X

“Balul Illuminati” din noaptea de Anul Nou

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Balul Illuminati” din noaptea de Anul Nou a fost numai cu parodii de sacrificii, canibalism și ritualuri oculte – toate făcute să pară cât mai sexy posibil. 

Pe 31 Decembrie 2018, peste 800 de invitați din New York City au trecut în noul an la un ”Bal Illuminati”,  cu tematică ocultă. Inspirându-se la greu din infamul bal mascat al baronesei de Rothschild dn 1972, balul Illuminati a înfățișat ritualuri întunecate, false sacrificii umane și pe ”liderii” Illuminati în măști decorate de animale.

Evenimentul a inclus, de asemenea, elemente din Eyes Wide Shut , în timp ce oaspeții mascați au fost martorii unor spectacole care amestecau erotismul cu ritualuri esoterice.

Fără deosebire de balurile actuale ale Illuminati, patronate de elita ocultă, evenimentul a avut loc în interiorul unei clădiri somptuoase: The Weylin din Brooklyn, New York.

                                        Clădirea Weylin, NYC

La sosire, oaspeții și-a ales o mască din camera de mascare și apoi au fost conduși la sala de bal boltită, unde au fost întâmpinați de ”Baronul de Rothschild”, altfel spus, Regele Porc.

                                             Regele Porc.

Regele Porc stă într-un cerc de femei costumate – un spectacol inspirat de scena orgiei din Eyes Wide Shut.

Însoțitoarea Regelui Porc a fost soția sa gravidă, ”Baroana de Rothschild”, care la un moment dat a născut o creatură bizară.

Baroana gravidă dă naștere unui porc cu o mască șmecheră.

Ambele gazde au fost îmbrăcate ca baronul și baroana de Rothschild, la infamul lor bal din 1972.

Pe timpul nopții, în multele camere și etaje ale clădirii au avut loc ritualuri și ”inițieri”,  sub tematici variate, cum ar fi: bogăție, dragoste, nevoi de bază, faimă și respect.

Unele ritualuriau implicat folosirea apei, în ceva ce părea un botez în batjocură.

                         Se întâmplă multă orbire [sufletească].

Kamadhenu, zeița vacă, și cele patru însoțitoare ale ei, mergeau printre oaspeți, în timp ce aceștia le mulgeau și le gustau laptele.

Bineînteles, nici un eveniment tematic al elitei nu ar fi complet fără o sărbătorire a canibalismului.

Evenimentul a inclus o ”prăjitură” umană cu fața, mâinile și picioarele unui model ieșind afară dintr-un desert în formă de trup.

Fapt bizar: rapperul Prodigy al grupului Mobb Deep era aparent un mare fan al petrecerilor anterioare ale Illuminati.

De-a lungul carierei sale, Prodigy a scris câteva melodii despre Illuminati și alte subiecte legate de societatea secretă. De asemenea, a scris o melodie specială pentru a promova evenimentul ”Balul Illuminati, care a fost folosit în videoclipul promoțional al evenimentului. Prodigy a murit în 2017 din cauza unei ”sufocării accidentale.

Site-ul web oficial

                                       Logo-ul Balului Illuminati.

Site-ul web oficial al evenimentului declară:

Cel mai palpitant, ireal, unic și captivant bal mascat de Anul Nou, din lume.

Răsfățați-vă într-o experiență suprarealistă și de neuitat în această noapte de Revelion, în care veți fi conduși într-o explorare a mitului și a misterului Illuminati, de cântărețe și marinari, sirene și vaci sacre, baroni și baronese.

Explorați cele mai adânci dorințe cu [spectacole] aeriene îndrăznețe, foc neînfricat și dans provocator și experiențe interactive care se desfășoară continuu, de-a lungul a trei etaje întinse într-un monument enorm și uimitor, al bogăției și prosperității, Weylin.

Secțiunea FAQ a site-ului conține câteva informații interesante.

Chiar suntem luați în considerare ca Iluminati?
Nu. Aceasta este o producție artistică fascinantă despre Illuminati. Ne străduim să vă luminăm și să vă distrăm.

Este o petrecere sexuală?
Nu. Seara va fi decadentă și senzuală, iar spectacolul va conține nuditate, dar petrecerea, în mod absolut, nu este una sexuală.

Îl proslăviți pe diavol?
Absolut că nu! Noi nu îl proslăvim pe diavol. Noi nu sacrificăm pe nimeni sau nimic. Suntem oameni care iubesc pacea, care cred în natura și în pozitivitate. Vrem ca oamenii să găsească în interiorul lor calea spre visele lor și să trateze cu bunătate toate ființele vii.

Deși organizatorii declară că evenimentul nu are nici o legătură cu oculta și cu ”proslăvirea diavolului”, simbolurile proiectate la petrecere au fost despre ocultă și despre diavol. Marea stea galbenă inversată este simbolul Ordinului Stelei de Răsărit – apendicele oficial feminin afrancmasoneriei. În partea dreaptă sus este 666 stilizat într-o formă circulară. În partea din stânga jos este sigiliul lui Lucifer.

Site-ul conține, de asemenea, o filă ciudată cu ”Porunci”, care se referă la Georgia Guidestones.

                               Secțiunea ”Porunci” a site-ului web.

Organizatorii par să fie mari fani ai Georgia Guidestones, monument creat de elita ocultă.

Organizatorul

                                              Cynthia von Buhler.

Evenimentul a fost organizat de Cynthia von Buhler – o artistă cunoscută mai ales pentru munca ei ca autor și ilustrator al cărților pentru copii. În 2001, von Buhler a fost angajată de Steven Spielberg pentru a ilustra povestea Marthei Stewart, A fost odată o poveste cu zâne (Viking).

Oricum, majoritatea celorlalte creații ale artistei von Buhler, care includ picturi, sculpturi și ”spectacole fascinante”, sunt departe de a fi prietenoase cu copiii.

Câteva creații von Buhler sunt pline de simbolismul Programării Monarch, cum ar fi aceasta pictură.

                                       Programare Monarch pură.

O femeie sărutând un bărbat cu coarne, cu un fluture peste organele ei intime. Cuvintele Eu nu sunt înger sunt tipărite peste tot. Programare Monarch.

Ea este de asemenea solista principala a trupei Women of Sodom (Femeile din Sodoma). Sodoma este orașul biblic asociat cu ”imoralitatea sexualăplăcerea nefirească și lucruri abominabile”.

În concluzie

Balul Illuminati este foarte asemănător cu Balul mascat UNICEF, care a fost descris cu câteva luni în urmă. Amândouă au fost inspirate de Rothschild și ambele au atras indivizi înstăriți, într-o versiune atenuată a ritualurilor elitei oculte. Ca și copiii care ”se joacă de-a casa”, în timp ce pretind că sunt adulți, oaspeții acestor petreceri au luat parte la parodii de sacrificii, canibalism și ritualuri oculte, pretinzând a fi o elită ocultă.

Cred că următorul pas ar fi să sacrificăm de fapt copii, să mâncăm oameni reali și să realizăm ritualuri de magie neagră, pentru un potențial magic maxim. Pentru că de fapt despre asta sunt lucrurile.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button