X

„STATUL DE DREPT” britanic: O fata de 15 ani a fost rapita de catre un grup islamic. Ii spuneau “gunoi alb” si a fost sclava lor sexuala. Sistemul n-a ajutat-o. Dupa 12 ani a reusit sa scape. Acum statul ii ia copilul pe motiv ca nu poate fi mama

Îmi distrug viața: Sarah, care se simte trădată de serviciile sociale ce o izolează de copiii săi

Violarea justiției: Fata, de 15 ani, ținută ca sclav sexual de către un grup criminal Asiatic, a avut un fiu conceput prin viol, spune cum serviciile sociale i-au luat copilul – și chiar i-a dat atacatorului un cuvânt de spus în viitorul băiatului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sarah nu a trecut prin acest chin de două ori stând la doi metri în sala tribunalului

După ce a scăpat, a fost urmărită de un alt bărbat care a bătut-o și violat-o

Serviciile sociale au declarat că Sarah este o mamă denaturată și i-au luat copilul

Este o încercare groaznică pentru orice mamă să se ducă în instanță să lupte pentru viitorul copilului ei, un chin din ce în ce mai rău atunci când tatăl are un istoric de abuz și violență. 

Pentru Sarah – pseudonim – stresul era și mai mare. Într-o sală de judecată impersonală, ea a fost forțată să stea la doar doi metri distanță de un bărbat despre care credea că a ieșit din viața ei pentru totdeauna, un membru al unei bande asiatice sadice despre care, ea ne spune că au răpit-o dintr-o parcare Tesco ca adolescentă și au ținut-o ca sclav sexual timp de 12 ani.

Încă mai agonizant, spune ea că fiul ei de cinci ani pentru care se luptă, a fost conceput prin viol, parte a unui proces de abuz, agresiune, control și abuzul verbal degradant – incluzând folosirea în mod constant a apelativului “gunoi alb”.

Presa de duminică poate dezvălui acum că acestui presupus violator i-a fost, incredibil, dat un cuvânt de spus în îngrijirea viitoare a copilului și că ar putea avea un rol în educația lui, răsfrângând agonie proaspătă asupra lui Sarah – care suferă deja de tulburare de stres post-traumatic și depresie văzându-și copilul luat de la ea de serviciile sociale.

Ca și cum acest lucru nu ar fi fost destul de îngrozitor, Sarah a trecut prin acest chin de două ori.

După ce fugit de sechestratori, a fost găsită și urmărită de un alt bărbat, despre care ea este convinsă că are legătură cu grupul de criminali. Ea susține că și el a bătut-o și violat-o, în urma cărora s-a născut o fetiță, mai devreme anul acesta.

Iar, serviciile sociale au declarat-o pe Sarah mamă denaturată și au luat bebelușul în 24 de ore de la naștere. Din nou, l-au căutat pe tată pentru a-l include în creșterea copilului. Acesta nu a fost interesat iar copilul a fost dat pentru adopție, spre disperarea lui Sarah. E posibil să nu își mai vadă copilul niciodată, și, cu siguranță nu până la împlinirea vârstei de 18 ani.

„Această durere cauzată de serviciile sociale este într-o oarecare măsură mai puternică decât durerea cauzată de banda criminală”, spune ea. „Când îmi iau copiii, simt exact cum am simțit din partea acelui grup: aceeași amenințare, aceeași anxietate, totul. Sunt disperată să-mi văd fiica.”

De-a lungul captivității sale, Sarah susține că a fost violată, bătută și sedată de către bandă, care a forțat-o în trei căsătorii după Sharia și a forțat-o să aibă opt avorturi. Cazul lui Sarah a fost descris de un membru al Casei Lorzilor luna trecuta drept cel mai serios exemplu de abuz sexual care din Marea Britanie. Baroneasa Caroline Cox a declarat pentru acest ziar: “Agonizez datorită luptei continue a lui Sarah. Și este groaznic că ea a fost forțată să se confrunte cu unul dintre presupușii ei violatori la ședința de judecată unde a fost consultat în legătură cu viitorul fiului său. Cum pot instanțele și serviciile sociale să permită acest tratament crud? ”

Baroneasa Caroline Cox

Sarah, care a crescut în Home, este cea mai tânără dintre cei patru copii ai unui cuplu format dintr-un constructor și o casnică. Din motive legale și de siguranță, numele ei real, unde a fost răpită, unde a fost ținută și unde trăiește acum, trebuie să rămână secrete.

Când a fost atrasă într-o mașină într-o după-amiază de toamnă, era o persoană liniștită de 15 ani care visase să devină moașă. Nu avusese niciodată un prieten.

De la început, răpitorii ei erau hotărâți să o facă pe Sarah dependentă de ei. Spune că au ascuns-o în diferite case și i-au tăiat contactul cu lumea exterioară, refuzând-i un telefon mobil sau un computer. Ea a fost forțată să poarte rochie islamică, să învețe Coranul și să vorbească doar limba pakistaneză, Urdu și Punjabi. În anii de captivitate, Sarah a căzut victimă sindromului Stockholm, prin care un prizonier formează un atașament emoțional cu cel ce îl capturează, devenind în mod special atașată conducătorului de bandă, chiar dacă simțea că mintea ei era “manipulată”.

