X

BOHEMIAN GROVE

de Saccsiv
Foto: https://www.collective-evolution.com/2018/07/06/why-do-the-elites-participate-in-child-sacrifice-at-bohemian-grove/

Bohemian Club a fost fondat in 1872. Membrii sai se intalnesc anual la mijlocul lui iulie la Bohemian Grove, California, pentru a practica cermonialul „Cremation of Care” in care simulaza aducerea de jertfe umane (copii) diavolului, prin incinerare.

Intregul ritual seamana izbitor cu ceea ce stim despre inchinarea la Moloch, tipul de cult atat de urat de Dumnezeu in care din pacate cazusera inca din vechime multi israelieni ce aduceau jerfe proprii copii.

De-a lungul timpului, membrii sai au fost presedinti SUA sau viitori presedinti SUA, oameni de afaceri si tot soiul de alti grei.

Se pare ca prima si singura filmare din interior a fost oferita publicului de catre Alex Jones:

In rest, in mass-media se vorbeste putin. Iata o emisiune de pe ABC din 1981:

Si una de pe RT din 2011:

In afara de ritualuri, fac si planuri.

Bufnita

Mascota Bohemian Grove este o bufniţa – pasărea prădătoare nocturnă ce poate vedea în întuneric – este unul dintre cele mai vechi simboluri asociate elitei oculte.

În stânga: sigiliul Minerva din secolul XIX al Illuminati Bavaria. În dreapta: insigna Clubului Bohemian – unde se adună cei mai puternici oameni din lume la evenimente ritualice.

Moloh

Popoarele din Canaan ii aduceau jertfe proprii copii. Iar descoperirile arheologice din Cartagina (fosta colonie feniciana) o confirma:

Cartaginezii chiar sacrificau copii

O lista partiala a membrilor puteti citi la:

Personalitati si organizatii: BOHEMIAN GROVE (lista participanti)

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Satanism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.