X

Un român a reușit în instanță să determine demontarea antenelor GSM aflate pe blocul său

Un bărbat din Capitală ca câștigat un process pe o speță mai puțin obișnuită.  Acesta s-a prezentat în fața magistraților de la Judecătoria Sectorului 3 București deoarece era nemulțumit de faptul că pe acoperișul locului în care locuiește sunt instalate mai multe antene GSM.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La solicitarea reclamantului, Judecătoria Sectorului 3 a contestat nulitatea absolută a actului aditional (…), la contractual de locțiune (…) SA din data de (…) 2005 „Obligă pârâta (…) Mobile Communication S.A. la demontarea și mutarea antenei GSM instalată pe terasa blocului nr (…), în termen de 60 de zile de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri judecătorești. Autorizează reclamații să demonteze și să mute antena GSM pe cheltuiala părâtei (…) Mobile Communication S.A., dacă aceasta nu execute lucrarea de bună voie în termen de 60 de zile de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”, se mai arată în decizia Judecătoria Sectorului 3.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button