X

RĂZVAN DUMITRESCU rămâne SINGURUL ziarist român ce EVADEAZĂ din înregimentarea PRO VACCIN a mass-media

Realizatorul prezintă la postul local NCN înregistrarea unei emisiuni CBS (!!!) din 2015 despre DISTRUGEREA DOVEZILOR ce demonstrau legătura dintre VACCINUL ROR (anti rujeolă) și AUTISM dar și despre lupta congressmanului Bill Posey

Foto: https://www.dcnews.ro/razvan-dumitrescu-realizatorul-emisiunii-subiectiv-a-implinit-50-de-ani_476709.html

Razvan Dumitrescu e inca la Antena 3 dar are si emisiuni la televiziunea locala NCN:

https://www.dcnews.ro/razvan-dumitrescu-noua-emisiune-am-acceptat-cu-aceasta-condi-ie_538571.html

In trecut, trustul Antenelor difuzase un material interesant despre vaccinuri, Bill Gates si papusarii lumii ce vor sa ne imputineze. Il puteti viziona la:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Dar dupa ce au fost dresati de CNA, au devenit cei mai inversunati luptatori impotriva celor ce au ceva de zis impotriva vaccinului, cu varf de lance Mircea Badea:

https://www.youtube.com/watch?v=41kFqoyjKuM

Iata insa ca Razvan Dumitrescu are curajul (e drept, nu la Antena 3) sa arate si ce-au de zis cei ce se opun vaccinarii, difuzand:

Cu comentariul pe contul său de facebook.:

Astazi la NCN am discutat despre obligativitatea vaccinarii. Am difuzat o ancheta exploziva din SUA, realizata de CBS in 2015! Date incredibile despre vaccinul MMR (Measles Mumps and Rubella, adica pojar, oreion si rubeola) ascunse opiniei publice. Pur si simplu scoase din studiu si aruncate la cos! Un scandal imens care a ajuns in Congres. Puteti urmari aici un fragment.

Despre congressmanului Bill Posey puteti citi mai multe la:

Parlamentarul POSEY solicită STUDII despre VACCINURI care să compare copiii VACCINAȚI cu cei NEVACCNAȚI

Cititi va rugam si: Către ziariștii “curajoși” din mass-media: SUNTEȚI MUCI

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. Off-topic: Guvernul îi face lui Ion Țiriac schemă de ajutor de stat: câte 500.000 de euro nerambursabili pentru înființarea unei grădinițe olimpice private.
  In realitate bugetul total multianual este de 500 de milioane de euro, cu începerea finanțării din acest an. Ehh, ce ziceti?
  https://www.edupedu.ro/guvernul-ii-face-lui-ion-tiriac-schema-de-ajutor-de-stat-cate-500-000-de-euro-nerambursabili-pentru-infiintarea-unei-gradinite-olimpice-private/
  si
  https://www.edupedu.ro/exclusiv-taxa-la-gradinitele-sportive-private-finantate-de-guvern-cu-pana-la-500-000-euro-2-900-lei-la-oras-3-200-lei-la-sat/
  Inca un hapsan care se uita cu lacomie la banul public …. Daca este visul vietii lui, de ce nu isi dezvolta o retea de invatamant privat pe PROPRII LUI BANI? Dar nuuu …. hapsanul jinduieste la banii STATULUI – a se intelege AI NOSTI, ca statul in sine este o entitate abstracta – sa-si faca inca o afacere ultra-super-extra profitabila. A facute acte de binefacere omul acesta in viata lui? Il mai intereseaza si altceva in afara de a se imbogati, a se imbogati, a se imbogati ….fara numar ? Credeti ca romanii vor castiga ceva din aceasta afacere? Se apropie alegeri si trebuie sifonati bani si tataia Tiriac este complicele?
  Tare as vrea sa aud sloganul ”Vrem spitale, nu finantarea gradinitelor private ale lui Tiriac!”, dar stiu ca nu se va intampla niciodata asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.