X

A MURIT GEORGE H.W. BUSH, 94 ani, fost presedinte SUA si fost director CIA, unul dintre principalele instrumente ale NOII ORDINI MONDIALE / Si cateva DETALII despre FAMILIA BUSH: au finantat nazismul, au fost membri Skull and Bones, au promovat eugenia iar 9/11 a reprezentat fundatia Big Brother – cip – semnul fiarei

Foto: https://abcnews.go.com/Politics/president-george-hw-bush-dead-94/story?id=44866630

Ziare com: Fostul presedinte american George H.W. Bush a murit

George H.W. Bush, cel de al 41-lea presedinte al Statelor Unite, care a ocupat functia intre 1989 si 1993, a murit sambata la varsta de 94 de ani.
Decesul sau a fost anuntat printr-un mesaj postat pe Twitter de purtatorul sau de cuvant, Jim McGrath. Cauza mortii nu a fost inca facuta publica.
In anul 2012, acesta a anuntat ca sufera de o forma a bolii Parkinson. Sotia fostului presedinte republican, Barbara Bush, a murit pe 17 aprilie anul acesta.
Inainte de a fi ales in functia de presedinte, George H.W. Bush a fost pilot in Marina americana, decorat pentru serviciile sale, a indeplinit functia de congressman, a fost un delegat la Natiunilor Unite, presedinte al Partidului Republican, reprezentant la Beijing si director al CIA.
Absolvent al Universitatii Yale, George H.W. Bush si-a inceput cariera in politica in functia de presedinte al filialei Partidului Republican in Comitatul Harris, Texas.
Mandatul sau in functia de presedinte al Statelor Unite a inceput la data de 20 ianuarie 1989.

In anul 1990, acesta a proclamat o “noua ordine mondiala”, libera de “amenintarea terorii, cu un simt puternic al justitiei si mai sigura in cautarea pacii – o lume in care natiunile impart responsabilitatea pentru libertate si justitie”.
In urma invadarii Kuweitul in anul 1990, George H.W. Bush a format o coalitie de 30 de natiuni, sustinuta de NATO, care a luptat impotriva fortelor Irakului.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cateva amanunte despre aceasta foarte interesanta familie:

Pe numele sau intreg George Herbert Walker Bush, este tatal unui alt presedinte SUA, George Bush. Membru Skull & BonesBohemian GroveCouncil on Foreign RelationsComisia Trilaterala. Relatii apropiate cu familia saudita a lui Bin Laden. Fost ambasador in China, fiind un suporter deschis al comunismului din acea tara . A sugerat guvernului chinez politica unui singur copil.  In ianuarie 1991 declara:

 

Daca nu vom continua, vom pune în pericol pacea si democratia noii ordini mondiale pe care acum o putem vedea, aceasta realitate atât de mult visata la care ne-am adus contributia noi toti.“

 

George H.W. Bush, Papa Ioan Paul al II-lea si Mihail Gorbaciov sunt considerati printre principalele intrumente ale Noii Ordini Mondiale de acum trei decenii. Cu binecuvantarea IPS Andrei au fost pictati in Biserica infratirii din Petresti:

PAPA, BUSH si GORBACIOV (principale instrumente ale NOII ORDINI MONDIALE) pictati in Biserica infratirii din Petresti. IPS Andrei nu vede nici un lucru rau …

Prescott Sheldon Bush (1895 – 1972), United States Senator, tatal celui de mai sus, membru Skull and Bones.

Impreuna cu Brown Brothers Harriman fondeaza Union Banking Corp.- New York, care a finantat regimul nazist:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

In 1924 este facut vicepresedinte al A. Harriman & Co. de catre socrul sau George Herbert Walker. Sapte ani mai tarziu devine partener fondator al Brown Brothers Harriman & Co. Legaturi apropiate cu American Birth Control League din 1942 si mai apoi cu Planned Parenthood in 1947:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

George Walker Bush (1946 – ) este fiul lui George H.W. Bush. De asemenea presedinte SUA (2001 – 2009) si membru Skull and Bones. Sub mandatul sau a avut loc:

APROAPE TOTUL DESPRE 9/11: A fost inside job pentru cipuirea omenirii? / Ciudateniile dinaintea, din timpul si de dupa atac / Simboluri si ceremonii illuminati / Detalii despre proprietarul Gemenilor / De ce ATAT DE MULTI EVREI in aceasta afacere?

Neil Mallon Bush (1955 – ), fratele lui George Bush junior, a facut afaceri cu oligarhul evreu rus Boris Berezovsky

Marvin Pierce Bush (1956 – )

Stim ca Securacom, redenumita apoi Stratesec, s-a ocupat de electronic security pentru United AirlinesDulles International Airport si World Trade Center. Adica de locul de unde conform teoriei oficiale au plecat avioanele de pasageri si de locul in care au intrat la 11.09.2001. Coincidenta? Mai stim ca sefi ai companiei au fost Marvin Pierce Bush (1956 – ), fratele presedintelui SUA George Bush junior si Wirt D Walker III, un var al lor. Interesant?

Ni se spune oficial ca Marvin Pierce Bush n-ar mai lucreaza acolo din 2000. Sigur? Comisia de ancheta n-a prea bagat-o in seama in timpul investigatilor iar sefii lor n-au fost deranjati cu intrebari. Oricum, compania asta fantoma a disparut in 2002, dupa ce si-a incheiat misiunea MIZERABILA. Misiunea de securizare a acelor importante obiective a inceput in momentul in care in Securacom a fost pompat capital de catre Kuwait-American Corporation. Si ne aducem astfel aminte de traditionalele relatii de afaceri ale familiei Bush cu emirii arabi, inclusiv clanul din care facea parte bin Laden…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Barbara Pierce Busch, Mama lui George W. Busch a fost fiica satanistului Alister Crowly. Chiar seamana bine intre ei. Va rugam cercetati. Am gasit pe You Tube. Ma mir ca nu se vorbeste mai mult despre acest fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button