Doar în a doua noapte a fost violată pentru prima oară. “L-am respins și îmi era frică”, își amintește ea. ”M-am simțit înfuriată, murdară și dezgustată după ce a terminat.” În timp ce a atacat-o, i-a spus că o salvase de la șanț, unde fete albe, cu morală joasă ca ea, aparțineau. Ei, de asemenea, au amenințat că îi vor face rău familiei în cazul în care va încerca să scape, ambele tactici folosite de bande similare în altă parte în Marea Britanie.

Au existat vremuri de-a lungul anilor, când familia lui Sarah au fost foarte aproape de a o scoate din această situație. O dată, a întâlnit-o pe mama ei într-un supermarket, s-au îmbrățișat și au reușit să schimbe câteva cuvinte, dar banda a luat-o apoi și au urcat-o într-o mașină. Monstrul insinua că “fetele albe aparțin șanțului”, în timp ce o abuza.

În acea noapte, Sarah a fost mutată într-un alt oraș. În mașină, pe drum, unul dintre răpitorii ei „mi-a zdrobit capul de bordul și geamurile mașinii, care au fost acoperite de sânge”.

Timp de trei ore în fiecare dimineață, a trebuit să gătească, să curețe și să calce haine pentru grup. Dacă nu, ea spune că a fost bătută. Din senin, liderul a anunțat că s-a căsătorit cu ea. “Nu fusesem la nici o ceremonie, dar mi-a arătat certificatul de nuntă islamic semnat de un imam la moscheea locală”, spune ea.

Violul și avorturile i-au format existența. Când conducătorul s-a săturat de ea, a fost căsătorită cu un alt bărbat – cu care a avut fiul ei – și mai târziu cu altcineva. A încercat de mai multe ori să scape, adesea alergând pe stradă doar pentru a fi apucată și târâtă înapoi în casă pentru o bătaie.

O dată, a folosit telefonul mobil al rapitorului pentru a chema un taxi în timp ce dormea. “Când a sosit taxiul, eram în haine islamice. Am fugit afară și i-am spus șoferului, un om alb care mă întreba mereu dacă mă simțeam bine pentru că eram atât de palidă, să mă ducă acolo unde locuia fratele meu”, a spus ea. Dar banda a urmărit-o și, din nou, a fost atrasă în ghearele lor.

În cele din urmă, însă, a scăpat de la răpitorii ei când, după o bătaie deosebit de sălbatică, un vecin a chemat poliția. “Când poliția a sosit, eram încă inconștientă pe pat și sângeram din gură”. Ea a fost dusă de urgență la spital și fiul ei a fost îngrijit de un membru al familiei. În spital, ea a început în cele din urmă să se confeseze poliției.

Ea a presupus că statul o va înconjura cu protecție. În schimb, ea simte autoritatea locală implicată în cauză ca se întoarce împotriva ei, agravându-i suferința. Asistenții sociali au făcut referință la “episoade de emoționalitate slabă” care i-au subminat capacitatea de a avea grijă de copilul ei. De asemenea, ei au pus la îndoială capacitatea ei de a lucra cu ”profesioniștii”. Baroneasa Cox spune: “A-i lua copiii în acest moment, după câte ce a suferit, este deosebit de crud și nedrept”.

În mod inexplicabil, serviciile sociale l-au invitat pe tatăl fiului ei – un bărbat despre care Sarah spune că a violat-o în repetate rânduri – să aleagă ce ar putea fi cel mai bine pentru copilul lor. Nu avea idee că el va participa la audierea tribunalului familiei și când stătea cu echipa ei juridică într-o anticameră, l-a văzut printr-o ușă cu geamuri de sticlă. “El se uita la mine într-un mod intimidant”, își amintește ea. Simțea o teamă familiară, ritmul cardiac i s-a întețit și i s-a pus un nod în gât. Am spus: “Doamne, e acolo”. „Am intrat în curte și i-am auzit pașii în spatele meu.” „Mi s-a făcut piele de găină când l-am văzut acolo.”

„S-a ridicat și a spus:” Vreau să știu ce s-a întâmplat cu fiul meu, domnule judecător “. Eu am strigat “Nimic, asta e legată de voi”, referindu-se la bandă. “Și el s-a întors spre mine și a rânjit. Eram atât de supărată! Acesta a fost unul dintre cele mai incredibile lucruri care s-au întâmplat.

S-a decis în ședință că bărbatul ar trebui să ia contact cu lucrătorii sociali și să fie “evaluat” pentru a determina dacă ar trebui să aibă acces în viitor.”

„Mi s-a făcut piele de găină când l-am văzut acolo, având permisiunea să își spună cuvântul”, spune Sarah.

