X

EMOȚIONANT: Patriotism al micilor elevi de la o școală din Pitești alături de militarii din oraș / VIDEO

Sute de copii de la o școală din Pitești cântă „Treceți batalioane române Carpații!”

Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” (fostă nr.  11) din Pitești pregătește un program special pentru aniversarea Zilei Naționale a României și a 100 de ani de la Marea Unire de la Alba Iulia.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Imaginile pe care vi le prezentăm au fost filmate în timpul repetițiilor care au avut loc marți în curtea școlii. Sute de copii interpretează cunoscutul cântec militar și patriotic „Treceți batalioane române Carpații!”:

Ministerul Apărării Naționale a apreciat inițiativa și s-a alăturat micuților:

„I-ați văzut ieri la repetiții cântând “Treceți Batalioane Române Carpații” din tot sufletul. Sunt elevii Școlii Gimnaziale “Mihai Eminescu” din Pitești. Pe noi ne-au impresionat așa că azi militarii de la Școala de Aplicație pentru Unități de Luptă ” Mihai Viteazul” din Pitești sunt alături de ei pentru a sărbători în avans Ziua Națională a României în An Centenar”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button