X

Părintele Claudiu Buză – „Sfântul Ștefan – model de slujire, apostolat și mărturisire pentru vremurile noastre”

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Sarut mana, Parinte Claudiu.
    Dupa patruzeci de ani de preotie, am avut impresia ca stiu multe. Ascultandu-va, ascultand si pe Parintele Cosmin si pe Parintele Ioan de la Schit Orasani, imi dau seama cat de mic sunt si cate as mai avea de invatat. Din pacate, varsta imi ingaduie doar sa ma bucur de rostirile Sfintiilor Voastre. E bine si asa. Dumnezeu sa va ajute intru propovaduirea Evanghelie Mantuitorului Iisus Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.