X

COMISIA TRILATERALA

Cititi va rog cu atentie si rabdare si hiperlinkurile. Veti descoperi ce mica e lumea. Lumea lor…

de Saccsiv

Motto:
“Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial… Suveranitatea Nationala nu mai este un concept viabil.“ – Zbigniew Brzezinski

Foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Trilateral_Commission

Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director.

Foto: https://www.dw.com/en/legendary-banker-david-rockefeller-dies-at-101/a-38029486

David Rockefeller

David Rockefeller (1915 – 2017) fost patriarh al familiei si printre ultimii care a mai iesit in fata si dupa al doilea razboi mondial. Fondator al Bilderberg Group, membru Bohemian Grove, seful Rockefeller Foundation si Rockefeller Center.

Cum laude  Harvard University, teza “Fabian socialism“.

Director Carnegie Endowment for International Peace alaturi de Alger HissJohn Foster Dulles (CIA), Dwight D. Eisenhower si fondatorul IBM Thomas J. Watson

In 1946, David Rockefeller devine singurul bancher al familiei (Chase National Bank). Pe atunci presedinte era unchiul sau, Winthrop Aldrich, fiul gigantului Nelson W. Aldrich, si fratele mamei sale, Abby Aldrich. Banca devine Chase Manhattan Bank in 1955, acum denumita JPMorgan Chase.

In 1949 devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat Marshall Plan.

Printre apropiatii lui David: Rothschild, generalul George C. Marshall, membrii Ford familyBill ClintonHenry KissingerRiley P. Bechtel (Bechtel Group), Gianni Agnelli (Fiat), John Loudon (Royal Dutch-Shell), C. Douglas DillonDavid Packard (Hewlett-Packard), familia DullesKatharine Graham (Washington Post), Brooke Astor (Astor family – Waldorf-Astoria Hotel), Peter G. Peterson (presedintele Blackstone Group, fost presedinte Council on Foreign Relations), Arthur Ochs Sulzberger, Jr. (presedintele New York Times).

Paul Volcker, un apropiat al familiei, a lucrat pentru banca sa, inainte de a deveni presedinte Federal Reserve.

Banca sa are de asemenea stranse legaturi cu BANCA MONDIALA. Trei dintre presedintii acesteia, John J. McCloyEugene R. Black, Sr. si George Woods au lucrat pentru el. James D. Wolfensohn era chiar asociat apropiat al familiei, fiind director al Rockefeller Foundation si al altor organisme Rockefeller. De asemenea familia a gazduit pe propietatile sale numeroase intalniri regulate cu guvernatori de banci nationale sau ale Bancii Mondiale si FMI.

Un alt apropiat al familiei, Joseph Verner Reed, Jr, a fost asistentul lui Eugene R. Black, Sr. (al carui tata a fost Chairman of the Federal Reserve).

A dezvoltat legaturi apropiate cu Central Intelligence Agency (CIA) inca din anii ‘ 50. Apropiati ai familiei: Allen Dulles, directorul Richard HelmsArchibald Roosevelt, Jr.Kermit Roosevelt, Jr.William Bundy.

In vara lui 1964 are o intalnire de doua ore si jumatate cu Nikita Hrusciov. Apoi si cu succesorul sau, Leonid Brejnev.

In 1965, Rockefeller si cativa oameni de afaceri au fondat  Council of the Americas. Principalul lor proiect este North American Free Trade Agreement (NAFTA) despre care Henry Kissinger spunea:

“NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale.“

In 1973 a fost create, la initiativa sa, Comisia Trilaterala. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director.

In mai 1973 Chase Manhattan Bank deschide la Moscova un birou in piata Karl Marx.

A fost Chairman Overseas Development Council of the US-USSR Trade and Economic Council, Inc. ce a fost fondat in 1973.

L-a convins pe presedintele Jimmy Carter sa aprobe intrarea sahului Iranului Mohammad Reza Pahlavi in SUA pentru spitalizare. Aceasta actiune a precipitat criza ostaticilor din Iran. Cititi va rog mai multe in articolul:

Ce învățăm din istoria Iranului?

In ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov  pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi Banca Mondiala. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing: ”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat oficial.

In 1992, David Rockefeller a fost desemnat sa conduca Russian-American Bankers Forum, grup consultativ ce a sfatuit Rusia in privinta modernizarii bancilor.

Dupa cativa ani, JPMorgan anunta ca l-a numit in board-ul sau de consilieri internationali pe Anatoli Ciubais, fost vicepremier cunoscut drept unul dintre principalii artizani ai reformelor economice din Rusia. Ciubais este astfel primul rus care se alatura consultantilor JPMorgan.

In 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who Care.

Este actionar majoritar la Atlantic Richfield Petroleum and International Petroleum Corporation ce produce si napalm.

Edificator pentru ce are in cap sunt insasi declaratiile sale. In august 1973 intr-un articol pentru New Yorker Times, scria:

Experimentul social din China lui Mao este unul din cele mai importante si de success din istorie“

Aceasta deoarece si China le-a servit si le serveste drept laborator special de studiu pentru societatea de maine dorita de ei. Cititi va rog si articolul:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

La Consiliul de Afaceri al Natiunilor Unite, 14 Sept. 1994:

“Dar aceasta fereastra de ocazii, în care putem construi o ordine mondiala interdependenta, nu va fi deschisa pentru mult timp. Deja sunt forte puternice care lucreaza si ameninta sa distruga toate sperantele si eforturile noastre de a ridica o structura rezistenta de interdependenta globala.“

Si cea mai celebra:

Tot ce avem nevoie este o criza majora, iar natiunile vor accepta Noua Ordine Mondiala

Sub impulsul lui David Rockefeller, Bilderberg Group se intruneste pentru prima data la Hotel de Bilderberg, de unde si denumirea, langa Arnhem, intre 29 si 31 mai 1954. Emblematic pentru scopul si modalitatea de lucru a celor ce se intrunesc periodic la aceste intalniri este declaratia de la 5 iunie 1991, a fondatorului David Rockefeller (din partea Council for Foreign Relations), cu privire la prestatia presei fata de deciziile Bilderberg:

„Suntem recunoscatori conducerilor publicatiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine si altor mari publicatii ai caror directori au participat la intalnirile noastre si au respectat promisiunea lor de discretie pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi sa dezvoltam planul nostru global daca am fi devenit subiecti ai luminilor presei in toti acesti ani, dar lumea este mult mai sofisticata si mai pregatita acum sa inainteze spre o guvernare globala …”

De mentionat ca prima conferinta Bilderberg din SUA, din 1957, a fost sponsorizata de Ford Foundation.

Iata si ce spunea despre controlul populatiei:

VIDEO (si transcriptul): DAVID ROCKEFELLER despre CONTROLUL POPULATIEI

In 2009, la chemarea fiului sau, David Rockefeller Jr., s-au strans la Rockefeller University cei mai cunoscuti filantropisti: Bill Gates, Warren Buffett, Oprah Winfrey, George Soros, Ted Turner, primarul orasului New York, Michael Bloomberg, Eli si Edythe Broad, John Morgridge, fost CEO la Cisco si sotia sa Tashia, Peter Peterson, Julian Robertson, fondatorul Tiger Management Corp. si  Patty Stonesifer, fost CEO la Bill and Melinda Gates Foundation. Motivul? Noi strategii pentru reducerea populatiei:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

Detalii despre istoricul intregii familii:

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER , NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

Cititi va rog si:

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebră locație din New York construită special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Alan Greenspan

Alan Greenspan (1926 -), fost Chairman of the Federal Reserve, membru Council on Foreign Relations, unde a fost director intre 1982 – 1988.

Presedinte al Council of Economic Advisers sub presedintele Gerald Ford.

Director:

Aluminum Company of America (Alcoa);

Automatic Data Processing, Inc.;

Capital Cities/ABC, Inc.;

General Foods, Inc.;

J.P. Morgan & Co., Inc.;

Morgan Guaranty Trust Company of New York;

Mobil Corporation;

The Pittston Company.

Senior Advisor Deutsche Bank .

Participant Grupul Bilderberg. Membru Bohemian Grove.

