X

Analiza PROFEȚIILOR Sfintei Macaria rusoaica. Unele deja se împlinesc sub ochii noștri …

_KODI_SMIT-MCPHEE_SSV87506.jpg
Foto: http://www.shortlist.com/shortlists/food-for-the-apocalypse

– Matuska, anul asta ne simtim asa de rau – oare fiindca imbatranim?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

– Nu, asa sunt vremurile; puterea noastra este sapata de catre vrajitori. Va fi chiar mai rau – de-ar da Dumnezeu sa nu apucam acele vremuri (5 octombrie 1988). Curand omul nu va mai fi bun; aceasta se va intampla curand. Sfarsitul lumii este nimic; dar atunci va fi daramare si cladire [?!, n.n.], iar oamenii – totul va fi amestecat cu uraciune, si veti fi pana la genunchi in sange (25 martie 1989). Curand o sa se intample ceva…

– Ce anume, Matuska?

– Razboi, razboi va fi pretutindeni, vor incepe sa se bata cu bate, batandu-se intre ei, iar multi oameni vor fi omorati. Cand au sa se bata cu bâtele toti vor rade, dar cand au sa inceapa sa traga cu pusca toti vor plange (4 martie 1992).

Mortii sunt lasati asa cum trebuie sa fie, dar noi toti vom fi rasuciti. Nu va mai fi cine sa ingroape mortii – o sa-i arunce doar intr-un sant si o sa-i ingroape (28 mai 1992).

Vedeti ce intuneric s-a facut? Vrajitorii au intunecat totul. Am zis si mai devreme: curand va fi intuneric, va veti poticni in intuneric (17 noiembrie 1987). Soarele stralucea si iarna, dar acum nu mai straluceste nici vara – vrajitorii arunca blesteme asupra soarelui (27 august 1987). Vrajitorii au intunecat cerul, ca faptele lor sa nu se vada; ei iubesc intunericul (5 octombrie 1987). Oamenii intunecati au lucrat la innegrirea pamantului, iar puterile raului sporesc. Curand fiecare va sti aceasta meserie (adica vrajitoria, n. aut). Toate duhurile necurate se vor aduna in jurul celui rau. Le va aduna gramada si vor incepe. Va fi viata rea (28 octombrie 1987). Acum vine vremea lor, iar vremurile bune se sfarsesc (27 martie 1987). Vor amagi poporul si se vor arata cu degetul unul pe altul.

Acum este cu neputinta de trait in apartamentele asezate la inaltime. Sunt aglomerate, peste tot oameni josnici; acum ii asupresc pe credinciosi cu poftele lor necurate (18 februarie 1989).

Biruinta intunericului

Vrajitorii vor acoperi intreaga lume cu intuneric, iar fara soare nimic nu va mai creste. Dar nimeni nu va lua in seama aceasta (18 februarie 1988). Soarele va razbate de patru ori iar apoi va fi din nou intuneric. Vom fi in intuneric (27 august 1987). Si nu ne vor lasa sa aprindem luminile; vor zice ca trebuie sa facem economie de energie (28 iunie 1988).

Acesta e doar inceputul – apoi se va face frig. Curand va fi zapada la Pasti, iar iarna va incepe cu Acoperamantul (praznicul Acoperemantului Maicii Domnului, 1/14 octombrie, n. trad, american). Nu va fi iarba pana la Sanpetru (29 iulie). Soarele va descreste la jumatate (27 august 1987). Va fi rau vara, si inca mai rau iarna. Zapada se va troieni si nimeni nu o va mai curata. Apoi va fi un ger strasnic (29 aprilie 1988).

Foamete mare

Curand veti ramane fara paine (29 ianuarie 1989). Curand nu veti mai avea apa, nici mere, nici cartofi (19 decembrie 1987). Mare foamete, fara paine – vom rupe cojile in doua ca sa le impartim (18 februarie 1988).

