X

ANM: Cod galben de NINSORI şi vreme foarte rece

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis pentru ziua de miercuri un cod galben de ninsori şi vreme rece pentru regiunile sud-estice şi Bucureşti. În Capitală stratul de zăpadă va atinge 15 centimetri.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rece şi ninsori pentru miercuri 28 noiembrie, în intervalul orar 02-20. 

„În intervalul menţionat, în regiunile sudice şi sud-estice vor predomina ninsorile, în general moderate cantitativ şi se va depune strat de zăpadă, local consistent. Pe arii restrânse, în special în dimineaţa zilei de miercuri (28 noiembrie) şi cu precădere în regiunile sud-estice vor fi depuneri de gheaţă”, a anunţat ANM

Mai mult, vântul va avea intensificări cu viteze de 40…50 km/h, iar în estul, centrul, sudul Munteniei, în Dobrogea şi în sudul Moldovei rafalele vor atinge în general 55…75 km/h, viscolind ninsoarea şi determinând scăderea vizibilităţii sub 100 m.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit ANM, pentru intervalul 28 noiembrie, ora 20 – 30 noiembrie, ora 10, în sud-estul teritoriului vântul va avea intensificări cu viteze de 45…55 km/h, temporar în jur de 60 km/h, spulberând zăpada depusă, mai ales în cursul nopţii de miercuri spre joi (28/29 noiembrie) şi pe parcursul zilei de joi (29 noiembrie).

Vremea va deveni deosebit de rece în toată ţara, astfel că temperaturile vor fi negative în majoritatea regiunilor, iar noaptea va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în special în nordul, nord-estul şi centrul ţării.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button