X

Când Domnul lucrează… Cel mai mic PREMATUR din lume care a supraviețuit are azi 4 ani

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nascuta la doar 21 de saptamani de sarcina, Lyla ar putea fi cel mai micut prematur din lume care reuseste sa supravietuiasca.

Fetita a venit pe lume cantarind mai putin de 450 grame si s-a nascut in cea de-a 21-a saptamana de sarcina a mamei sale. Nimeni nu se astepta ca ea sa supravietuiasca, insa mama ei a insistat ca ea sa fie resuscitata.

Lyla, ce acum a ajuns deja la varsta de 4 ani, a intrat in jurnalele medicale si a facut istorie.

Cum arata cel mai mic prematur din lume, la 3 saptamani de la nastere

In imaginea surprinsa de mama sa, Courtney, Lyla avea deja 3 saptamani de viata.
Fetita a venit pe lume cu ochii inca inchisi, iar imaginea e facuta in ziua in care a deschis ochii.
Pe manuta dreapta micuta si fragila este asezata verigheta mamei sale, pentru ca cei ce privesc imaginea sa isi dea seama cat de micuta era cand s-a nascut.

Medicii care au adus-o pe lume cred ca fata este cel mai mic prematur care a supravietuit vreodata. Succesul micutei si inversunarea ei de a ramane in viata creaza un precedent, in sensul in care medicii nu mai pot spune ca moartea e o certitudine in cazul copiilor nascuti la 21 de saptamani de sarcina.

Lyla, copilul miraculos, are acum 4 ani si este perfect sanatoasa

Informatiile despre copilul miracol au fost oferite de catre parinti presei abia in 2017, iar in prezent cei doi sunt tare mandri de fetita lor: exceptand o mica intarziere in vorbire, copilul nu are probleme medicale, nu are nicio dizabilitate.

Lyla a venit pe lume in 2014, dupa ce mama sa a intrat in travaliu prematur la 21 de saptamani, dupa ce membranele s-au rupt, iar la nivelul placentei a dezvoltat o infectie.

Imediat, mama s-a apucat sa caute care erau sansele ca cea mica sa supravietuiasca. Ceea ce a gasit pe internet nu a descurajat-o: pana la acel moment, niciun copil nu supravietuise dupa o nastere la 21 de saptamani.

„Cand am vazut ca tin un bebelus viu in brate, mi-am dat seama ca poate supravietui. Am simtit asta in inima mea.” – a explicat mama cum a trait experienta.

Sursa imagini, articol: Today.com

Citiți și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Slava Domnului. Din câte știu cel mai mic prematur avea 250 gr. Și s-a născut în SUA prin anii 70. Medicul recunoștea voia lui Dumnezeu fiindcă competenta lor la acea vreme era redusa.

  2. Pt Corina. Cazul este adevarat. Caută pe net. Copilul care este o fetiță este deja o femeie în varuta de 40 de ani aproximativ. La Dumnezeu nu este nimic imposibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button