X

Video: #BOICOT nu are limite. HULE si RUGURI intr-o furibunda campanie impotriva Referendumului

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O campanie sustinuta de declic:

https://www. declic.ro/fa-cunostiinta-cu-echipa

Iar DCNews gazduieste cu generozitate hulele Liei Bugnar, dramaturgă, scenaristă, regizoare, actriță și scriitoare:

 

“Faptul ca noi vom sta in casa cu inima cit un purice in cele doua zile e, in fond, singura sansa ca aia 6 milioane de oameni sa nu se adune. Sa se mai imbete dintre ei, sa nu-si gaseasca buletinul, sa mearga la un cumatru, sa uite ce le-a zis dom’ primar, sa nu se duca uite-asa, de-al dracu’, ca popa le-a luat multi bani cind le-a ingropat socru’. Poate nu vor fi in acele zile sase milioane de oameni care sa scuipe in aproapele si departele lor. Iar, daca nu vor fi, o sa fie o dovada clara ca pe Dumnezeu nu prea-l intereseaza sexul traditional, mai ales ca mama copilului Lui a fost fecioara si dupa ce a nascut.

 

Vorba fratelui Alexandru:

 

“Astia sunt telectualii de astazi. Si este abia inceputul. Vom fi mancati cu fulgi cu tot daca Referendumul nu va fi validat.”

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Cineva se întreba parşiv dacă este cinreva vrednic să se implice în a susţine acest Referendum şi iată un răspuns :
    Nu ştiu dacă tu eşti vrednic să decizi în legătură cu familia altcuiva, dar văd că o şi faci, în mod direct, parşiv şi insidios, afirmându-ţi pe faţă intenţia, dar eu am dreptul, ba mai mult şi obligaţia să-mi apăr familia şi viitorul copiilor şi nepoţilor mei ( poate şi a strănepoţilor !) de neghiobia unor anomalii sociale ce sapă conştient la rădăcina neamului omenesc, nu numai românesc !
    Nişte escroci internaţionali se folosesc de nişte nenorociţi ai sorţii pe care-i folosesc drept carne de tun ( exploatându-le nu doar aucăturile, ci bolile ce-i distrug încet dar sigur : cît se vor mai putea înmulţi ca număr doar prin ademenirea şi coruperea inclusiv a minorilor ?! ! ),în încercarea lor disperată de a diviza, distruge şi acapara pe căi mai mult decât penale, chiar criminale , mai întâi hălci întregi din trupul unor state, inclusiv la nivel uman, nu doar material prin furtul sau cedarea pe nimic a bogăţiilor, şi apoi prin cumpărare în vrac a unor trădători de neam şi Ţară ajunşi , tot cu ajutorul lor mişelesc, în funcţii de conducere şi de decizie !
    Te-am respectat pentru ştiinţa comentariilor sportive, dar mă dezguşti prin această încercare a ta de a mai face rost de nişte bani în plus !
    Pentru că nu eşti nici atât de prost, nici atât de ticălos, ca să debitezi asemenea rânduri doar din simplă convingere ! Păcat !

  2. Imi starneste greata.

    Sunt penibili.

    Stiam ca in acesta saptama va curge toata dejectia iadului pe toate canalele posibile.

    1. @Cosmin
      Acum, in aceste zile se vede cat de indracit este acest popor..
      Crimele ( avorturile) i-au distrus si bruma de moralitate ( pe care o mai avea natia asta pe vremea lui Ceausescu)…
      Romanii in mare proportie sunt mai cazuti spiritual acuma decat erau in vremea jidano bolsevicilor( anii 50) sau la apusul comunismului in anii 80

  3. Trebuie raport acest videoclip spurcat. Daca va uitati la comentarii, multa lume a ramas sanatoasa la cap.
    Doamne ajuta!

    1. Mai bine sa ramana acolo, sa vada toata lumea ce le poate capul. E posibil sa il dea jos chiar ei la un moment dat, cum s-a intamplat anul asta pe Internet cu un videoclip care boicota relatiile Polonia-SUA, din cauza unei legi prin care Polonia intentiona sa incrimineze acuzarea ei de Holocaust. Daca mai ramane mult pe YouTube, s-ar putea sa faca ravagii, pentru ca poate avea efectul unei tehnici de psihologie inversa, adica sa produca exact efectul invers celui scontat. Pana atunci, putem sa-i dam un “thumb down”.

