X

Părintele Cosmin Tripon: Predică la Sărbătoarea Sfintei Mucenițe Ecaterina

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. De ce sunteți cu doua fete? Adevărați ortodocși au sărbătorit ieri Sfântul Ioan cel Milostiv. Nu puteți sa slujiți la doi domni.

  2. Sa traiti, Parinte. Sarut mana pentru cuvantul exceptional de invatatura pe care l-am ascultat cu dragoste si cu intristare. Cu dragoste pentru adevarurile mantuitoare, cu intristare pentru cele ce se intampla in Sfanta noastra Biserica Ortodoxa. Fericiti sunt aceia pe care-i pastoriti si care au inteles ca Sfanta Credinta Ortodoxa este primejduita de nebuna cugetare eretica. Fericiti sunt pentru ca s-au ingradit de cancerul ereziei si pastreaza curate adevarurile de Credinta mantuitoare.
    Cand va randui Bunul Dumnezeu, vom stabili modalitatile de preluare a predicilor Sfintiei Voastre pe blogul pe care scriu. Doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.