X

Aleister Crowley a fost bunicul lui George W. Bush?

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform internetului, Aleister Crowley a fost bunicul lui George W.  Bush

Este unul dintre cele mai interesante zvonuri de pe internet. Aleister Crowley, unul dintre cei mai cunoscuți maeștri ai ocultului, a fost tatăl tăinuit a lui Barbara Bush – și astfel, bunicul lui George W. Bush și Jeb Bush. Este adevarat? Ne pasă?

Ideea că Crowley ar putea fi bunicul unuia dintre cei doi sau trei cei mai buni președinți ai secolului 21 a trecut dincolo de internet – într-o căutare sumară se găsește această idee într-un număr de cărți, inclusiv într-un recent volum al lui Chuck Klosterman. Dovezile se rezumă la afirmații cum că mama lui Barbara Bush, Pauline Pierce, se afla la Paris în anii 1920 și se pare că “a participat la o petrecere” cu Crowley, cu opt luni înainte de nașterea lui Barbara. Și potrivit unor site-uri web, aceste erau de fapt “escapade sexuale”.

După ce cercetați puțin, descoperiți în curând că zvonul “Crowley este tatăl biologic al lui Barbara Bush” provine dintr-o singură sursă: un articol de pe site-ul Cannonfire, al cărui autor pretinde că are acces la jurnalele lui Crowley, împreună cu informații de la ” – inițiați de gradul șase de la Ordo Templi Orientis, organizația fondată de Crowley în anii 1920. Chiar și în acest articol, nu există nici o dovadă reală că Crowley a făcut sex cu Pierce, dar se pare că a fost una dintre patru persoane care l-au ajutat ​​pe Crowley să exploreze sexul magic, într-un ritual numit ritualul Eroto-Comotose Lucidity. Acest ritual trebuia să-l ajute pe Crowley să ajungă la “Gradul de Ipsissimus, cea mai mare realizare magică din ordinul lui”.

Nu vă mai țin în suspans – pentru că numerele (inclusiv datele) sunt adesea semnificative în lumea ocultă, merită să menționăm data articolului Cannonfire: 1 aprilie 2006.

Deci, singura sursă pentru “Crowley este tatăl biologic al tatălui lui Barbara Bush” a fost publicată de Ziua Păcăleli. Dar asta înseamnă în mod necesar că trebuie să respingem această idee din mână? Pentru a afla dacă ar putea exista vreun adevăr în această afirmație, l-am contactat pe Tobias Churton, autorul Aleister Crowley: Biografia .

Iată ce mi-a spus Churton, prin e-mail:

Am văzut un raport al povestirii care a provocat forfot cu câțiva ani în urmă. S-a bazat pe o presupunere că o anumită doamnă a dormit cu AC atunci când locuia în Paris 1924-1929.

AC a dormit cu o mulțime de femei în perioada respectivă, inclusiv fotograful Berenice Abbott și altele pe care le-aș putea numi, dar nu am văzut numele d-nei în cauză în jurnalul său.

Se pare că aveau un prieten comun. Sexul ca taină era foarte important pentru AC și el își înregistra toate operațiunile sau “lucrările” așa cum le-a numit (în sensul alchimic). Există totuși câteva lacune în jurnal.

Crowley era foarte cunoscut în cercurile artistice din Montparnasse și era foarte sociabil, așa că șansele ca doamna să fie fermecată de AC, la fel ca multe alte femei, este mare; dar nu există dovezi directe, pe care le știu, care ar putea aduce convingere în ipoteza că sarcina doamnei a fost rezultatul unei pasiuni pentru AC.

Faptul că Crowley și-a înregistrat toate actele sexuale în jurnalul său ca parte a practicii sale mistice, iar Pierce nu este acolo, este probabil un fel de semn rău. Dar doar pentru că nu există dovezi că s-a întâmplat acest lucru și multe dovezi că nu a făcut-o, nu înseamnă că nu putem continua să-i răspândim pe internet, nu? Adu-ți aminte: “Fă ceea ce vrei, aceasta va fi tot cuprinsul legii.”

Imaginea lui George W. Bush de la intermediul Associated Press.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

George W. Bush, adica Bush junior, presedinte al SUA intre 2001 – 2009. Nu stim de ce autorul articolului il considera unul “dintre cei doi sau trei cei mai buni președinți ai secolului 21”. Dupa parerea noastra a fost unul dintre cei mai nocivi, pe motiv de 9/11, “lupta impotriva terorismului”, Big Brother, “armele de distrugere in masa” ale lui Saddam Hussein, invazia Afganistanului si a Irakului, etc.:

APROAPE TOTUL DESPRE 9/11: A fost inside job pentru cipuirea omenirii? / Ciudateniile dinaintea, din timpul si de dupa atac / Simboluri si ceremonii illuminati / Detalii despre proprietarul Gemenilor / De ce ATAT DE MULTI EVREI in aceasta afacere?

Barbara Bush a fost mama sa si sotia lui George Herbert Walker Bush, adica Bush senior, si el fost presedinte al SUA, decedat recent:

A MURIT GEORGE H.W. BUSH, 94 ani, fost presedinte SUA si fost director CIA, unul dintre principalele instrumente ale NOII ORDINI MONDIALE

Despre aceasta Barbara se spune ca ar fost fiica lui Aleister Crowley, personaj sinistru despre care puteti citi mai multe la:

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Asadar, din articolul de pe Gizmodo nu reiese clar daca AC a fost sau nu bunicul lui Bush junior, insa e limpede ca Barbara Bush a umblat in cercul ocult al aceluia. Iar asta spune multe despre aceasta familie.

Sa ne amintim de asemenea ca atat seniorul, cat si juniorul au fost membri Skull and Bones:

Foto : http://www.bilderberg.org/weekly.jpg

Cateva cuvinte despre aceasta organizatie:

In 1832 Alphonso Taft (1810 – 1891, mason, procuror general si secretar de razboi sub presedintele Ulysses S. Grant, tatal viitorului presedinte american William Howard Taft) impreuna cu William Huntington Russell fondeaza societatea secreta Skull and Bones, dupa o vizita in Germania.

Germania era la acea vreme un spatiu extrem de interesant. De acolo au plecat stapanii bancilor din SUA:

VIDEO: First Bank din reclama este redenumirea Piraeus Bank România, dupa ce aceasta a fost cumparata de J.C. Flowers & Co. / James Christopher Flowers este omul Goldman Sachs / Cateva cuvinte despre evreii fondatori de giganti bancari: Marcus Goldman, Samuel Sachs, Philip Lehman, Solomon Loeb, Jacob Henry Schiff, Felix Warburg, Paul Warburg etc.

Tot de acolo au plecat in SUA familiiile Rockefeller si Warburg, ce mai apoi au creat si stapanit Federal Reserve si Council on Foreign Relations.

Acolo s-a nascut Karl Marx iar Rudolf Steiner a fondat Societatea Antroposofică.

Si tot in Germania se stabileste si Madame Blavatsky mama doctrinei new age, pentru a scrie o mare parte din Secret Doctrine, o lucrare despre care spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului (acei asa numiti sefi secreti, dar de fapt draci). Iata si un citat edificator din respectiva lucrare:

In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp

Iar asta pentru ca Germania fost si un taram propice al satanismului pe fata. Dar pentru a nu lungi articolul prea mult si pentru a ramane totusi in zona Bush, vom mai aminti doar de Karl Maria Wiligut (Weisthor), initiat si el de catre “maestrii intelepciunii“ si care considera irminismul ca fiind religia necesara germanilor, caci se inchina unui alt crist decat cel crestin. L-a influentat pe seful SS Heinrich Himmler, care a trimis expeditii in Tibet, nu doar pentru a cauta stramosi comuni cu rasa germana ci si … teritoriul de sub pamant Shambhala, de unde ar veni acei maestrii. Tot Karl Maria Wiligut (Weisthor) a fost si desenatorul insemnelor SS:

Foto: http://www.scrapbookpages.com/DachauScrapbook/DachauPhotos/SSCamp/DeathsHead.jpg

A fost de asemenea seful departamentului Pre- and Early History din cadrul SS Race and Resettlement Main Office. A luptat pentru nationalizarea tuturor proprietatilor cultelor crestine (evident, nu erau crestine ci eretice, dar nu asta il mana pe el in lupta):

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului , asemanari contemporane alarmante

La baza exista o legatura intre craniile naziste si craniile Skull and Bones. Si ajungem astfel la legatura dintre … familia Bush si nazism. Prescott Sheldon Bush, tatal presedintelui american Bush senior, a fost de asemenea membru marcant Skull and Bones iar impreuna cu Brown Brothers Harriman fondeaza Union Banking Corp.- New York, care a finantat regimul nazist:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

In 1924 este facut vicepresedinte al A. Harriman & Co. de catre socrul sau George Herbert Walker. Sapte ani mai tarziu devine partener fondator al Brown Brothers Harriman & Co. Legaturi apropiate cu American Birth Control League din 1942 si mai apoi cu Planned Parenthood in 1947:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

Uite deci ce mica-i lumea lor, o lume deloc atee, o lume unita prin satanism, a carei unica preocupare este edificarea Noii Ordini Mondiale, care NOM la randul ei nu este doar despre bani, ci in primul rand despre antihrist.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button