X

Autorul atacului de la Strasbourg a fost… ce credeți?… UCIS

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Poliţia l-a găsit pe Chérif Chekatt în Strasbourg, în cartierul Neudorf. Atacatorul a fost ucis de o patrulă joi seara, după 48 de ore de căutări.

Chérif Chekatt, autorul atacului de marţi seară de la târgul de Crăciun din Strasbourg a fost împuşcat mortal după 2 zile de căutări, în urma unei operaţiuni a poliţiei în cartierul Neudorf. El se ascundea pe strada Lazaret din acea zonă a oraşului.

UPDATE 23:20 Ministrul de Interne Cristophe Castener a declarat că atacatorul a fost descoperit de o patrulă de poliţie formată din 3 agenţi, care l-a văzut mergând pe stradă. Când l-ar fi strigat, Chekatt s-a întors spre ei şi a tras. “Sunt mândru”, a spus Castaner despre poliţişti.

UPDATE 23:15 Potrivit BFMTV, Chekatt a fost recunoscut pe o stradă de o femeie pe care a abordat-o. Ea a sunat imediat la numărul de urgenţă, iar când a văzut că agenţii se apropie, atacatorul a tras spre ei. Poliţiştii au ripostat şi l-au ucis.

UPDATE 22:15 Chekatt a fost ucis de o patrulă de poliţie în jurul orei 21 (22 – ora României). El ar fi deschis focul asupra oamenilor legii, care au ripostat, împuşcându-l mortal.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ca fapt divers, în urma acestui atac “terorist”, în Franța s-a instituit stare de urgență și astfel sâmbătă când se anunța un nou protest al vestelor galbene, Macron va fi liniștit sau…

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button