea unui copilaș care a murit după ce doctorii nu au observat la timp starea gravă în care se afla creierul”, raportează UK Mirror. “Profesorul Martin Gore, director medical la Royal Marsden, care a condus o anchetă privind tratamentul lui Alice la spital și la Spitalul Kingston ca urmare a decesului, a descoperit mai mult de o duzină de greșeli ale personalului medical.”

Royal Marsden este același spital care și-a propus să-i distrugă cariera renumitului chirurg oncolog Joseph Meirion Thomas, care a tras un semnal de alarmă asupra fraudei medicale care se petrecea în spital. Așa cum raporta Natural News pe 29 August 2015:

O campanie de ură a fost purtată împotriva unui chirurg oncolog renumit internațional numit Joseph Meirion Thomas. La început, superiorii lui din sistemul medical au încercat să-l reducă la tăcere, dar acum au recurs la concedierea lui.

Curajosul chirurg în vârstă de 69 de ani a fost concediat de la Spitalul Royal Marsden din Londra, pentru că a început să vorbească despre greșelile din Serviciul Național de Sănătate din Regatul Unit, ridicând un semn de întrebare privind calitatea îngrijirii pe care o oferă medicii de medicină generală.

Evident apare întrebarea ipotetică: Oare Dr. Gore a fost ucis în mod deliberat cu ajutorul injecției pentru a-l reduce la tăcere?

Categorii
VaccinExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

  1. SE STIE …SI SE CUNOSC DEZASTRELE PRODUSE DE ANUMITE VACCINURISI COPII NENOROCITI,LA INCEPUTURILE PIONERATULUI VACINURILOR ..MEDICII FACEAU PE EI EXPERIENTE ..CATI MEDICI FAC EXPERIENTE PE PROPRIE FAMILIE IN ZIUA DE AZI ? NICI EI NU AU CURAJUL SA FACA ASTA ..CEI BUNI SI LOIALI OMENIRII PENTRU-CA AU DEPUS JURAMANTUL LUI HIPOCRATE AU FOST SI SANT MARGINALIZATI SAU CHIAR UCISI..CUM A FOST SI CHIAR IN VACCINUL TESTAT DE HIV …UNDE UN AVION INTREG A FOST DARAMAT IN NUMELE STIINTEI SA DISPARA VACINUL CONTRA HIV .TRAIM INTRO LUME AL BANULUI NIMENI NU MAI GANDESTE NORMAL FARA SA FIE INFESTAT MINTEA DE VENITURI COLOSALE NU CONTEAZA VIETILE OAMENILOR SI DUREREA FAMILIILOR CARE TREC PRIN NENOROCIRI DATORATE VACCINURILOR.

  2. Așa se va întâmpla și la noi când se va introduce legea vaccinării obligatorii;din păcate se va afla târziu de astfel de cazuri,sau,la cât de puternică este presa aservită,poate vor mușamaliza acele cazuri

  3. Azi doctor faimos cu titluri in medicina, maine intre 4 scanduri. Precis si el a salvat multe vieti.Dumnezeu sa l ierte si sa l odihneasca.

    1. Așa se calcă pe cadavre în numele unui bine fals! Știința fără Dumnezeu naște monștri!
      Atenție, vaccinurile conțin celule din fetuși avortați! Încă un motiv pentru a spune NU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.