X

ÎNTUNECAREA GLOBALĂ este confirmată și de oamenii de știință. Unele măsurători indica o SCĂDERE cu 30% a INTENSITĂȚII LUMINII SOLARE!!!

de Saccsiv

Imagini pentru Global dimming

Repostam acest articol din 2017, deoarece intre timp au aparut cititori noi dar si pentru ca este o tema despre care se scrie extrem de putin. Iar fara soare = fara vitamina D. Si fara vitamina D = mari probleme de sanatate:

VITAMINA D va ajuta sa treceti cu bine peste orice fel de gripa, fara sa va vaccinati

Sfanta Macaria Rusoaica:

Vedeti ce intuneric s-a facut? Vrajitorii au intunecat totul. Am zis si mai devreme: curand va fi intuneric, va veti poticni in intuneric (17 noiembrie 1987). Soarele stralucea si iarna, dar acum nu mai straluceste nici vara – vrajitorii arunca blesteme asupra soarelui (27 august 1987). Vrajitorii au intunecat cerul, ca faptele lor sa nu se vada; ei iubesc intunericul (5 octombrie 1987). Oamenii intunecati au lucrat la innegrirea pamantului, iar puterile raului sporesc. Curand fiecare va sti aceasta meserie (adica vrajitoria, n. aut). Toate duhurile necurate se vor aduna in jurul celui rau. Le va aduna gramada si vor incepe. Va fi viata rea (28 octombrie 1987). Acum vine vremea lor, iar vremurile bune se sfarsesc (27 martie 1987). Vor amagi poporul si se vor arata cu degetul unul pe altul.

Cititi va rog mai multe la:

Analiza PROFEȚIILOR Sfintei Macaria rusoaica. Unele deja se împlinesc sub ochii noștri …La rubrica de comentarii a articolului Doar mi se pare mie sau chiar e mult mai putina lumina decat in anii trecuti? cititorii au confirmat ca fenomenul este real si nu mi se pare mie. Iar unul dintre ei ne spunea despre un reportaj exceptional transmis cu ani in urma de TVR1 si ne-a dat un link despre INTUNECAREA GLOBALA:

https://ro.wikipedia.org/wiki/%C3%8Entunecare_global%C4%83

Habar n-aveam ca oamenii de stiinta au constatat-o si ei. Caci se vorbeste extrem de putin despre ea, deoarece se bate cap in cap cu o tema extrem de draga SISTEMULUI, anume, incalzirea globala.

Am mai cautat oleaca pe internet si am dat peste articolul Întunecarea Globală de pe Adevarul din 2007:

 

[…]

Măsurătorile realizate timp de patru decenii, între anii 1960 şi 2000, au scos la iveală o scădere a capacităţii razelor solare de a atinge suprafaţa Pământului.

Întunecarea Globală presupune un efect de răcire care a mascat parţial adevărata putere a Încălzirii Globale.
Documentarul BBC „Horizon”, regizat de David Sington, ridică problema Întunecării Globale. Autorul argumentează că acest fenomen nou descoperit va produce reevaluări importante în ceea ce priveşte efectele Încălzirii Globale.
[…]

Povestea a început în anul 1960, când Gerry Stanhill, un biolog englez, a fost chemat în Israel pentru a proiecta un sistem de irigaţii.
Biologul trebuia să măsoare capacitatea Soarelui de a lumina această ţară. Nu s-a întâmplat nimic spectaculos la momentul respectiv. Surpriza a apărut abia peste 20 de ani, când Stanhill a repetat măsurătorile. El a constatat atunci, cu stupoare, că intensitatea luminii solare scăzuse în Israel cu 22 la sută!
Biologul a făcut în continuare cercetări pe această temă şi a descoperit o scădere a cantităţii solare cu 10 la sută şi în Statele Unite, cu aproape 30 la sută în câteva zone din Rusia şi cu aproximativ 16 la sută în insulele britanice.
[…]

Gerry Stanhill şi-a denumit descoperirea „Întunecarea Globală”, dar lucrarea sa ştiinţifică, editată în 2001, nu a fost primită cu prea mare entuziasm de către mulţi cercetători. Iniţial, experţii s-au arătat sceptici faţă de noua descoperire a lui Stanhill, atitudinea lor fiind una firească: mai puţină energie solară ar fi trebuit să răcească planeta, când, în realitate, toţi oamenii vorbeau despre o încălzire accentuată a Pământului.
Abia recent cercetările biologului englez au fost confirmate de nenumăraţi oameni de ştiinţă care au utilizat modalităţi diferite pentru măsurarea intensităţii luminii solare, dar care au ajuns la acelaşi rezultat: puterea de luminare şi de încălzire a Soarelui asupra Pământului este din ce în ce mai scăzută. În anii 2000, teoria Întunecării Globale a fost recunoscută la nivel mondial.
[…]

