X

Rolul lui Aleister Crowley in scufundarea vasului Lusitania, ce a dus la intrarea SUA in Primul Razboi Mondial

de Saccsiv
Foto: https://www.historic-uk.com/HistoryUK/HistoryofBritain/RMS-Lusitania/

Majoritatea il stiu ca ocultist, celebre fiind zicerile sale precum:

Lucifer este ingerul meu pazitor. Satana nu este inamicul omului, el a facut bine rasei noastre, el cunoaste binele si raul si initeaza

Cititi va rog mai multe la:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Aleister Crowley a fost bunicul lui George W. Bush?

20 august 1948 – s-a nascut Robert Plant, vocalistul formatiei sataniste Led Zeppelin

Dar Aleister Crowley a fost pentru foarte mult timp si agent al serviciilor secrete britanice, avand la un moment dat misiunea de a compromite idealurile germane sau irlandeze, prin propaganda aberanta. A fost unul din cei ce s-a ocupat cu intoxicarea serviciilor secrete germane cu “informatia” ca luxosul si gigantul transoceanic RMS Lusitania ar transporta cantitati urisase de materiale de razboi si ca incearca sa pacaleasca blocada submarinelor nemtesti. Acest fapt a dus la dramatica scufundare a vasului civil (al doilea dezastru ca marime dupa Titanic) si a reprezentat motivul intrarii SUA in primul razboi mondial. In acelasi timp, isi promova articole in ziarele … nemtesti The Fatherland si The International.

Cititi va rog si:

Păpușarii războaielor și Atacul de la Pearl Harbor

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Noua Ordine Mondială
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Lusitania chiar transporta arme conform Discovery History: alaturi de civili.
    S-a dorit ca un numar de cetateni americani sa fie omorati pt a se creea pretextul intrarii SUA in razboi.

    La Nurenberg Donitz, comandantul flotei de submarine germane a fost condamnat la vreu 10 de ani inchisoare, din cauza victimelor civile, colaterele de pe vasele comerciale anglo-americane scufundate – crime de razboi.
    Nimeni din conducerea aviatiilor SUA, Anglia nu a fost tras la raspundere perntru sutele de mii de victime civile ale bombardamentelor impotriva oraselor germane.

    PS: Pt victimele coivile colaterale ale aviatiei nato care a bombardat Serbia in 1998, nimeni nu a fost tras la raspundere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.