      Oricum, super logica: deci dupa Referendum, care nu va schimba de fapt nimic pentru ei din punctul asta de vedere, doar va fi ceva mai protejata familia naturala, LGBTQ-istii sau urmasii lor vor fi arsi pe rug in fata Parlamentului Romaniei. Intrebare: daca statutul lor in Romania a fost acelasi si inainte de Referendum, cum se face ca nici un LBGTQ-ist nu a fost inca ars pe rug in Romania? Ba nici macar decorat cu oua? Raspuns: pentru ca familia naturala are lucruri mai importante de facut decat sa alerge LGBTQ-isti prin piata. Ei, in schimb, se pare ca nu au ceva mai important de facut decat sa hartuiasca familia naturala.

  4. Da, am constatat și eu că propagandiștii pro-gay umblă cu cioara vopsită… verde. Mai întâi au dat-o cu Roșia Montană, apoi cu pădurile, unii mai vorbesc de protecția animalelor, pentru ca, la un moment dat, să bage la greu propagandă homosexuală. Mai e și un deputat PSD din etnia romă (i-am uitat numele) care a procedat la fel. A fost criticat chiar de unii conaționali ai săi pentru atitudinea pro-homo.

  5. Intr-adevar pe multi din cunoscuti i-am auzit ca nu vor sa se duca la referendum. Spun ca e ceva politizat si suspect. Se pare ca indoctrinarea facuta de televizor a avut efectul scontat. Iar romanii se aliniaza si ei rapid noii Europe. Trebuie popularizata cat mai rapid opinia opusa.

    1. Ca e politizat si suspect e adevarat. Dar nu in sensul in care il inteleg cei care nu mai vor sa mearga, ci exact pe dos. Politizarea si folosirea de tactici care creaza suspiciuni are ca scop reducerea participarii.

      Adevarul e ca politicienii au facut tot ce au putut ca sa blocheze acest Referendum si sa creasca sansele invalidarii lui. Multi spun ca Dragnea ar fi facut un lucru bun pentru Coalitie desfasurandu-l pe doua zile. Adevarul e ca exact asta ii poate ajuta pe boicotisti si anti-familisti sa se orienteze dupa rezultatele din prima zi si sa-si schimbe in ultimul moment abordarea iar pe fondul absenteismului indus in tabara celor PRO sa dea lovitura in ultima zi, mergand ei masiv la vot si rasturnand rezultatul.

      Cat despre lucruri suspecte… Suspecte pot fi doar propaganda mincinoasa si ilegalitatile cu duiumul facute in aceasta perioada, toate de catre adversarii Referendumului. Au mers pana acolo incat au folosit forta sa blocheze drepturile legale ale celor care sustin Referendumul, incalcand pur drepturile fundamentale si legile in vigoare: https://www.incorectpolitic.com/campania-pro-referendum-interzisa-de-autoritati-slugarnice/

      Nu mai vorbesc de actiunile de-a dreptul criminale prin care romanilor le-au fost administrate pe bani publici grei, de vreo doi ani incoace, prin inhalare, substante cu efecte psihiatrice (si nu numai) care pot provoca somnolenta, apatie, uneori agitatie si iritabilitate, si afecteaza in general gandirea, actionand asupra sistemului nervos. Doua dintre cele mai folosite sunt Aqua K-Othrine si K-Othrine. Nu cred ca e intamplator faptul ca Referendumul a fost amanat atata timp, timp in care aceste substante sa aiba timp sa degradeze serios functiile noastre cognitive ale romanilor si pe multi dintre noi sa ii sedeze suficient incat sa fie mult mai susceptibili la sugestiile din mass-media si sa nu mai aiba nici energia fizica sa se mobilizeze pentru o cauza comuna.

      E foarte clar cine anume este suspect in povestea asta. Motiv in plus sa mergem sa votam.

    2. Daca intrebarea de vot ar fi fost pusa corect era sigura victoria referendumului.
      Asa e cu cantec, mai ales ca datorita amenintarilor porcilor din troaca UE, rezultatul final ar putea fi fraudat daca iese in defavoarea lor.

  6. Vai de bietele creaturi cu chip de om care în aceste zile îi smintesc pe cei slabi în credință și chiar pe copii! Dumnezeu sa le stea împotrivă!

