X

UPDATE: 3 morți. O româncă din Franța despre explozia de la Paris și vestele galbene

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UPDATE: O turistă spaniolă şi-a pierdut viaţa sâmbătă în explozia accidentală în urma unei scurgeri de gaze survenită într-un imobil la Paris, a anunţat Ministerul spaniol de Externe, citat de AFP, potrivit agerpres. 

Această femeie „tocmai a decedat la spital”, potrivit ministerului, care a precizat că şi un alt cetăţean spaniol a fost rănit.

Contactat de AFP, Parchetul din Paris nu a confirmat totuşi acest deces până la această oră.

Doi pompieri din echipa de intervenţie şi-au pierdut viaţa, zece persoane au fost grav rănite şi alte 37 rănite uşor în această explozie, indicase anterior parchetul.


O explozie puternica a avut loc la Paris sambata la ora 9, la o brutarie. Mass-media transmite ca a fost cauzata de o scurgere de gaze si sunt 20 de raniti:

Explozie puternică în Paris. IMAGINI șocante: “Par scene de război”

Iata si ce ne-a scris o cititoare din Franta:

Explozie puternica la Paris intr-un magazin de paine, arondismentul 9. Cica sunt morti si raniti. Nu se stie mai mult.
Aici un video al unui american care venise pt manifestarea vestelor galbene de astazi si se afla in zona cand a avut loc explozia.
Imaginile de la inceput sunt impresionante. Explozia a fost resimtita in tot cartierul

Transmisie RT France

Manifestarea vestelor galbene a inceput, la fel si gazarile si represaliile jandarmilor.
Direct

https://youtu.be/FALPzi6i964

Astazi sunt asteptati gitanii (tiganii francezi) sa se alature manifestarii.
Sunt chemati si “baietii veseli” din cartierele periferuce si no-go zone, ma indoiesc ca vor veni!
Video interesant. La 19:55 se aude o voce in ROMANA spunand “vino incoace dupa mine.  Hai dupa mine”. Filmarea este facuta in randul jandarmilor. Eu zic ca sunt si jandarmi romani acolo. Am vazut intr-un video ca sunt si membri eurogendfor prezenti la manifestatii, deci, f posibil si romani.
Incepe primavara europeana despre care vorbeste Salvini?
Deci, in video se arata ce arme au jandarmii si cum sunt imbracati. Nu ma pricep la arme, ala explica, dar nu pot sa-mi dau cu parerea. Cert e ca sunt, cica, arme care nu sunt folosite decat in Franta, pt ca in rest ar fi interzise!… Habar n-am…
In video se arata ca jandarmii au o imbracaminte speciala si au MATRICOLA! Jurnalistul care face video, arata ca exista printre CRS (fortele de ordine franceze) si persoane FARA MATRICOLA dar care sunt inarmati la greu si sunt PROTEJATI de CRS francezi! Pe jandarmii astia bizari, jurnalistul le-a dat numere si arata cum sunt inconjurati si protejati de jandarmii francezi.
se pare ca “civilii” ataca multimea din interior, apoi sunt extrasi de CRS
ziaristul care a facut video, explica cu jumatate de gura, e f laconic. Cine intelege, bine. Cine nu, si mai bine. Cert e ca el a urmarit si a filmat “jardarmii” care i s-au parut suspecti, a stat doar printre ei. Deci, vocea in romana nu putea fi decat a unui jandarm. Acolo unde el filma, NU ERAU CIVILI, ci doar jandarmi

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. New York: Sculptura uriasa care proclama „Nu exista dumnezeu decat Allah si Muhammad este profetul sau” se ridica la Ground Zero. Autoarea este sculptorita franceza Laurence Jenkell.
    https://www.jihadwatch.org/2019/01/nyc-giant-sculpture-proclaiming-there-is-no-god-but-allah-and-muhammad-is-his-prophet-goes-up-at-ground-zero?fbclid=IwAR3C7A2IwrBN3wxK-PwWMtAzkCzfyqdr7ZFIN0Mn6IxKP9VR2Nf6bVnCmrU
    „O sculptura care sarbatoreste Arabia Saudita a fost ridicata in Zona zero”, de Davis Richardson, Observer, 9 ianuarie 2019 (thanks to The Religion of Peace):
    „O sculptura care a sarbatorit locul Arabiei Saudite in cadrul summitului G20 a fost ridicata saptamana trecuta pe site-ul World Trade Center, la o aruncatura de bat de memorialul din 11 septembrie.
    In forma de bomboana, statuia inalta de noua picioare poarta steagul de smarald al Regatului, cu inscriptia in araba: „Nu exista Dumnezeu decat Allah si Mohamed este profetul.” A fost creata de sculptorul francez Laurence Jenkell in 2011, ca parte a instalatiei mai mari „Candy Nations”, care descrie tarile G20 ca delicii dulci …
    https://observer.com/2019/01/saudi-arabia-sculpture-ground-zero/?fbclid=IwAR0sE8iQlA-rN9u2HVoObWv-zsAmQxxQK7cUrKHgQIFZLXlW-eGRepO8v2Q

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button