X

Putin amenință SUA că va face totul pentru a-l apăra pe Maduro

Administraţia Vladimir Putin a avertizat, marţi, că va face totul pentru apărarea preşedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro, după ce, pe fondul speculaţiilor privind o presupusă invazie militară prin Columbia, Casa Albă a reiterat că preşedintele Donald Trump menţine „toate opţiunile”. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

John Bolton, consilierul prezidenţial american pentru Securitate Naţională, a generat preocupare în legătură cu intenţiile Administraţiei Donald Trump privind Venezuela după ce a fost surprins de jurnalişti cu o agendă pe care scria „5000 de militari în Colombia”. Nu este clar dacă Washingtonul chiar intenţionează să trimită militari în Columbia, care este vecină cu Venezuela.

Întrebat despre fotografia care surprinde informaţia, un purtător de cuvânt al Casei Albe a declarat, potrivit agenţiei Reuters: „După cum a spus preşedintele, menţinem toate opţiunile”.

Colonelul Rob Manning, purtătorul de cuvânt al Pentagonului, a declarat că numărul militarilor americani din Colombia rămâne acelaşi. Un alt oficial american a afirmat sub protecţia anonimatului că „nu există niciun element pentru susţinerea notiţelor” lui John Bolton.

Ministrul columbian de Externe, Carlos Holmes Trujillo, a declarat: „Nu cunoaştem semnificaţia sau motivul notiţelor” lui John Bolton.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

    1. Profesoara a fost victima unui sistem putred adus in invatamant din import ca multe altele.Daca s-ar fi gasit un profesor care la timpul potrivit i-ar fi administrat o corectie necesara in secunda 2 venea PRO TV-ul sa planga pe umarul derbedeului cerand bineinteles cercetarea penala a cadruui didactic. De cate ori se intampla in scolile din Romania acte de violenta autoritatile incep cu limba de lemn:vom ancheta ,vom cerceta etc.Sunt sigur ca acea bestie nu era la primul act de violenta iar autoritatile ,carora li se maresc mereu salariile, nu au facut nimic sa previna comportamentele nenorocitului.Ei doar vin sa constate decesul.Iar noi celalti spunem ipocrit “Dumnezeu sa o ierte :convinsi ca noua nu ni se poate intampla asa ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button