X

Parlamentul CEH dorește INTERZICEREA islamului: NU este o religie, ci și o ideologie violentă ca fascismul și nazismul

Liderii politici din Cehia au condamnat Islamul în termeni foarte duri. Acum, Parlamentul ceh discută interzicerea completă a religiei în ţara lor.

Atât președintele, cât și primul ministru, ambii din partide social-democrate, s-au exprimat în termeni foarte clari împotriva islamului. Aşadar, partidul a propus în parlamentul ceh să interzică islamul.

“Am sugerat că toate ideologiile care promovează ura și violența ar trebui interzise. Una dintre ideologii este Islamul. Și apoi există fascismul și nazismul “, spune parlamentarul Jiri Kobza,

Dacă cineva cheamă la uciderea infidelilor și a evreilor, atunci nu este o religie a păcii, spune deputatul Jiri Kobza.

“Musulmanii nu se vor integra. Chiar și eșarfa hijab are un mesaj politic: nu vrem să ne integrăm. Trebuie să ne accepți așa cum suntem. Și nu migrația – este o colonizare“, spune el.

O puternică neîncredere a islamului există pe întreg spectrul politic din Republica Cehă, unde doar 0,5% din populație este musulmană.Noi nu vrem mai mulți musulmani în Cehia, a declarat prim-ministrul social-democrat, atunci Bohuslav Sobotka.

Chiar și președintele ceh Milos Zeman, care este tot un social-democrat, a condamnat cu fermitate religia din Orientul Mijlociu. Printre altele, el a spus că Islamul pur și simplu nu aparține în Europa.

“Ne uităm în jurul nostru și vedem ce se întâmplă în Europa de Vest. Ce consecințe sunt. Și apoi învățăm “,spune el.

Propunerea privind interzicerea ideologiilor considerate a fi subiectul violenței este încă în discuție în parlamentul ceh, notează kristeligt-dagblad.dk

Categorii
Islam
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Foarte corect, dar politica UE este exact pe dos. Politrucii de la Bruxelles cu sprijinul guvernanților din tarile vasale îi încurajează pe musulmani sa colonizeze pământul Europei creștine. Consecințele le vedem cu toții mai ales în tarile din Occident: atentate, crime, violuri, tâlharii, etc. Soluția este redobândirea suveranității statelor naționale europene, chiar daca asta va însemna sfârșitul UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.