X

Predici la praznicul Sfântului Ierarh Nicolae, rostite de preoții Ioan Ungureanu, Cosmin Tripon și Claudiu Buză

Predica părintelui Ioan Ungureanu

Predica părintelui Cosmin Tripon

Cuvântul a fost rostit pe data de 6 decembrie 2017, într-o perioadă în care un duh de vrajbă și brutalitate se făcea simțit în rândul unora dintre cei ce s-au îngrădit de erezie. Din acest motiv, părintele Cosmin îndeamnă la mărturisire cu dragoste, cu blândețe, după modelul Sfântului Ierarh Nicolae.

Predica părintelui Claudiu Buză

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Sarut mana, Parinte Ioane.
    Sarut mana, Parinte Cosmin.
    Sarut mana, Parinte Claudiu.
    Dumnezeu Atotputernicul sa va intareasca spre slujirea ce va este pusa inainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.