Intre 1997 – 1998, Robert RubinLawrence H. Summers si Alan Greenspan lucreaza impreuna cu FMI pentru combaterea crizei financiare din Rusia …

In februarie 2009 declara ca nationalizarea este un concept util si acceptabil.

Foto: https://www.france24.com/en/20181023-former-fed-chief-volcker-worries-about-us-plutocracy

Paul Volcker

Paul Adolph Volcker (1927 – ), Chairman of the Federal Reserve, sub Jimmy Carter si Ronald Reagan. Consilier economic al lui Barack Obama in timpul campaniei electorale, numit apoi de noul presedinte in fruntea Economic Recovery Advisory Board.

De asemenea a mai fost director of financial al U.S. Treasury Department, unde a jucat un rol determinant pentru decizia de suspendare a gold convertibility in 1971. Vice president si director of planning la Chase Manhattan Bank (Rockefeller). Chairman al bancii de investitii  J. Rothschild, Wolfensohn & Co. (James D. Wolfensohn va deveni mai tarziu presedinte al World Bank).

Chairman of the Board of Trustees al Group of Thirty. O lunga asociere cu familia Rockefeller, fiind inclusiv membership of the Trust Committee al Rockefeller Group, Inc.

Membru Council on Foreign Relations. Membru Bohemian Grove. Participant intruniri Bilderberg Group.

Paul Volcker a afirmat in februarie 2009 ca economia globala s-ar putea deterioara chiar mai rapid decat in cazul Marii Depresiuni din anii ’30, remarcand ca productia industriala la nivel mondial se afla intr-o scadere mai accelerata decat in SUA, care are oricum probleme grave.

Nu tin minte nici o perioada, poate nici macar in timpul Marii Depresii, in care economia scade intr-un ritm atat de alert si atat de uniform in lume„, declara acesta.

Despre mecanismul crizelor cititi va rog:

CRIZA URIASA vine. Cine sunt papusarii ei si de ce au nevoie de ea?

Zbigniew Brzezinski (dreapta) alaturi de Henry Kissinger (stanga) la Nobel Peace Prize Forum in Oslo, Norvegia

Zbigniew Brzezinski

Zbigniew Kazimierz Brzezinski (1928 – 2017), participant Bilderberg Group , fost National Security Advisor, membru Council on Foreign Relations.

A “anticipat“ doua evenimente majore. Caderea Sahului Iranului:

Ce învățăm din istoria Iranului?

Si invazia Afganistanului de catre URSS. A avut un rol major in pregatirea mujahedinilor.

Intre 1987 si 1989 a servit in cadrul President’s Foreign Intelligence Advisory Board .

A fost in consiliul de conducere al Freedom House, pe unde s-au mai perindat si Samuel HuntingtonDonald Rumsfeld sau Paul Wolfowitz.

Co presedinte al American Committee for Peace in the Caucasus, impreuna cu Stephen J. Solarz si Alexander Haig.

A sustinut khmerii rosii si pe cel mai mare criminal pe care l-a creat STANGA: Pol Pot (raportat proportinal la numarul populatiei cambogiene, acesta i-a depasit pe Hitler, Stalin si Mao luati lau un loc)

A fost emisarul american in zona Caspica pentru promovarea costruirii Baku-Tbilisi-Ceyhan Pipeline.

A fost Foreign Policy Advisor al lui Barack Obama, alaturi de fiul sau Mark Brzezinski.

Citate Zbigniew Brzezinski:

“Aceasta regionalizare se desfasoara conform planului Comisiei Trilaterale având ca scop convergenta gradata a Estului si Vestului catre un Guvern Unic Mondial… Suveranitatea Nationala nu mai este un concept viabil.“

Din nefericire Putin a condus Rusia pe un drum care seamănă înspăimântător de mult cu cel al lui Stalin şi Hitler în anii 1930.„

O data si o data Rusia tot va pierde estul sau

Cititi va rog si:

Zbigniew Brzezinski despre COMISIA TRILATERALA si COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS

Paul Volcker (stanga), Alan Greenspan (centru) si Ben Bernanke (dreapta)

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Noua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.