X

Parlamentul CEH dorește INTERZICEREA islamului: NU este o religie, ci și o ideologie violentă ca fascismul și nazismul

Liderii politici din Cehia au condamnat Islamul în termeni foarte duri.  Acum, Parlamentul ceh discută interzicerea completă a religiei în ţara lor.

Atât președintele, cât și primul ministru, ambii din partide social-democrate, s-au exprimat în termeni foarte clari împotriva islamului. Aşadar, partidul a propus în parlamentul ceh să interzică islamul.

“Am sugerat că toate ideologiile care promovează ura și violența ar trebui interzise. Una dintre ideologii este Islamul. Și apoi există fascismul și nazismul “, spune parlamentarul Jiri Kobza,

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dacă cineva cheamă la uciderea infidelilor și a evreilor, atunci nu este o religie a păcii, spune deputatul Jiri Kobza.

“Musulmanii nu se vor integra. Chiar și eșarfa hijab are un mesaj politic: nu vrem să ne integrăm. Trebuie să ne accepți așa cum suntem. Și nu migrația – este o colonizare“, spune el.

O puternică neîncredere a islamului există pe întreg spectrul politic din Republica Cehă, unde doar 0,5% din populație este musulmană.Noi nu vrem mai mulți musulmani în Cehia, a declarat prim-ministrul social-democrat, atunci Bohuslav Sobotka.

Chiar și președintele ceh Milos Zeman, care este tot un social-democrat, a condamnat cu fermitate religia din Orientul Mijlociu. Printre altele, el a spus că Islamul pur și simplu nu aparține în Europa.

“Ne uităm în jurul nostru și vedem ce se întâmplă în Europa de Vest. Ce consecințe sunt. Și apoi învățăm “,spune el.

Propunerea privind interzicerea ideologiilor considerate a fi subiectul violenței este încă în discuție în parlamentul ceh, notează kristeligt-dagblad.dk

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Foarte corect, dar politica UE este exact pe dos. Politrucii de la Bruxelles cu sprijinul guvernanților din tarile vasale îi încurajează pe musulmani sa colonizeze pământul Europei creștine. Consecințele le vedem cu toții mai ales în tarile din Occident: atentate, crime, violuri, tâlharii, etc. Soluția este redobândirea suveranității statelor naționale europene, chiar daca asta va însemna sfârșitul UE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button