X

Dublu standard în Parlamentul European: Rezoluția privind situația din Franța a fost blocată

Image result

Violenţele de la protestul din 10 august din România au fost condamnate printr-o rezoluţie a Parlamentului European, însă evenimentele din Franţa nu au avut parte de acelaşi tratament. Rezoluţia pe acest subiect a fost blocată în forul european, anunţă europarlamentul PSD Gabriela Zoană.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Tocmai a fost făcută o nedreptate în plenul Parlamentului European în ședința condusă astăzi de președintele Antonio Tajani (PPE). A fost supusă la vot adoptarea unei rezoluții cu privire la situația din Franța. Propunerea a fost foarte bine argumentată: violențele îngrijorătoare, prea multe arestări ale protestarilor și mai ales aplicarea egalității de tratament între situația din România și Franța. Credeți că a respectat Parlamentul European o măsură egală între statele membre? NU !!!

Din nou Uniunea Europeană ne demonstrează că aplică dublu standard și este părtinitoare cu state ca Franța, Germania, Belgia. Așa cum am spus și în plenul Parlamentului European ceea ce este torelabil și acceptat în Franța, nu este și în România”, scrie Zoană pe Facebook.

Eurodeputatul Ioan Mircea Paşcu arată spre colegii din alte ţări pe acest subiect. „Coaliția parlamentarilor din țările mari – indiferent de grupul politic – a împiedicat organizarea dezbaterii privind situația din Franța! Ca așa e in … tenis, vorba regretatului Toma Caragiu…”, scrie acesta pe Facebook.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. UE este o constructie politica si administrativa de natura satanica asa cum a fost dealtfel si comunismul si structurile sale statale. Doamne apara-ne si ne pazeste!

  2. Parlamentul European a votat marţi: recomandă primirea imediată României şi Bulgariei în spaţiul Schengen, fără legătură cu raportul MCV. Practic, eurodeputaţii au aprobat raportul supus la vot cu 514 voturi „pentru”, 107 „împotrivă” şi 38 de abţineri
    După votul de astăzi din Parlamentul European urmează decizia finală a Consiliului Uniunii Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button