X

EMOȚIONANT: Patriotism al micilor elevi de la o școală din Pitești alături de militarii din oraș / VIDEO

Sute de copii de la o școală din Pitești cântă „Treceți batalioane române Carpații!”

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” (fostă nr. 11) din Pitești pregătește un program special pentru aniversarea Zilei Naționale a României și a 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia.

Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate în timpul repetițiilor care au avut loc marți în curtea școlii. Sute de copii interpretează cunoscutul cântec militar și patriotic „Treceți batalioane române Carpații!”:

Ministerul Apărării Naționale a apreciat inițiativa și s-a alăturat micuților:

„I-ați văzut ieri la repetiții cântând „Treceți Batalioane Române Carpații” din tot sufletul. Sunt elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Pitești. Pe noi ne-au impresionat așa că azi militarii de la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă ” Mihai Viteazul” din Pitești sunt alături de ei pentru a sărbători în avans Ziua Națională a României în An Centenar”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Centenar Marea Unire
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.