În ultima jumătate de secol, rata de evaporare a apei dintr-un vas a fost atent supravegheată. Prin anii ’90, cercetătorii au fost surprinşi să constate că rata evaporării scădea, deşi normal li s-ar fi părut să crească, având în vedere Încălzirea Globală. Explicaţia a fost pusă pe seama Întunecării Globale. Mulţi meteorologi consideră rata de evaporare a apei dintr-un recipient ca fiind cea mai de seamă dovadă a prezenţei Întunecării Globale.
[…]

Cercetătorii sunt neliniştiţi acum că Întunecarea Globală protejează oceanele de puterea Soarelui şi poate astfel perturba modelul de precipitaţii din lume. Prin urmare, Întunecarea Globală are efecte devastatoare asupra climei. Seceta din Africa Sub-Sahariana din anii „70-’80 este un exemplu. Atunci au murit mai mult de un milion de persoane pentru că în regiune nu mai plouase vreme de 10 ani. Studiile recente au demonstrat că Întunecarea Globală a schimbat cursul musonului sezonal din regiunea respectivă, modificând practic traseul ploilor tropicale. Cercetătorii sunt acum îngrijoraţi pentru Asia, acolo unde acelaşi muson aduce ploi pentru miliarde de oameni.
Întunecarea Globală însă a ţinut ascunse, ani de zile, efectele Încălzirii Globale, celălalt fenomen produs de poluare. Aici vorbim despre pericolul cel mai mare. Atâta timp cât aerosolii atmosferici vor împiedica razele Soarelui să mai atingă Pământul, Încălzirea Globală nu se va face resimţită la adevărata ei putere. Pe de altă parte, tocmai aceste particule sunt vinovate pentru schimbări climatice aducătoare de secetă şi moarte. Singura soluţie stă în reducerea poluării.

Asta cu “Intunecarea Globala tine ascunsa Incalzirea Globala”, eu n-o inteleg. Pai, ori e incalzire, ori nu e. Cum adica s-o tina ascunsa? Iar experimentele ce constata o scadere a ratei evoporarii apei dintr-un vas sunt si ele clare, indicand ca nu are loc o incalzire, ci din contra. Dar asta o vedem si noi din ce in ce mai clar, caci de cativa ani frigul este stapan pana in aprilie si chiar mai. Si este din ce in ce mai frig.

Totusi, daca cititi si articolul de pe wikipedia, veti observa ca ei tin neaparat sa impace si capra si varza, adica si incalzirea globala cauzata de om si intunecarea globala, pana cand autorilor le-a iesit un mare ghiveci din care nu se mai intelege nimic.

De ce? Simplu. Treaba cu incalzirea globala este importanta pe agenda de lucru a papusarilor, caci astfel pot impune mai lesne masurile ce le doresc:

METEO (18 – 23 aprilie): NINGE. De ce mass-media NU INFORMEAZA populatia ca temperaturile vor fi SUB 0 GRADE? Pentru ca gloata trebuie sa accepte MINCIUNA INCALZIRII GLOBALE / Dar pentru ce au nevoie PAPUSARII de aceasta minciuna?

Totusi, de ce Intunecarea Globala?

 

Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

17 comentarii

 1. De mai mult timp am observat ca nu se mai vad stelele ca inainte..nu stiu la tara sau la munte cum mai e, dar in bucuresti e cert ca nu se mai vad ca in trecut.

 2. Cu chemtrails racesc si manipuleaza temperatura; in tot acest timp incarca solul, apa si aerul cu aerosoli care declanseaza atac cerebral sau atac de cord; cine este expus mai multe ore pe zi are dureri de cap care la persoanele vulnerabile declanseza atac cerebral; daca vreti sa vedeti cu ochii vostri faceti analiza primei ape de ploaie cand se vede pe asfalt ca face spume.

 3. Dupa părerea mea, aceasta întunecare, daca e reală, nu poate avea decat o singura explicație, si anume existenta unor particule in aer. In funcție de proprietățile fizice ale acestor particule, pot fi reflectate anumite lungimi de unda – adică sa reflecte numai in vizibil, dar sa nu influenteze prea mult radiatia infrarosie, care incalzeste.

 4. Sistemul ne „păzeşte” de încălzirea globală cu chemtrails cu pulbere de aluminiu, care reflectă razele soarelui, într-o mică măsură, dar în schimb ne dă alzheimer, alergii și boli respiratorii.

  1. Padurea ne protejeaza cel mai mult de ‘incalzirea’ globala. De aceea satanistii planetei le taie ca niste descreierati. Stiu ei ce stiu…

 5. fanatic inculde si o doza de violenta, ceea ce nu am vazut pe site doar un atasament extrem catre invatatura lui Hristos si o totala intoleranta la erezi si alte planuri antihriste. cred ca il vedem pe el fanatic, pt ca suntem noi cam calduti. Dumnezeu sa ne ajute!

 6. Falsa minune de la Fatima, cu „semne ceresti”:

  În ce a constat miracolul soarelui încât a uimit atât de mult şi a convertit extaziata mulţime de peste 70.000 de oameni pe 13 octombrie 1917 la Fatima? O examinare succintă a miracolului şi a semnificaţiei lui va ajuta mult pentru a înţelege Adevărul despre ce s-a întâmplat de fapt cu Biserica catolică după Vatican II.

  “Soarele a stat în zenit clar ca un disc mare de argint, care, deşi luminos ca orice soare văzut vreodată, acum putea fi privit direct fără să se clipească, şi cu o satisfacţie unică şi încântătoare. Acest lucru a durat doar un moment. În timp ce mulţimea privea, mingea uriaşă a început să ‘danseze’ – acesta a fost cuvântul folosit de toţi martorii. Acum, se învârtea rapid ca o roată uriaşă de foc. După ce a făcut aceasta o vreme, s-a oprit. Apoi s-a rotit din nou, cu viteză ameţitoare. În cele din urmă a apărut o margine purpurie, ce întindea pe întreg cerul, ca de la un vârtej infernal, fâşii de flăcări de culoarea sângelui, ce reflectau pe pământ, pe arbori şi arbuşti, pe feţele ridicate şi pe haine, tot felul de culori strălucitoare în succesiune: verde, roşu, portocaliu, albastru, violet, întreg spectrul de fapt. Învârtindu-se nebuneşte în acest fel de trei ori, corpul ceresc de foc, a părut să se cutremure, şi apoi să cadă brusc, într-un zig-zag puternic, spre mulţime.

  ” Un strigăt temător s-a rupt de pe buzele a mii de persoane îngrozite în timp ce cădeau în genunchi cu gândul că a venit sfârşitul lumii. Unii au spus că aerul a devenit mai cald în acel moment, şi că nu ar fi fost surprinzător dacă totul din jur ar fi izbucnit în flăcări, învăluindu-i şi consumându-i”4.

  ”De fapt, peste tot în Portugalia presa anticlericală a fost obligată să mărturisească la fel. A existat un consens general privind elementele de bază. Aşa cum dr. Domingos Pinto Coelho a scris în O Ordem, ‘Soarele, uneori era înconjurat de flăcări purpurii, alteori înconjurat cu galben şi roşu, alteori părea că se învârteşte foarte rapid, iar alteori părea că se desprinde de pe cer ca să se apropie de pământ …’”5.

  https://www.bisericacatolica.org/mesajul-de-la-fatima-un-semn-ceresc-marcand-inceputul-sfarsitului-lumii-si-o-predictie-a-marii-apostazii

 7. 12. Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a făcut cutremur mare, soarele s-a făcut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a făcut ca sângele,
  13. Şi stelele cerului au căzut pe pământ, precum smochinul îşi leapădă smochinele sale verzi, când este zguduit de vijelie.

  Apocalipsa Cap 6

  Sf Andei al Cezareei (Talcuire la Apocalipsa), cand talcuieste intunecarea sarelui, caderea stelelor etc. are in vedere caderea in erezie a multor intatistatatori ai Bisericii si a multor credinciosi de rand. Nu pomeneste nimic de fenomene astronomice.

 8. Intunecare Globala pentru ca fara lumina soarelui pamantul nu-si va mai putea da roada sa – cum bine stim ca este scris despre sfarsitul vremurilor! Cum altfel se vor putea implini toate cele scrise? Bine este noua ca vedem toate acestea si le pastram in inimile noastre!

 9. Ah, deci probabil din cauza asta aveau nevoie cei de la NASA de un patent pentru un soare artificial! probabil ca cei ce se ocupa de asemenea artificii se distreaza pe seama efectelor pe care le au „jucarelele” lor asupra celor care nu stiu nici macar ca vremea poate fi modificata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.