X

“STATUL DE DREPT” francez: bărbat fără adăpost condamnat pentru că a furat din coșul de gunoi al unui magazin o față de masă cu care să se acopere

Un bărbat fără adăpost în vârstă de 24 de ani (si care locuiește în stradă de când avea 17 ani) a fost judecat joi (4 ianuarie) de curtea Chalon-sur-Saone pentru ca a furat de două ori alimente de la cosul de gunoi al magazinului „Atac” din Buxy , pe 28 decembrie și 1 ianuarie, rapoarteaza jurnalul din Saône-et-Loire.

„Am furat sandvișuri și mini-pizza în coșul de gunoi, canete de soda și o față de masă cu care să mă acoper când e frig”.

El a primit o sentință cu suspendare de trei luni și 210 de ore de muncă în folosul comunității.

https://www.ouest-france.fr/bourgogne-franche-comte/saone-et-loire-un-sdf-condamne-du-sursis-pour-s-etre-servi-dans-les-poubelles-d-un-magasin-atac-5484421

Cititi va rugam si:

„STATUL DE DREPT” britanic: O fata de 15 ani a fost rapita de catre un grup islamic. Ii spuneau “gunoi alb” si a fost sclava lor sexuala. Sistemul n-a ajutat-o. Dupa 12 ani a reusit sa scape. Acum statul ii ia copilul pe motiv ca nu poate fi mama

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

    1. Este adevarata dar veche de aproape un an ceea ce arata ca mare este mila lui Dumnezeu Cel ce tot prelungeste ragazul pentru a ne putea mantui astfel incat nu vom avea indreptatire la Dreapta Judecata.

      1. De fapt mesajul de care am auzit se adresa calugarilor athoniti pe care-i avertiza ca vor veni vremuri foarte grele. Asa ca nu este vorba neaparat de America.

  1. eu zic sa-i dea legitimatie de om al strazii (de preferat electronica, pusa undeva bine sub piele – ca stii cum este cum este cu oamenii astia ai strazii care nu pot avea nimic personal) si sa-i permita sa caute in cosurile de gunoi. legal si elegant as zice eu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.