X

SUA: Miting pentru dreptul de a nu-si vaccina copiii

Hundreds rally to preserve right not to vaccinate children amid measles outbreak

With more than 50 cases of measles in Washington State, lawmakers proposed a bill Friday that would ban vaccine exemptions for philosophical reasons, causing major backlash amongst anti-vaccine parents.Opponents of the bill claim the vaccine is a bigger threat than the disease itself. https://cbsn.ws/2GiD10Q

Gepostet von CBS Evening News with Norah O'Donnell am Freitag, 8. Februar 2019

 

Categorii
ExterneVaccin
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

  1. Se știe faptul că o persoană care nu este vaccinată nu ar avea cum să transmită o boală contagioasă altei persoane care s-a vaccinat, întrucât cel care este vaccinat nu ar avea cum să o ia, cel puțin în cazul în care vaccinurile ar fi eficiente! Iar faptul că se spune că cei care nu se vaccinează sunt periculoși pentru ceilalți pe motiv că alții nu au avut cum să se vaccineze arată atât răutatea extremă a oamenilor, cât și faptul că vaccinurile nu sunt sigure! Se poate observa faptul că provacciniștii turbează când aud de oameni ce vor să fie liberi, întrucât cei care susțin vaccinarea obligatorie își doresc să fie și să rămână sclavi ai sistemului! Trebuie să nu ne vaccinăm copiii, dacă vrem să fie sănătoși! Și să avem grijă să îi ținem cât mai departe de societatea bolnavă în care ne aflăm! Pentru cei care nu doresc copii există abstinența! Doamne ajută!

  2. Americani nu sunt ca romani ei ași apăra drepturile nasa la noi dacă cineva le-ar spune că trebuie săi puna o taxă pe aer mai multi de jumate ar accepta.fratilor avem libertatea data de Dumnezeu ,trebuie să ne impunem acestor legi masonice și sa nu uitam pentru ce au luptat străbunii nostri: credința ,neam pace ,libertate, prosperitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.