  7. turnatorul sekurist (dovedit) Kivu, zis si psiholog in timpul liber, manipuleaza comform fisei postului in continuare, dar pe facebook, noul loc de propaganda ideologica. Aduce un “argument” de toata jena si pt un om de rand, d’apoi pt un intelectual care se inchipuie a fi. Argument e muult spus, nici macar sofism – ca de astea sunt capabili oameni mai inteligenti dar parsivi in natura. Alde Kivu coboara jos de tot stacheta, adica pe la viscere, ca mai jos nu exista. Si produce “argumentul”. Adica numara statele unde homosexualitatea e permisa, o lunga lista de state europene unde de fel se traieste in huzur si alte alea (oare de ce, cum se face?) iar apoi expune lista tarilor unde casatoria este explicit intre un barbat si o femeie. Desigur, acestea din urma avand un standard de viata mai scazut (dar nu spune ca printre motivele pt care exista aceasta stare de fapt, nu, nu este lenea! – oamenii de aici chiar muncesc din greu, multi pleaca si in strainatate sa munceasca chiar mai mult, ci este chiar cauza pentru care exact acele state traiesc la un nivel atat de bogat, fata de celelalte, vezi “privatizatile” fortate, vinderea obligata a resurselor nationale etc). Si da, marea majoritate a acestor tari provin din fostul bloc sovietic. Si spune Kivu concluzionand: voi unde ati vrea sa traiti? Deci vedeti unde e dreptatea? Hai sa fim si noi deci ca acolo.

    Adica spune psihologul (ce psihologie macabra si ieftina) dupa “logica matelor” a lui, unde-ti este tie mai bine, unde e confortul mai mare, traiul mai puternic, acolo e adevarul, asa trebuie sa fim. Ce treaba au viscerele cu o alegere eminamente de ordin spiritual, uman, sufletesc? Un talmes-balmes, o amestecatura deloc accidentala, un argument tamp bun de livrat unor ginte primitive care nu-si pun catusi de putin mintea la contributie, ci reactioneaza instincitv, primar, brut dar si gregar, de tip #rezist. Si da, n-as vrea niciodata din niciun punct de vedere sa traiesc in Malta, Luxemburg sau Olanda, unde apocalipsa nici nu mai trebuie sa “vina”. As prefera oricand pana si o Polonie catolica. Si da, tarile alea vin din fostul bloc comunist, asta neinsemnand ca au vreo gandire “retrograda”, ci ca istoric vorbind ele au fost “ferite” concret cativa zeci de ani (50) prin existenta blocului comunist de tavalugul gandirii celei mai inspaimantatoare si atee care a existat in occident, a multiculturalismului dar si progresimului buruxelist – mai rele decat comunismul, care se extinde acum si in celelalte tari ex-comunsite. Sa un fie!

    Cat despre Kivu ii urez sa-si ingroase matul cat vrea dar sa aiba grija ..! Si in special sa nu mai manipuleze. Cred ca si-a lichidat fisa demult, totusi?

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=467990163695300&id=218165438677775&__tn__=%2As%2As-R

    .

    1. Despre dezastrul pe care l-a produs deja imigratia ilegala masiva legalizata (care urmeaza si la noi daca “progresistii” vor invinge, inclusiv la Referendum) in acele state atat de “dezvoltate” sau despre razboaiele civile care urmeaza de acum pe-acolo, nu zice nimic domnu’ psiholog?

      Cam asa arata Franta astazi:
      https://www.incorectpolitic.com/franta-sau-francanistan-i/

      Franta, o tara in care e legalizata nu doar casatoria intre persoane de acelasi sex care sunt inca in viata dar chiar si casatoria de acelasi sex postuma (?!):

      http://stiripentruviata.ro/dupa-legalizarea-casatoriei-intre-persoane-de-acelasi-sex-franta-accepta-si-casatoria-postuma-intre-persoane-de-acelasi-sex/

      Prefer sa traiesc intr-o tara in care populatia se incalzeste cu lemne si merge la WC in fundul curtii (chestii care chiar au un farmec al lor, daca esti iubitor de natura) decat intr-o hazna de genul unei astfel de tari “occidentale”.

  8. Am o prietena in Franta casatorita acolo de peste 20 de ani. Si acum vreo 4 ani imi spunea oripilata ca s-a ajuns in Franta la ora de varf pe cel mai vizionat canal al lor sa fie emisiuni cu dezbatere publica despre iubirea dintre frate si sora . In aceste emisiuni sunt invitati frati si surori indragostiti si distrusi de societatea care nu ii lasa sa se iubeasca. Deci pana acolo se mai poate ajunge…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button