Va avea loc o mare razvratire. Oamenii vor incepe sa fuga din cele inaltate (din orase, n. aut.). Vor porni sa fuga incolo si incoace; nimeni nu va mai sta in odaia lui – nu va fi nimic de mancare, nici macar paine (28 decembrie 1990). Dar daca ne rugam Mantuitorului, Maicii Domnului si lui Ilie Prorocul, ei nu ne vor lasa sa murim de foame; ii vor pazi pe cei ce au crezut in Dumnezeu si s-au rugat cu nefatarnicie (27 iunie 1988).

Cand vor incepe sa surghiuneasca pe calugari, nu se vor mai face grane.

Neoranduieli bisericesti

Vor tipari o Biblie neadevarata. Ei (se pare ca e vorba de evreii fariseici, n. aut.) vor scoate tot ce nu le convine. Nu vor sa fie invinovatiti (14 martie 1989).

Se pregatesc schimbari ale Credintei. Cand aceasta o sa se intample, sfintii vor pleca si nu se vor mai ruga pentru Rusia. Cei ce raman (dintre credinciosi, n. aut.) vor fi luati de Domnul la El. Episcopii ce au sa ingaduie aceasta nu-L vor vedea pe Domnul – nici aici, nici acolo (in lumea cealalta, n. aut.) (3 august 1988).

Curand slujbele se vor injumatati. Se vor scurta (11 noiembrie 1988). Vor pastra slujbele numai in manastirile mari, dar in alte locuri vor face schimbari (27 aprilie 1988). Un singur lucru pot spune: Va fi vai de preoti; se vor risipi rand pe rand si vor trai singuri (28 iunie 1989).

Curand vrajitorii vor spurca prescurile, si nu va mai fi cu ce sa se slujeasca. Impartasania se va putea primi doar o data pe an. Maica Domnului va spune alor sai unde si cand sa primeasca Impartasania. Trebuie doar sa ascultam! (28 iunie 1989).

Maica Domnului, nadejdea mea

Cand va fi intuneric ca noaptea la ora 4:00 dupa-amiaza, atunci va veni Maica Domnului. Va strabate pamantul, va fi in toata slava Sa si va veni in Rusia sa faca Credinta dreapta. Cand are sa vina, Maica Domnului va netezi toate, nu dupa voia lor (a celor de la putere sau a vrajitorilor, n. aut.), ci dupa voia Ei, dupa cum porunceste Mantuitorul. Va veni vremea cand fiecare se va gandi nu la cat a mancat in ziua aceea, ci la cat s-a rugat. Pentru scurta vreme Ea va reface Credinta (11 iulie 1986).

Vremea prigoanei e aproape

Vor face lucrurile asa de incurcate, ca omul nu va mai fi in stare sa-si mantuiasca sufletul (ianuarie 1990). Vor face liste cu cei ce merg la biserica (10 februarie 1988). Va vor prigoni fiindca va rugati lui Dumnezeu (20 mai 1989). Trebuie sa va rugati asa incat sa nu stie nimeni, rugati-va in tacere! Vor incepe sa urmareasca oamenii si sa-i ridice (15 mai 1987). Intai vor inlatura cartile, apoi icoanele. Icoanele vor fi confiscate (1 iulie 1988). Va vor chinui: „Nu avem nevoie de credinciosi”, vor zice ei (14 iulie 1988).

Cu timpul va fi tot mai rau. Vor inchide bisericile. Nu vor mai fi slujbe; oamenii vor face slujbe pe unde vor putea. Vor face astfel ca bisericile sa fie foarte departe, unde sa nu se poata ajunge. In orase vor fi asezate in locuri cat mai ascunse (14 iulie 1988).

Aceste biserici ce sunt construite si reparate vor ajunge in mainile celorlalti; nu vor fi de folos nimanui. Vor fi inregistrate foarte dibaci: vor continua sa se cheme biserici, dar inauntru va fi cine stie ce, vreo nascocire de-a lor – vor gasi ei ce sa faca in ele (11 iulie 1988).

Cei cuviosi nu-l vor vedea pe antihrist (7 ianuarie 1988). Li se vor dezvalui multe, unde anume sa mearga. Domnul stie cum sa-i ascunda pe ai Sai, si nimeni nu are sa-i gaseasca (17 noiembrie, 1987).

