X

De Referendum, cei de la Declic au făcut mizeria de clip cu ruguri. De Ziua Națională vor voma pe micile ecrane în direct și la oră de vârf

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Declic sunt cei cu mizeria de clip “Copiii referendumului”, despre care am scris la Video: #BOICOT nu are limite. HULE si RUGURI intr-o furibunda campanie impotriva Referendumului:

Iata si ce pregatesc pentru Ziua Nationala, conform articolului PROTEST 1 Decembrie. Mișcarea care se pregătește: Intrăm peste ei la TV! de pe DC News:

PROTEST 1 Decembrie. De 1 Decembrie se planifică mai mult decât un simplu protest în fața Guvernului. 

PROTEST 1 Decembrie ”De 1 Decembrie le stricăm poza oficială. Vrem să mergem la manifestații cu pancartele cătușe și să intrăm în cadrele TV. Dar pentru asta mai avem nevoie de pancarte, contribui și tu?” este mesajul transmis de Declic.

PROTEST 1 Decembrie Din același e-mail aflăm că vor să intre peste politicieni în cadrele luate de televiziuni. Astfel, consideră că vor transmite un mesaj puternic. Strâng bani pentru a face mii de pancarte cu scopul de a intra în cadrele foto și video. 

PROTEST 1 Decembrie ”Televiziunile aservite se pregătesc să spună doar povestea lor despre unire pentru a le legitima guvernarea. Nu putem permite așa ceva! Noi, membrii Declic, suntem suficient de mulți și de puși pe treabă pentru a transmite un mesaj mai puternic decât discursurile lor ipocrite. Să reamintim tuturor ca ei sunt lideri legitimi doar în Penalistan, nu în România celor 100 de ani.” arată mail-ul transmis de sursa citată.

PROTEST 1 Decembrie ”Pentru a fi cât mai vizibili ne-am propus să facem “photobombing“. Cu pancartele în mână vom intra în cadrele camerelor foto sau a carelor de transmisie TV. Vom “vâna”, în special, momentele în care politicienii își vor transmite mesajele mincinoase despre cât de mult își iubesc țara. Astfel, cei ce se uită la TV ne vor vedea și pe noi în cadru. Este o tactică simplă de protest, dar extrem de eficientă pentru a transmite un mesaj. O poți face chiar și tu, în orașul tău. Dar mai întâi trebuie să strângem banii necesari pentru a produce cât mai multe pancarte.” transmis organizatorii.

PROTEST 1 Decembrie Își propun să facă 3.000 de pancarte: ”Dacă vom fi suficient de mulți, vom reuși să fim prezenți nu doar pe străzi, dar și în imaginile preluate de ziare și transmise de televiziuni.”

Furibunda lor campanie impotriva valorilor traditionale romanesti, cu ocazia Referendumului, este descalificanta. Mintea unor asemenea indivizi nu poate produce ceva real anti corutie, ci doar o voma cu zanganit de catuse, buna pentru a tine norodul departe de teme anti coruptie cu adevarat importante, precum ticalosiile ce au transformat Romania intr-o sarmana colonie, privatizarile strategice (banci, petrol, etc), afacerile Big Pharma.

Si aceasta voma vor s-o imprastie cu si mai mult zel de Ziua Nationala…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Foarte interesant. Eu m-am ”întâlnit” cu ”declic” pe mail, nu mai știu dacă eu am fost primul care am accesat vreo știre de-a lor, sau ei mi-au trimis mail. Cert este că avea legătură cu Roșia Montană. Ulterior am mai primit știri legate de alte exploatări miniere sau defrișări.
    La un moment dat am primit o solicitare de donație, și chiar mă bătea gândul să-i dau curs, cu o sumă modică (ce mare lucru?). Dar am avut o ezitare și am zis să mă documentez puțin în legătură cu persoanele care administrau site-ul. Am aflat că avuseseră o afacere care dăduse faliment și-și lăsaseră clienții cu ochii în soare. Ceva cam la limita legii.
    Și iată-i că s-au reprofilat. De la lucruri utile au trecut la lucruri nocive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button