X

20 august 1948 – s-a nascut Robert Plant, vocalistul formatiei sataniste Led Zeppelin

de Saccsiv
012_led_zeppelin_stairway_to_heaven_c
Foto: http://www.jugi3.ch/homepage/rockballads.htm

Pe numele sau intreg Robert Anthony Plant, a fost 12 ani solistul vocal in perioada de glorie a formatiei Led Zeppelin. Care formatie a fost satanista …

Mai sus este coperta albumului Stairway to Heaven. Fiecare membru al formatiei are un simbol. Zoso este Jimmy Page, liderul.

Iata melodia ce da titlul respectivului album, compusa in 1971, derulata normal:

Iata si versurile melodiei, derulate invers:

https://www.youtube.com/watch?v=IXpEtF4i1oI

Aleister Crowley (unul din stalpii new age) vorbea deseori despre importanta ascultarii anumitor texte derulate invers. De remarcat ca aceasta este una dintre „invataturile” ce le-a primit direct de la demoni (chiar el ii denumeste astfel) si pe care le-a publicat ulterior.

Cititi va rog si:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Jimmy Page, liderul grupului Led Zeppelin, a detinut intre anii 70 si 90 Boleskine House, fosta resedinta a satanistului Aleister Crowley, unde a si filmat scena fantastica a filmului The Song Remains the Same.

Tot la inceputul anilor 1970 intra in proprietatea unei librarii si edituri axate pe ocultism, The Equinox Booksellers and Publishers.

In Sounds Magazine, 1978, explica:

 

Simt ca Aleister Crowley este un geniu neinteles al secolului 20.

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Page#Interest_in_the_occult

Un geniu neinteles Aleister Crowley asta, mai ales cand spunea:

 

Lucifer este ingerul meu pazitor. Satana nu este inamicul omului, el a facut bine rasei noastre, el cunoaste binele si raul si initeaza

Iata-l si pe Jimmy Page vorbind despre Aleister Crowley la o televiziune franceza:

https://www.youtube.com/watch?v=glmz4R925Jc

Poate cea mai buna definitie a rock-ului a dat-o chiar David Bowie:

 

“Rock-ul a fost mereu muzica diavolului, nu ma puteti convinge ca nu-i asa. Sincer, cred tot ceea spun, rock and roll este periculos … Simt ca noi doar vestim ceva chiar mai intunecat decat noi insine. Acolo de unde am vazut ca e condus, aduce era intunericului.” (DAVID BOWIE, Rolling Stone, February 12, 1976, p. 83).

 

Cititi va rog si:

Artistul satanist DAVID BOWIE si-a lansat albumul BLACKSTAR cu doua zile inainte de a muri. Analiza VIGILANT CITIZEN: Universul ocult al lui David Bowie si intelesul lui Blackstar.

SATANISMUL albumului “Ispita” al formatiei rock CELELALTE CUVINTE

VIDEO: John Lennon – „IMAGINE”. Un manifest new age

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button