Fericiti cei ce tin poruncile lui Dumnezeu

Traim vremurile biblice numite „Plinire” (2 iulie 1987). Curand toate vor veni una dupa alta – pamantul va fi aproape, cerul aproape, toate vor fi din plin, asa un Stapan (…) va fi aici (8 iunie, 1990). Ea (Maica Domnului, n. aut.) a spus ca a mai ramas foarte putin timp. Ea se va pogori pe pamant impreuna cu Mantuitorul si vor sfinti totul; iar pe pamant va fi ca in Rai (4 aprilie, 1988)”.

(in: Ghenadie Durasov, “Cuvioasa Macaria, mangaietoarea celor suferinzi”, Editura Sophia)

NOTĂ OrtodoxINFO

Asadar:

“Vrajitorii vor acoperi intreaga lume cu intuneric, iar fara soare nimic nu va mai creste. Dar nimeni nu va lua in seama aceasta” (18 februarie 1988).

E posibil sa fie vorba despre chemtrails. Ati vazut in ce ajunge ziua, dupa o perioada de geoinginerie din asta intensa?

Dar de ce i-a numit Sfanta Macaria vrajitori? Pentru ca exista o legatura:

Comentariul zilei: ELITELE nu mai actioneaza demult doar pentru a castiga bani. Ei au deja toti banii din lume. ATUNCI de ce o fac? De exemplu ne VACCINEAZA pentru a baga in noi MERCUR. De ce mercur? Ce legatura exista intre MERCUR si DIAVOL? Dar intre o anumita STIINTA si VRAJITORIE?

“Si nu ne vor lasa sa aprindem luminile; vor zice ca trebuie sa facem economie de energie”

Va suna desigur cunoscut. Deocamdata e la nivel de indemn:

ORA PAMANTULUI – ora cand sclavii au stins lumina

“Vor tipari o Biblie neadevarata. Ei vor scoate tot ce nu le convine. Nu vor sa fie invinovatiti” (14 martie 1989).

Cateva exemple:

De ce AU MODIFICAT in editiile noi ale BIBLIEI cei 666 de talanti cu 660 de talanti? Comparatie cu ce scria in BIBLIA din 1688

SEMNUL FIAREI: “face pre toti” (Biblia 1688) sau “sileste pe toti” (Biblia actuala)? La Parusie vor mai fi pe Pamant doar cei insemnati?:

Semnul fiarei: „NUMARUL OMULUI” (Biblia 1688) sau „NUMAR DE OM” (Biblia actuala)?

De ce nu scrie despre rotundul Pamantului in Bibliile 1688 sau 1914 sau Anania?

Versurile despre IUDEI care au fost scoase in varianta politic corecta a PROHODULUI DOMNULUI

“Curand slujbele se vor injumatati”

Cititi va rog:

Noul Liturghier contine slujbe mai scurte? De ce are cuvinte inlocuite?

Despre reforma slujbelor, cititi va rog si:

SUPER MEMORANDUMUL / NOUA SUPER-RELIGIE MASONICĂ MONDIALĂ şi BISERICA în perioada 2016-2020

“– Intrebare: Matuska, anul asta ne simtim asa de rau – oare fiindca imbatranim?

– Raspuns: Nu, asa sunt vremurile; puterea noastra este sapata de catre vrajitori. Va fi chiar mai rau – de-ar da Dumnezeu sa nu apucam acele vremuri” (5 octombrie 1988).

O posibila explicatie:

CHEMTRAILS: Cum ne dezinformează maşinăria de propagandă “oficială”?

“Curand veti ramane fara paine” (29 ianuarie 1989). “Curand nu veti mai avea apa, nici mere, nici cartofi” (19 decembrie 1987). “Mare foamete, fara paine – vom rupe cojile in doua ca sa le impartim” (18 februarie 1988).

Dupa cum stiti:

Organismele modificate genetic sunt impuse în Africa distrugând culturile naturale

Fundatiile lui Bill Gates si Rockefeller investesc miliarde de dolari pentru a umple Africa de seminte hibride si pesticide

Si asa va fi peste tot. Chestie care in Africa a declansat de fapt foametea:

Articolul zilei (04.03.2010): Adevăratele motive pentru care africanii nu au ce mânca

Si sa nu uitam nici de:

ROCKEFELLER si “BANCA DE SEMINTE pentru ziua APOCALIPSEI” situata in … Norvegia

“Va avea loc o mare razvratire.”

Pentru ca papusarii au nevoie de asa ceva:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

“Curand vrajitorii vor spurca prescurile”

Sa ne amintim si de un fragment din vedenia Sfantului Ioan de Kronstadt:

“Si iarasi am mers mai departe, si am intrat într-o biserica impunatoare. Am vrut sa-mi fac cruce, dar Staretul m-a oprit: „Nu se poate! Aici e urâciunea pustiirii!”.

Aceasta biserica era tare mohorâta. Pe masa din altar – stea peste stea; în jur ardeau lumânari de smoala care trosneau ca vreascurile; potirul era plin cu ceva rau mirositor; prescurile – însemnate cu stele; în fata prestolului statea un preot cu fata catranita, iar sub prestol – o femeie, rosie toata, cu stea în frunte, striga de rasuna biserica: „Slo-o-bo-o-da-a!” (Sunt libera!). Doamne fereste, ce grozavie! Oamenii aceia începura sa alerge ca niste smintiti în jurul prestolului, sa tipe, sa suiere, sa bata din palme si sa cânte cântece dezmatate. Si deodata a strafulgerat, s-a auzit bubuitul unui tunet napraznic, pamântul s-a cutremurat, si biserica s-a prabusit: si femeia, si oamenii aceia, si preotul – s-au pravalit cu totii în adâncul beznei – în abis. Doamne fereste si apara, ce grozavie!”

Cititi va rog mai multe la:

VEDENIA ÎNFRICOSĂTOARE a Sfântului IOAN de KRONSTADT despre ANTIHRIST, căderea în erezii, semnul fiarei, sfârșitul lumii…

“Va vor prigoni”

Despre prigoana vorbesc toate profetiile:

UNDE FUGIM DE ANTIHRIST? Va fi ca în filmele post-apocaliptice?

“Aceste biserici ce sunt construite si reparate vor ajunge in mainile celorlalti; nu vor fi de folos nimanui.”

Si despre aceasta ne-au mai zis si alti Sfinti. Ca de exemplu Sfântul Lavrentie de Cernigov:

„Vine timpul, şi nu e departecând foarte multe biserici şi mănăstiri se vor deschide în slujba Domnului şi se vor repara, le vor reface nu numai pe dinăuntru ci şi pe dinafară. Vor auri şi acoperişurile atât ale bisericilor, cât şi ale clopotniţelor, dar preoţimea nu va lucra la sufletul credinciosului ci numai la cărămizile lui Faraon. Preotul nu va mai face şi misiune. Când vor termina lucrările nu se vor putea bucura de slujbe duhovniceşti în ele că va veni vremea împărăţiei lui antihrist şi el va fi pus împărat

[…]

Bisericile vor fi deschise, dar creştinul ortodox (trăitor, viu cu sufletul) nu va putea intra în ele să se roage, căci în ele nu se va mai aduce jertfa fără de sânge a lui Iisus Hristos. În ele va fi toată „adunarea satanică”.” 

Cititi va rog mai multe la:

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

Observati va rog acum, dupa Sinodul Talharesc din Creta, cat mergem pana ajungem la un preot nepomenitor. Si ce patesc nepomenitorii:

Judecarea preotului mărturisitor Ioan Miron s-a desfășurat sub supravegherea poliției locale

Cele 13 maici de la Văratec nu au fugit, ci au fost alungate de către conducerea ecumenistă a mănăstirii

VIDEO+FOTO: NOUTĂȚI RĂDENI: cronologia evenimentelor / protopopul / jandarmeria / starețul Hariton / ce urmează?

Cititi va rog si:

APOCALIPSA A ÎNCEPUT. Dar asta pricep doar cei ce înțeleg PROFEȚIA Sfântului Nil Athonitul

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

  1. Mai este pana atunci, dar la cum se strica vremea si cum merge, urmatoarele decenii vor fi cele mai grele din istoria omenirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button