X

Cel mai înalt zgârie-nori din Israel va semăna FIX cu Turnul Babel

Foto: http://nocamels.com/2018/12/azrieli-israel-tallest-tower-tel-aviv/

Va fi parte a Azrieli Center Complex din Tel Aviv si va coasta 666 milioane de dolari, conform ISRAEL BREAKING NEWS.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Seamana cu Turnul Babel dintr-o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran, care la randul sau seamana cu Cladirea Parlamentului European:

Foto: http://biblelight.net/Tower-of-Babel.htm
Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus … Un triunghi cu un ochi in varf iar la baza turnul Babel. Foto: http://ansa.it/europa/notizie/rubriche/voceeurodeputati/2013/10/15/Ue-stop-transumanza-Strasburgo-PE-vuole-modifica-Trattati_9463311.html

Cititi va rugam si:

UNIUNEA EUROPEANA este un PROIECT MASONIC din secolul XIX / FONDATORII UE au fost ANTI CRESTINI / Iar DOCTRINA UE a fost inca de la inceput LUCIFERICA

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

 1. Rabbi Yisrael Rosenberg :
  „Principalul păcat legat de Turnul Babel nu era în acțiunea lor, ci în intenția lor. Concluzia este că intenția constructorilor și a arhitecților turnului Azrieli este l’shem shamayim (în numele cerului). Faptul că au imaginat o defilare Tora în timpul proiectării clădirii este remarcabilă. Chiar dacă ar fi fost doar pentru frumusețe, frumusețea poate fi să laude creația lui Dumnezeu „.

  Rosenberg a remarcat că constructorii Turnului Babel s-au adunat pentru a provoca cerul, de aceea pedeapsa lor a fost împărțită și împrăștiată.

  „Tel Aviv are nevoie de turnuri înalte, deoarece devine dens populat”, a spus el. „Acesta este un Tikkun (fixare) pentru ceea ce sa întâmplat după Turnul Babel. El permite oamenilor să fie împreună în Israel „.

  El a remarcat, de asemenea, că pentru cei 2.000 de ani de exil, evreii au excelat în multe domenii, dar au fost mai puțin reprezentați în arhitectură și dezvoltarea teritoriului.

  „Tot ce aflăm despre construcție în Israel este la doar un pas distanță de Beit Hamikdash.La fel ca Templul lui Solomon, al Treilea Templu va fi cu acordul și binecuvântările fiecărei națiuni din lume și va fi cel mai mare proiect de construcție văzut vreodată. Trebuie să învățăm cum să conducem lumea în acest proiect „, a spus rabinul. .
  https://youtu.be/p8jZjfUlTBM

 2. Ar fi o mare ciudățenie din partea urmașilor lui Eber ca ei să construiască și, ca atare, să cinstească un turn asemănător cu turnul de care Eber, lepădându-se, a dobândit, pentru el și urmașii săi, mai întâi, binecuvântarea de a fi singura din cele 72 de familii urmașe ale dreptului Noe care să conserve limba comună vorbită de toate cele 72 de familii până le-a venit nefericita idee de a construi turnul lui Babel și, mai apoi, binecuvântarea de a fi poporul ales al Domnului pe vremea Vechiului Testament. Ar fi ca o lepădare de toate aceste binecuvântări! Chiar și faptul că s-au străduit să-i silească pe europeni să rememoreze prin clădirea Parlamentului European vremurile blestemate ale construcției turnului cel urât de Dumnezeu, deși poate fi socotit ca o reafișare și pecetluire emfatică modernă a superiorității pe care ei au dobândit-o în vechime asupra tuturor celorlalte neamuri prin dezicerea de construcția turnului, reprezintă un semn de lepădare. Dar, ca să dovedească printr-un turn construit de ei înșiși pe teritoriul statului Israel că au ajuns să cinstească efectiv construcția dintru început repudiată a turnului Babel, este, într-adevăr, cu totul surprinzător! Mă rog, leapădă-se, dacă asta vor! Oricum, cea mai mare lepădare a lor rămâne că nu vor să împlinească toată legea, ceea ce, după cum vedem, îi face să continue cu lepădările de binecuvântări…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE