X

NOUTATI GRIPA (sau “gripa”?): De zeci de ori mai multe cazuri fata de aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care numarul de romani vaccinati este mai mare

Foto: https://www. unica.ro/gripa-2019-cum-se-manifesta-gripa-si-ce-complicatii-pot-aparea-264434

Adevarul: Epidemia de gripă bate la uşa României, 7 ianuarie 2019:

Gripa face deja ravagii în România, aglomeraţia la cabinetele medicilor fiind de nedescris. Doar în ultima săptămână din 2018, s-au înregistrat 703 cazuri de gripă clinică în condiţiile în care în perioada similară din 2017 erau raportate doar 30 de astfel de cazuri la nivel naţional.
Medicul Gindrovel Dumitra, vicepreşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familie:

„Să sperăm că nu va fi ca anul trecut, chiar dacă avem deja un prim deces confirmat cauzat de gripă. E doar o problemă de timp, dar avantajul este că avem un număr mai mare de români imunizaţi încă din luna noiembrie a anului 2018”
România se încadrează în tendinţele europene. Spre exemplu, medicul de familie spune că se remarcă o incidenţă crescută a gripei în Turcia, dar şi în state precum Ucraina şi Bulgaria. Ţara noastră e în urma lor ca număr de cazuri.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dar se pare ca va fi mai rau ca anul trecut. Conform  http://www.rador.ro/2019/01/18/pe-fondul-cresterii-numarului-virozelor-specialistii-au-declarat-debutul-sezonului-gripal/, din 18 ianuarie 2019, Ministerul Sănătăţii anunţă peste 1.100 de cazuri de gripă săptămâna trecută, faţă de 80 în aceeaşi perioadă a anului trecut. Iar conform https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/inca-patru-persoane-au-murit-astazi-de-gripa-bilantul-a-ajuns-la-15.html

România este oficial în pragul unei epidemii de gripă, anunţă Ministrul Sănătăţii. 7 decese au fost confirmate în ultimele 24 de ore, iar bilanţul negru a ajuns la 18.

Majoritatea victimelor sufereau şi de alte afecţiuni care au influenţat decisiv evoluţia gripei, spun medicii. Virusul se intalează pe fondul unui sistem imunitar slăbit, aşa că specialiştii ne sfătuiesc să ne întărim imunitatea cu vitamine, dacă nu am fost vaccinaţi.

În total, la nivel naţional, sunt înregistrate peste 90.000 de viroze respiratorii, dintre care peste 1000, sunt cazuri de gripă.

Vorbim oare despre o gripa normala?

O RĂCEALĂ BIZARĂ se răspândește ca focul sălbatic în SUA. E creata în laborator? E răspândită prin chemtrails? Aceeași boală a ajuns și în România (dar la tv ni se spune ca e „gripă”)?

Iar daca este totusi o gripa normala, ramane intrebarea: ce a slabit sistemul imunitar? Printre multe altele, nu cumva a fost slabit chiar de vaccinurile antigripale? Cititi va rugam si Nota Ortodoxinfo de la finalul articolului indicat mai sus.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Alimentatia, poluarea (apei, aerului, electromagnetica etc) si stilul de viata ne slabesc sanatatea. apoi medicamentele sunt cu 2 taisuri. Efectele lor sunt mult mai multe decat in prospect. scapi de una, dai de alta. Vaccinurile iti introduc in corp tulpini de virusi plus alte substante si in multe cazuri fac mai mult rau decat bine.

    Asta-i pretul pentru pierderea legaturii cu vietuirea fireasca. Puterea lui Dumnezeu este inlocuita de falsele puteri ale stiintei ce este la randul ei un fals dumnezeu.

    Bine, dar astea sunt ale trupului. Mai grav este cand se ajunge la cele ale mintii. Ia uitati un exemplu: https://www.dcnews.ro/revolta-la-cluj-profesoara-de-engleza-reclamata-pe-motiv-bizar-daca-fac-un-accident-vascular-cine-imi-da-sanatatea-inapoi_633064.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button