X

Doar mi se pare mie sau chiar e mult mai putina lumina decat in anii trecuti?

de Saccsiv

Imagine similară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In viata mea am prins perioade cu zile intregi posomorate, cu nori, ploaie, alea alea. Dar nu-mi amintesc ca vreodata sa fie atat de intuneric chiar si la pranz, precum e de cateva zile incoace. Exceptand desigur momentele, totusi destul de scurte, de furtuna foarte puternica.

E mai bezna si decat a fost pe vremea norului din 2014:

DE CE? Record – SOARELE NU S-A MAI VAZUT DE O LUNA

Voi ce parere aveti?

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

 1. Parerea mea:

  Exista o incalzire globala dar nu de magnitudinea ce s-a trambitat. Si nu stim cauza exacta. (de ex anul asta porumbul si via s-au cules cu 2-3 saptamani mai repede fata de cand eram eu copil). Incalzirea asta nu se va dezvolta in cascada, cum spun unii, pt ca pamantul are un mecanism foarte eficient de corectie: 70% din suprafata planetei e apa.

  La cea mai mica incalzire peste medie, cantitatea de apa care se evapora din oceane creste f mult, rezulta nori cu suprafata mai mare si mai grosi, rezulta ecranare mai mare a soarelui. SI ploi mai multe. De asta nu se mai vorbeste de desertificarea unor zone de la noi din tara, si de prin Europa (cum se punea pr prin anii 1980 a desertificarii Olteniei, de ex. )

  La nivel global, apa in aer este mai multa, nori mai multi, ploi mai abundente… ecranare a soarelui pe o perioada mai mare. Si fenomene extreme mai extreme.

 2. mircea v.
  inainte porumbul se culegea pe la sfarsitul lui octombrie, mergeam la practica si ne inghetau mainile pe stiuleti. Acum porumbul se recolteaza si in august, uneori prin septembrie. iar porumb fiert/copt mananci de prin iulie si e oribil la gust si lumea moare de incantare, ca ce bun e si e dulce… Adica e un pseudoporumb, ca doar mancam de toate si toate modificate genetic de ne-am modificat si noi… Eu nu cred ca recoltatul cerealelor, vegetalelor (care are loc oricand acum) ar avea vreo legatura cu lumina mai putina si implicit incalzirea globala, evaporarea masiva a apei… Si eu cred ca e mai putina lumina si mie mi se pare clima din Romania a fi diferita, foarte multa umiditate intr-adevar si multe zile intunecoase, nu vezi soarele, putine stele noaptea… Chiar ma gandesc la acest lucru. Si destul de des, in timpul zilei trebuie sa aprind lumina. Ceva este…

 3. imi vine in minte o profetie a unei sfinte de origine rusa care vedea in vedeniile ei cum intunecatii arunca cu vraji si blesteme spre soare intunecandu-l, diminuindui din putere

 4. Fratilor , este mania Dumnezeului nostru care totusi din dragoste,pentru trezirea noastra , incepe sa ne avertizeze sa ne intoarcem la El.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE