X

O RĂCEALĂ BIZARĂ se răspândește ca focul sălbatic în SUA. E creata în laborator? E răspândită prin chemtrails? Aceeași boală a ajuns și în România (dar la tv ni se spune ca e „gripă”)?

“Virusul misterios” se răspândește ca focul sălbatic în toată populația SUA, ținând oamenii în pat o lună … Să fie un experiment cu armă biologică?

Acest articol a fost publicat inițial de Isabelle Z. pe NaturalNews.com.

O tuse poate fi destul de enervantă, mai ales când vă ține treaz noaptea, dar de obicei vă puteți bucura cunoscând faptul că are tendința de a trece destul de repede și că vă veți reveni la normal în cel mai scurt timp. Din păcate, un nou virus bântuie prin jur, și care transformă o săptămână normală de neplăcere într-un coșmar de o lună – și speculațiile abundă în ceea ce privește originea sa.

Medicii din întreaga țară raportează o creștere a numărului de cazuri în care oamenii suferă de o tuse foarte neobișnuită. Este cauzată de un virus și durează undeva între patru și șase săptămâni – și, în unele cazuri, chiar mai mult.

(N.t. Și dacă nu este un nou virus misterios, ci pur și simplu tuse consulvivă? Nu ar recunoaște nimeni acest lucru, deoarece ar lovi în ”eficiența” vaccinurilor! Și îmi mai vine în minte o întrebare: mai știu medicii din ziua de azi să recunoască o tuse convulsivă?)

Un doctor, dr. Gary Gross, de la Texas Health din Dallas, spune că a văzut cel puțin un pacient pe zi suferind de acest virus și a deplâns faptul că durează atât de mult fără să apară vreo îmbunătățire.

Dr. Gross a declarat pentru CBS DFW că viroza nu are o rezolvare rapidă. Pacienții nu au altă opțiune decât să o lase să-și urmeze cursul, deși unele medicamente pot ajuta la calmarea tusei, într-o oarecare măsură. Pacienții sunt sfătuiți să doarmă destul și să consume multe lichide.

Specialiștii în medicina de urgență din Cincinnati au avertizat publicul despre virus, despre care ei spun că a provocat o creștere a numărului de pacienți cu simptome ale tractului respirator superior, cum ar fi tuse, congestie și dificultăți de respirație.

Dr. Kenneth Patton, de la Bethesda North Hospital, descrie dificultățile de respirație ale pacienților ce experimentează virusul, spunând: ”Ei își revin, coastele lor au mult de lucru. Le puteți vedea mușchii gâtului, puteți vedea cu adevărat că au o respirație dificilă.”

Cu toate acestea, cea mai mare plângere a pacienților este durata, multe persoane rămânând în pat timp de câteva săptămâni. Evitarea virozei presupune spălarea frecventă a mâinilor și menținerea distanței față de oameni bolnavi. Odată ce ați luat-o, totuși, va trebui pur și simplu să așteptați să treacă.

Care este sursa acestui virus?

Firește, oricând apare un nou virus ca acesta, aparent de nicăieri, este greu să nu te întrebi dacă ar putea face parte dintr-un experiment de depopulare cu arme biologice.

Prof. dr. Cyril Broderick în Patologia Plantelor și-a exprimat convingerea că virusul Ebola a fost produs și apoi lansat intenționat în Africa, ca armă virală. Alți experți au fost de acord cu teoria sa. Între timp, în urma izbucnirii epidemiei de Zika, guvernele din America Latină le-au cerut femeilor să evite sarcina, din cauza potențialului pentru defecte congenitale.

Ideea că eforturile de depopulare sunt în curs de desfășurare este susținută de continuarea eforturilor de reducere a populației umane, în numele salvării planetei de la ”încălzirea globală” și al testării vaccinurilor și a medicamentelor experimentale în țările africane. Nume influente, precum Bill Gates, au declarat deschis că reducerea populației umane ar putea ajuta la ”salvarea” planetei, iar The New York Times a publicat recent un editorial argumentând că sfârșitul omenirii ar fi de fapt un lucru bun pentru planetă.

Este adevărat, de asemenea, faptul că firmele farmaceutice au multe de câștigat de pe urma unor astfel de epidemii, dezvoltând noi vaccinuri și medicamente. De fapt, o echipă de cercetători de la Institutul de Cercetare Scripps din California a proiectat o nouă tulpină mortală de gripă aviară, care poate infecta oamenii, cu pretenția de a învăța ce poate face un astfel de virus și pentru a se pregăti pentru el. Mutațiile pe care le-au creat permit virusului să își croiască drum în celulele pulmonare umane. Ce ar putea merge prost?

Când acordați atenție la tot ceea ce se întâmplă în lumea de astăzi, nu este departe întrebarea dacă nu cumva eforturile de depopulare se află în spatele virușilor care apar în mod misterios și afectează brusc un număr semnificativ de oameni.

Sursele pentru acest articol includ: DFW.CBSLocal.com, KUTV.com, NaturalNews.com.

Categorii
Reducerea populației
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Comentariu saccsiv:

Cred ca nu putem exclude ipoteza ca raceala misterioasa sa fie ceva nou, creat prin laboratoarele papusarilor. N-ar fi prima data. Cea mai nimicitoare astfel de boala a fost raspandita acum 100 de ani:

RUGĂM RĂSPÂNDIȚI: Un vaccin experimental creat de INSTITUTUL ROCKEFELLER în 1918 a fost cel care a ucis între 50 și 100 de milioane de oameni, dându-se vina pe “GRIPA SPANIOLĂ”

Atunci s-a putut lesne raspandi din cauza razboiului. Cum s-ar putea acum ceva nou raspandi oriunde doresc ei pe Pamant? Chemtrails? Nu stiu. Dar sigur o solutie au.

In Romania sa fie vorba oare despre aceeasi raceala misterioasa ca in SUA? La televizor ni se spune ca e gripa si suntem cu insistenta informati de fiecare deces. Iar doamna ministru pluseaza si ne comunica ca de saptamana viitoare probabil ca vom vorbi despre o epidemie.

E noua gripa-raceala misterioasa la fel de nimicitoare ca cea de acum 100 de ani? Se pare ca nu. Atunci, daca e produsa in laboratoare, dar nu e nimicitoare, de ce s-ar mai fi straduit s-o raspandeasca? Poate pentru a masura viteza de propagare? Nu-i exclus. Astfel, pe viitor vor stii mai bine ce si cum in caz ca vor da cu ceva mai serios.

Sau poate ca raspandirea noii boli nu-i doar un exercitiu, ci etapa 1. Care sa fie etapa 2? Vaccinarea? De exemplu, in Romania ni se spune la tv de cateva ori pe zi ca trebuie sa ne vaccinam. Iata si ce putem citi la https://www.cancan.ro/vaccinul-antigripal-totul-despre-imunizarea-impotriva-gripei-19915877 despre vaccinul antigripal:

Compoziţia vaccinului antigripal se schimbă în fiecare an, în funcţie de virusurile gripale aflate în circulaţie în sezonul respectiv. Trebuie ştiu că virusul gripei suferă frecvent mutaţii, de aceea vaccinul trebuie reînnoit de la an la an. Reţeaua de supraveghere a gripei care aparţine Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) identifică noile virusuri gripale şi le comunică agenţiilor internaţionale ale medicamentului. Acestea transmit informaţiile laboratoarelor care produc noul vaccin. În ciuda reactualizării permanente, protecţia şi eficienţa vaccinului antigripal nu sunt niciodată garantate 100%,  ci variază de la an la an în funcţie de virulenţa şi potenţialul virusurilor gripale de a suferi noi mutaţii, dar şi de răspunsul imun al fiecărei persoane în parte.

Pentru a evita apariţia unor reacţii adverse severe, vaccinul antigripal este contraindicat următoarelor categorii:

– persoanele care sunt alergice la proteina din ou,

– copii mai mici de 6 luni,

– persoanele alergice la oricare dintre componentele vaccinului (mai frecvent la thimerosal).

În cazul febrei acute sau a unei infecţii respiratorii, se va amâna vaccinarea până la însănătoşire.

Separat de orice discutie pro sau anti vaccinare in general, oare o fi de bine sa te vaccinezi impotriva unei gripe normale in timpul unei epidemii de raceala bizara creata in laborator? Iata ce putem citi la PROOF that vaccines target blacks for depopulation: Published science paper identifies infertility chemical secretly spiked into vaccines for African women, traducerea Ortodoxinfo:

În articolul din 2010 menționat anterior, am descris modul în care vaccinurile ar putea fi utilizate pentru a promova o pandemie, cu dispariția populațiilor umane, prin intermediul vulnerabilității la infecții, indusă medicamentos (cauzate de vaccinuri):

Acestea ar putea crește rata mortalității de la o pandemie viitoare. Teoretic, eforturile de vaccinare pe scară largă ar putea fi urmate de o eliberare deliberată a unei tulpini de gripă extrem de virulentă cu o rată de mortalitate ridicată. Această abordare de tip armă biologică” ar putea ucide milioane de oameni ale căror sisteme imunitare au fost slăbite de injectarea anterioară cu vaccin.

În sprijinul acestui fapt, acum avem dovezi ce ne confirmă că vaccinurile împotriva gripei fac oamenii mai vulnerabili la gripa în anii următori. De la Vaccines.news, din articolul BOMBSHELL: Flu shots scientifically proven to weaken immune response in subsequent years:

Un studiu medical efectuat la Centrul Medical Wexner  al Universității de Stat din Ohio a constatat că femeile care au primit vaccinuri antigripale au avut un răspuns imunitar slăbit în anii următori.

Dr. Lisa Christian, cercetătorul principal al studiului, a concluzionat că Dovezile în creștere arată că cei care au primit o vaccinare antigripală în anul precedent au răspunsuri mai scăzute la anticorpi în anul curent.

Studiul demonstrează încă o dată că povestea oficială a industriei vaccinurilor antigripale – si media complice a acesteia – este falsă și deliberat înșelătoare. Departe de a oferi protecție împotriva glonțului, vaccinurile antigripale fac de fapt oamenii mai vulnerabili la infecțiile gripei, ceea ce contribuie, bineînțeles, la creșterea numărului de oameni care fac gripă și apoi gândesc fals că au nevoie de mai multe vaccinuri antigripale pentru mai multă protecție.

Altfel spus, vaccinul slabeste organismul si astfel noua raceala va face ravagii in cativa ani.

Sau poate ca nu e nici una nici alta ci e cum spune sora traducatoare in paranteza din text.

Vom vedea.

loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

13 comentarii

 1. Acum mai bine de un an, copiii mi-au facut o „viroza”. Cu putina febra la inceput, nu mare, si cu TUSE – si ziua, si noaptea si nu trecea cu nimic. Cand incepea sa tuseasca vreunul din ei o tinea minute bune, tuse seaca, chinuitoare … Dupa vre-o doua zile, daca am vazut ca treaba chiar e serioasa, hai la doctor – la inceput simptomatice, inhalatii … Dupa cinci zile (o saptamana lucratoare), de nopti mai mult nedormite, din nou la doctor … masuri mai drastice, antibiotic, antiinflamator, scutiri, stat acasa inca o saptamana si apoi inca cateva zile … sucuri de sfecla, de fructe, inhalatii, ceapa, miere, propolis pe langa … nici nu mai stiu ce am mai incercat … dupa asta nu mai tuseau noaptea, mai tuseau sporadic pe timpul zilei, cu secretii. Terminat antibiotic, apti de a intra in colectivitate, si cu tuse reziduala inca vreo doua saptamani … Nici eu, nici sotul, nici bunicii nu ne-am imbolnavit (ca o paranteza, toti avusesem tuse convulsiva in copilarie). La scoala, erau bolnavi cate jumatate din fiecare clasa. Asa ca … „viroza respiratorie” – cum scria pe foaia de observatie sau … tuse convulsiva ?! Nu stiu, nu sunt medic, intreb si eu …

 2. Citesc articolul, chiar stau acum la medic.
  Este prima oara in viata cand merg de 3 ori la dr in 2 saptamani, pentru o tuse care nu mai trece. Am fost si in medical. Degeaba, nu trece.
  Nota bene: cu nici un tratament nu trece. Cu medicamente si fara medicamente, este acelasi rezultat. Tusesc in continuare.

  Daca virusul este facut in laborator…. stiu ce sa le urez „oamenilor de stiinta”. Nu ma.pot exprima in spatiul public. :))
  Doar atat Amin! sa.fie la urarea mea pentru ca o merita cu prisosință.
  Sanatate!

  1. Nu trece pentru ca, cel mai probabil, este rezultatul expunerii indelungate la substante toxice din aer (aerul Romaniei e extrem de poluat chimic, mai ales dupa ce a devenit un obicei in Romania dezinsectia avio si sub forma de ceata cu substante neurotoxice, nocive si iritante – de exemplu, Aqua K-Othrine sau K-Othrine). Cei cu sensibilitate chimica mai mare decat media (pana la 20, chiar 30% din populatie) sunt primii care o simt, mai subtil sau in mod sever. Dintre ei, cei mai afectati sunt cei in varsta, copii mici, femeile si bolnavii cronici. In cazul in care e vorba de o sensibilizare a organismului prin inhalarea de substante toxice – aparatul respirator e printre primele afectate – medicamentele nu sunt doar ineficiente dar pot chiar complica situatia, fiind si ele substante chimice problematice pentru un organism sensibil la substante chimice. Cea mai buna solutie (temporara) e purificarea aerului respirat cu filtru de carbon, multe lichide, multa vitamina C, repaos si remedii naturiste anti-tuse, pentru refacerea mucoaselor afectate (nalba, de exemplu) si pentru eliminarea substantelor toxice din organism.

   Si eu am trecut de curand prin asa ceva. Dupa ce timp de mai mult de un an am trait intr-un mediu extrem de contaminat prin pulverizarile de care spuneam, mai ales dupa o doza „proaspata”, masiva, in toamna, plamanii mei au devenit extrem de sensibili si la cantitati infime de substante chimice din aer, de la pesticide toxice la noxele la fel de toxice ale motocoaselor pe benzina, dar si la conditii pe care in mod normal le puteam suporta bine – cum ar fi aerul rece din timpul iernii.

   1. Ca sa intelegeti cat de periculos e aerul poluat pentru oameni, mai ales pentru copii, si cat de poluat e aerul in Romania:

    Poluarea atmosferică reprezintă un risc important pentru sănătatea publică, provocând mai mult de 25.000 de decese premature pe an în Romania si se afla în momentul actual pe locul 3 în ceea ce priveşte contribuţia la mortalitatea generală, în lume.

    Copiii cu vârsta mai mică de 15 ani sunt mult mai vulnerabili pentru ca inhalează mai mult aer, şi în consecinţă mai mulţi poluanţi. Aceştia respiră mai repede decât adulţii şi mai mult pe gură, ocolind practic filtrul natural din nas. In plus, plămânii lor sunt în dezvoltare iar ţesutul pulmonar este mai sensibil în copilărie.

    Poluarea cu pulberi înrăutăţeşte simptomele astmului, provoacă tuse, dureri în piept şi dificultăţi respiratorii.

    Expunerea pe termen lung la o CONCENTRATIE SCAZUTA de pulberi poate cauza cancer şi moartea prematură (nu exista concentratie sigura pentru pulberile toxice – asta stia Haber acum 100 de ani si noi inca nu vrem sa intelegem)!

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Haber%27s_rule

    Au venit niste polonezi pe aici faca ceva, ca Romania nu are chef sa monitorizeze calitatea aerului, desi tine mortis sa arunce otravuri peste tot!

    https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/romania-are-prima-retea-independenta-de-monitorizare-a-calitatii-aerului-harta-poluarii-in-bucuresti-1027527

    Ne-a tot avertizat Comisia Europeana sa ne respectam obligatiile asumate. Adevarul e ca si UE a incurajat aruncarea de substante toxice in atmosfera prin derogarile locale posibile la interdictia unor practici foarte periculose (cum ar fi pulverizarea avio de pesticide), de care „ai nostri” au abuzat, asa cum era de asteptat. Si oricum nici pentru UE sanatatea populatiei nu e chiar atat de importanta, oricum nu mai importanta decat sutele de milioane de euro din comertul cu pesticide si alte substante toxice, pentru ca altfel ar fi recunoscut pana azi ca exista un grup mare de oameni mult mai sensibili decat ceilalti la substantele chimice, pentru care limite minime admise in poluare nu sunt valabil – in cazul lor ar trebui sa fie 0, macar in cazul benzenului.

    https://www.euractiv.ro/we-develop/comisia-europeana-ne-avertizeaza-in-legatura-cu-calitatea-aerului-7913

    Si americanii au sarit sa ne doteze cu aparatura de monitorizare si altele utile in caz de atac chimic (tocmai acum, cand trimit englezii specialisti in arme chimice in Ucraina):

    https://t.defenseromania.ro/sua-i-romania-exerci-iu-de-aparare-nucleara-chimica-biologica-i-radiologica_594725.html

    DTRA a oferit recent sprijin financiar, printr-o donație semnificativă de echipamente specializate de protecție, detecție, monitorizare și decontaminare, către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General al Poliției Române – adica alora care s-au ocupat de supravegherea desfasurarii in bune conditii (nederanjata de catre cetateni disperati) a pulverizarilor de otravuri.

    O vreme s-a ocupat de monitorizarea calitatii aerului din Romania si mafia italiana:

    http://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/prin-interpusii-romani-mafia-italiana-va-monitoriza-calitatea-aerului-din-romania-101203

    Deloc surprinzator, afacerea a fost pusă pe picioare când la conducerea Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice se afla Laszlo Borbely (mare promotor si autoritate in implementarea Agendei 2030:
    „Prioritatea României va fi legată de dezvoltarea durabilă și implementarea Agendei 2030”
    „Implementarea obiectivelor Agendei ONU 2030 la nivelul Uniunii Europene va reprezenta unul dintre principalele puncte ale Preşedinţiei României la Consiliul UE”
    „Agenda 2030 este cel mai important program adoptat de omenire în ultimii zece ani”.

    Probabil ca otravirea mediului si a populatiei din Romania e o parte esentiala in dezvoltarea durabila si sustenabila a lumii pana in 2030, altfel nu imi explic inversunarea cu care o fac. Trebuie sa facem loc celor 250 de milioane de imigranti care se vor inghesui aici (am gasit cifra asta undeva intr-un document ONU si reprezinta estimarea populatiei pe care Romania ar putea-o sustine in procesul migratiei controlate. Ma indoiesc ca vor mai fi multi romani pe-aici in acele conditii.)

  2. 2 linguri pline cu nalba si doua cu patlagina(daca se poate,proaspete),spalate foarte bine,taiate marunt si puse intr-un litru de apa rece,seara. A doua zi se incalzeste pana putin inainte de punctul de fierbere! Se bea in loc de apa pe parcursul zilei. A doua zi ar trebui sa nu mai tusiti! Daca tusea persista,repetati!
   Daca aceasta tuse nu-si are originile in laboratoare,ar trebui sa dispara complet.Dar daca nu este asa,trece in maximum 2-3 zile!
   Multa sanatate va doresc tuturor!
   Doamne ajuta!

 3. Totul pleaca de la raspandirea chemtrails.Azi 18 ianuarie a fost o activitate extrem de intensa deasupra sudului tarii.

 4. Sugestie de completare la NOTA la articol:

  „Pentru a evita apariţia unor reacţii adverse severe, vaccinul antigripal este contraindicat următoarelor categorii:

  – persoanelor cu intolerante chimice multiple (e momentul ca romanii sa inceapa sa invete ce inseamna asta)

  Daca medicii din Romania si Ministerul Sanatatii nu stiu sau nu vor sa vorbeasca despre asta, va trebui sa invatam singuri.

 5. Așa este, chiar am observat săptămâna trecută când a nins așa-zisele chemtrails, iar zăpada arăta ca niște fulgi de polistiren, nefiresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.