X

Părintele Claudiu Buză – „Sfântul Ștefan – model de slujire, apostolat și mărturisire pentru vremurile noastre”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Sarut mana, Parinte Claudiu.
    Dupa patruzeci de ani de preotie, am avut impresia ca stiu multe. Ascultandu-va, ascultand si pe Parintele Cosmin si pe Parintele Ioan de la Schit Orasani, imi dau seama cat de mic sunt si cate as mai avea de invatat. Din pacate, varsta imi ingaduie doar sa ma bucur de rostirile Sfintiilor Voastre. E bine si asa. Dumnezeu sa va ajute intru propovaduirea Evanghelie Mantuitorului Iisus Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.