Ea găsește decizia de a-l implica obscenă și se simte la fel de înspăimântată de eforturile serviciilor sociale pentru gasirea tatălui fiicei sale.

În această perioadă, Sarah susține că el i-a trimis mesajele sale amenințătoare. Într-unul el declară că a “făcut o înțelegere cu serviciile sociale” pentru a plasa copilul „într-o familie musulmană” – deși nu există dovezi că acest lucru este adevărat. Sarah spune: “De fiecare dată când instanța l-a contactat, m-a amenințat, spunând că îmi va tăiat gâtul, îmi va aruncat acid în față și mi-am spus că familia mea va suferi. El nu dorește implicarea în creșterea fiicei sale, dar serviciile sociale încă întrebă dacă ar putea sugera un prieten sau o rudă să aibă grijă de fată.”

Dar au refuzat rugămințile lui Sarah să i se încredințeze fiica ei, “chiar și când i-am implorat”, spune ea. Acum simte ca și cum binele și răul “s-au inversat”. Recunoscând, Sarah regretă o parte din comportamentul ei în timpul relațiilor cu autoritățile. Dar ea insistă că s-au născut din frustrare și că, simțindu-se încolțită, era inevitabil să se lupte pentru a-și păstra copiii.

Ea spune: “Oamenii primesc SPT după lupte în războaie, dar apoi se întorc la familiile lor și pot primi ajutor. Nu mi s-a oferit nici un ajutor real – nu din partea statului.

„Agonizez datorită dramei sale… A-i lua copiii după tot ceea ce ea a îndurat, este deosebit de crud și nedrept.”

“Interesul serviciilor sociale este să mă stigmatizeze, să mă provoace, astfel încât să poată spune că nu pot lucra cu profesioniștii și să folosească asta pentru a-mi lua copiii. Unde erau acele servicii sociale când eu, copil, am fost răpită și violată ani de zile? Doar acum că sunt liberă se grăbesc să distrugă ceea ce a mai rămas din viața mea. Fiul ei, pe care i se permite să-l vadă doar patru ore pe săptămână, locuiește împreună cu un membru al familiei sale, sub un ordin special de tutelă.

Dar a fost dată spre adopție. Sarah spune că serviciile sociale chiar au încercat să o împiedice să-și ia rămas bun de la copil, deși un judecător a respins această decizie. „Recent am primit un mesaj text din partea serviciilor sociale spunând:” Vrei să-ți spui la revedere? “”, a dezvăluit ea. “Cât de insensibil!”

Încă așteaptă să afle când se vor întâlni, reflectând la tot ce a pierdut. “Într-o dimineață prietena mea a venit cu copilul ei de opt săptămâni”, a spus ea. „E frumos să îmbrățișezi, dar mi-am imaginat că era micuța mea fetiță târându-se pe podea. Ce face ea acum?”

„Poliția și serviciile sociale au abandonat-o. E crud…”

Sarah crede că, în timp și cu îngrijire, ar deveni o mamă bună, iubitoare. Baroneasa Cox, care s-a implicat îndeaproape în cazul lui Sarah, este de acord. “Eram la ea acasă când băiatul ei a venit de la școală și am văzut dragostea dintre ei”, spune ea. “Durerea mea pentru drama lui Sarah este exacerbată de cunoașterea faptului că în Marea Britanie cu siguranță există sute de fete care suferă din cauza violurilor în grup și, în multe cazuri, făptașii trăiesc încă la nivel local cu impunitate.

“Guvernul trebuie să se asigure că corectitudinea politică nu împiedică poliția și lucrătorii sociali să ofere protecție și ajutor femeilor care suferă în moduri care ar face sufragetele să se întoarcă în morminte”.

De asemenea, Baroana Cox a pus-o pe Sarah în contact cu avocații din Centrul juridic creștin care ajută în acest caz. Andrea Williams, directorul executiv al acestuia, a declarat: „Serviciile sociale și sistemul instanțelor judecătorești de familie nu înțeleg violența și devastarea bandelor de violatori. În loc să aducă agresorii în fața justiției, poliția și serviciile sociale au abandonat-o pe Sarah, lăsând-o să sufere singură. Este crud.”

“Orice sistem civilizat ar ajuta-o pe Sarah să se vindece, nu să-i fure copiii când reușește să se desprinde de o bandă care a abuzat-o ani de zile. În schimb, sistemul i-a agravat în mod activ trauma, smulgându-i copiii și oferind violatorilor ei implicare în educația lor.

Atât autoritatea locală, cât și poliția implicată în cazul lui Sarah au refuzat să comenteze.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. pe de alta parte, acu’ recent, doua fete scandinave (una daneza si alta norvegiana)spalate bine pe creieri de propaganda “multiculturalismului” si “tolerantei” au sfarsit-o tragic in Maroc. violate si ucise bestial (decapitate) dupa reteta islamica. vorba unui oarecare, ignorance kills.. and politically correct ignorance kills brutally..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button